Verlaagde prijs! plafondlamp 3 badkamerspots | Online kopen Vergroot het beeld

Indoor Spotlights Como Triple Round

ASTR-1282002

MaterialenMetaal
kleurGeld
formulierRond
diameter22 cm
Dikte - Diepte12,5 cm
Aantal lamp(en)3
Inclusief lamp(en)Nee
baseGU10
Kracht35W
klasse2
IP-indexIP44
verstelbaarJa
garantie2 jaar
MarkAstro Lighting

Beschikbaarheid: 23 februari 2021

Voorgestelde prijs : 268,63 €


-19.26%

216,90 € BTW Inb.


179,26 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Geef uw interieur een subtiel tintje met de hoogwaardige verlichting die dit armatuur biedt. Een mooi accessoire dat zowel esthetisch als functioneel is. Het zal de hele kamer karakter geven.
Onder de Astro Lighting collectie valt de Como round triple spot op door zijn stijl en de gepolijste chroomkleur die zowel tijdloos als modern is, deze kleur past harmonieus in alle interieurs. In een zen-geest is het geraffineerde oppervlak van deze uit aluminium vervaardigde armatuur discreet en integreert het zich gemakkelijk in de plaats waar het zal worden geplaatst. Uitgerust met drie lampen van het type GU10, elk met een vermogen van 500 lm, is hij verkrijgbaar in warm wit, neutraal en ook in koud wit, zodat u de lichttemperatuur kunt kiezen die het beste past bij de plaats waar het armatuur wordt geplaatst. Deze worden niet meegeleverd met de lamp, maar zijn te vinden als accessoire. De verlichting van deze lamp zal een warme sfeer brengen in de ruimte waar hij zal worden geïnstalleerd, omdat deze spot oriënteerbaar is en als de gekozen lampen het toelaten, zal het mogelijk zijn om de lichtintensiteit aan te passen. Met zijn doordachte afmetingen, 12,5 cm hoog en 22 cm breed voor 22 cm lang, neemt hij zeer weinig ruimte in beslag om zo dicht mogelijk bij de steun te worden geïnstalleerd waar hij zal worden geïnstalleerd. Het verbetert de inrichting van de kamer, waardoor deze ruimer en dus aangenamer is om in te wonen. Het heeft een IP 44 beschermingsindex, dit product is ontworpen om te worden geplaatst in een vochtige ruimte zoals een badkamer, maar het is ook mogelijk om het te plaatsen in een andere ruimte van uw huis. Voor de installatie kan niets eenvoudiger zijn, omdat het wordt geplaatst via een speciale ondersteuning. De elektrische verbinding wordt via uw stroomkabels direct in de lamp gemaakt waar een speciale connector is geïnstalleerd. Met zijn CE-certificaat voldoet dit product aan de geldende normen. Om u nog meer gebruiksgemak te bieden, biedt de fabrikant Astro Lighting een garantie van 3 jaar.
Geïnstalleerd in uw interieur, zal de Como ronde drievoudige spot de ruimte verfraaien en de gewenste hoeveelheid licht geven.
Accessoires
U zult ook graag ...
0