Kinderlamp  

(Er zijn 76 producten.)

Filtres

Prijs

0 € - 360 €

Dimbaar als lamp OK

In hoogte verstelbaar

Lengte

1 cm - 500 cm

Breedte

3 cm - 60 cm

Hoogte

1 cm - 145 cm

Middellijn

3 - 63

Dikte - Diepte

6 cm - 42 cm

Kracht

0 w - 80 w

Citaat

Onze producten
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 76 items
Weergegeven: 1 - 60 van 76 items

Hoe kies je een kinderlamp?

Vind gemakkelijk de kinderlamp die u nodig hebt om de kamer van uw kind in te richten, een essentiële ruimte voor hun gezonde ontwikkeling! Vele modellen, kleuren en uitvoeringen wachten op u.

Op zoek naar een nachtlampje voor kinderen? Een kinderlampje in het algemeen, een nachtlampje? De producten zijn er, maar weet niet welke ik precies moet kiezen. Côté Lumière helpt u bij de voorbereiding van uw aankoop op zijn online shop met advies, tips en trucs om de perfecte kinderlamp te kiezen!

Kinderlamp

Hoe kies je een kinderverlichtingsarmatuur?

De keuze van de juiste kinderlamp is van cruciaal belang voor het welzijn en de veiligheid van de jongere voor wie de lamp bedoeld is. Zachte, variabele, gelaagde verlichting voor de kinderkamer is geen triviale zaak.

Ons eerste advies betreft de lichte lagen, die in drieën zijn verdeeld. Dit betekent dat u de kamer van uw kind idealiter met drie soorten lichtbronnen moet uitrusten. Dit kan een kinderplafondlamp zijn voor algemene verlichting, een kinderhanglamp voor taakverlichting (luiers verschonen, enz.) en een kinderbedlampje om hen zachtjes te helpen ontspannen. Heb je extra verlichting nodig? Ga voor een kinder wandlampje.

Wees niet bang om uw creativiteit te uiten door te kiezen voor verlichtingsarmaturen die buiten de doos denken! Kroonluchters voor kinderen, lampenkappen voor kinderen, er is geen gebrek aan opties op onze online verkoopsite.

Kies vervolgens een onbreekbare armatuur. Kies dus voor een onbreekbaar kinderkamerlampje, van hout of kunststof. Zolang de bewoner jong is, vermijd materialen zoals glas, ongeacht de kosten.

Vul uw nieuw verworven kennis over dit onderwerp aan door het artikel "De juiste binnenverlichting voor een kinderkamer kiezen: onze tips" op onze blog te lezen!

Wat voor bedlampje voor de slaapkamer?

Het kinderbedlampje creëert een ontspannende en troostende sfeer in de slaapkamer. Op het nachtkastje geplaatst, zorgt hij voor een subtiele verlichting als het juiste product wordt gekozen. Het product moet in harmonie zijn met de grootte van de ruimte, het gebruik en de inrichting ervan.

Dit type lichtbron moet, vooral voor jongere mensen, functioneel en decoratief zijn. Hij zorgt niet alleen voor de nodige verlichting bij het slapengaan, maar past ook bij de inrichting van de kamer van uw kind. Sommige modellen zijn ook dimbaar, d.w.z. dat de lichtintensiteit kan worden gemoduleerd.

Als uw kind oud genoeg is om zich uit te drukken, aarzel dan niet om zijn mening te vragen. Daarom zijn er talloze modellen om uit te kiezen. Bij het bekijken van tekeningen is het altijd goed om rekening te houden met de voorkeuren van kinderen. In onze online shop vindt u verschillende modellen met personages uit zijn favoriete tekenfilms!

Last but not least is veiligheid een essentieel aspect bij de aankoop van bedlampjes voor kinderen. Wij raden u aan te kiezen voor een model met LED technologie, laag energieverbruik, dat geen warmte afgeeft. De stroomtoevoerkabel moet lang genoeg zijn om ongelukken te voorkomen.

Zoek een plafondlamp in de kinderslaapkamer

Hier kunt u deze verlichting kiezen in drie vormen: de kinderhanglamp, de kinderplafondlamp en de op rails gemonteerde spots. Welke u ook kiest, het is onmisbaar voor een efficiënt en optimaal verlichtingsplan. De plafondlamp voor kinderen biedt immers zowel overdag als 's nachts een helder zicht. De jonge bewoner kan er comfortabel met speelgoed spelen, terwijl de ouders 's avonds voor het slapengaan in goed licht een verhaaltje kunnen voorlezen.

Licht voor kinderen

Gebruikt van het kind muur licht voor de slaapkamer

De wandlamp wordt gebruikt om sfeer te scheppen in de kinderkamer. Minder verlicht dan de plafondlamp, laat het de jonge bewoner toe zich te ontspannen en snel in slaap te vallen. De kinderwandlamp kan dus naar beneden worden gemonteerd, dicht bij het bed, om het lezen van het avondverhaal te vergemakkelijken. Georiënteerd naar de bovenkant van de kamer, zal het het plafond verlichten, waardoor afleiding tot een minimum beperkt wordt!

Voor maximaal comfort bevestigt u de appliques iets boven ooghoogte om het gevoel van verblinding en direct oogcontact met de lamp te vermijden.

Kinderophanging voor de slaapkamer

Door een kinderkamerlamp te installeren, krijgt u doeltreffende taakverlichting, vooral als u op zoek bent naar een kinderkamerlamp. U kunt ook kiezen voor op rails gemonteerde spots voor een veelzijdige en moderne verlichtingsbron die naar wens kan worden geplaatst.

Dit type verlichting heeft vele voordelen:

- Het kan de enige lichtbron in de kamer van uw kind zijn,

- Hij is verkrijgbaar in een oneindig aantal modellen, ontwerpen, vormen en kleuren,

- Het kan worden gebruikt met warm licht LED-lampen om een rustieke sfeer te creëren.

Kinderkroonluchter, een goed idee?

Indien uw woning hoge plafonds heeft en u de rode draad van Ariadne in uw binnenhuisinrichting wenst te respecteren, zal de kroonluchter kind elegantie en verfijning brengen zonder zichzelf al te serieus te nemen.

Perfect voor sfeerverlichting, de kinderkroonluchter is perfect voor babykamers of als hanglamp in een meisjeskamer. Door messing modellen te kiezen, krijgt u een uniseks armatuur.

Kinderverlichting: evolueren met de leeftijd

Er komt een dag waarop u niet langer op zoek bent naar een nachtlampje of een nachtlampje voor kinderen, maar naar een bureaulamp voor kinderen of een staande lamp voor kinderen, omdat uw kroost volwassen zal zijn geworden.

Côté Lumière biedt u enkele duizenden verlichtingsarmaturen, waaronder vele modellen die u kunt kiezen naargelang uw wensen en de behoeften van uw kind, afhankelijk van zijn leeftijd.

Aan de verlichting in zijn kinderkamer moet natuurlijk de grootste zorg worden besteed, want het is mede in deze kamer dat hij zal spelen, leren, studeren om een voldaan en sereen mens te worden.

Door de juiste lichtbronnen te kiezen en de regel van drie verlichtingslagen te respecteren, zult u een perfect verlichte slaapkamer ontwerpen, die bevorderlijk is voor de ontwikkeling en het welzijn van uw kind gedurende zijn hele ontwikkeling!

Vind alle modellen kinderverlichting die u nodig hebt in onze online winkel en weet dat ons team tot uw beschikking staat om u te adviseren en te begeleiden bij uw aankoop van een lamp voor de kinderkamer! Neem contact met ons op per e-mail of per telefoon!

0