Wandlamp keuken  

(Er zijn 42 producten.)

Filtres

Prijs

15 € - 435 €

Dimbaar als lamp OK

Schakelaar

Breedte

2 cm - 53 cm

Hoogte

2 cm - 44 cm

Dikte - Diepte

0 cm - 113 cm

Kracht

3 w - 120 w

Citaat

Onze producten
Filter
Weergegeven: 1 - 42 van 42 items
Weergegeven: 1 - 42 van 42 items

Al uw keukenwandlampen voor uw interieur

Om u de juiste keuze te garanderen, bieden wij u keukenschijnwerpers aan die onder uw hangmeubilair worden geïnstalleerd, wandlampen die op de muur worden geplaatst en gemakkelijk te reinigen zijn...
Ontdek de wereld van de wandverlichting.

Welke armaturen en verlichtingsapparatuur moet u kiezen voor uw keuken?

Als de keuken de favoriete kamer van de Fransen blijft, dan is dat vooral omdat het een echte leefruimte is. In dit kleine hoekje van het huis bereiden we onze kleine gerechten terwijl we naar de radio of onze favoriete muziek luisteren. Maar de keuken is ook een plek voor dialoog en uitwisseling tussen familieleden, vrienden en gasten. En het is vaak de plek waar we gewend zijn om onze kinderen op te voeden door ze te helpen met hun huiswerk of door met ze te praten over belangrijke onderwerpen. Zoals u zult hebben begrepen, is de keuken echt een speciale ruimte in het huis, dus moet er speciale aandacht worden besteed aan de decoratie en de indeling.

Bij cote-lumiere, verlichtingsspecialist, om een goed verlichte keuken te hebben, bieden wij u de beste producten aan. Wij willen u aangepaste verlichtingsoplossingen aanbieden zodat de keuken altijd de favoriete kamer van het gezin is. Tussen de identificatie van de te verlichten plaatsen, het belang van het elimineren van schaduwzones en de meest efficiënte manier om het beste uit het meubilair te halen, is de keuze van de keukenverlichting echter niet altijd even gemakkelijk. Hier is een korte handleiding om u te helpen bij het selecteren van de juiste apparatuur.

Plafond- en hangende keukenverlichting

De plafondlamp is momenteel een van de meest populaire binnenhuisarmatuurmodellen. Het feit is dat deze apparatuur zowel een verlichtingssteun als een decoratief element kan zijn, vooral wanneer deze boven het centrale eiland wordt geplaatst. Naast het vermogen om algemeen en constant licht te geven, zal deze keukenarmatuur een esthetisch tintje geven dat niet zal falen om de hele ruimte te verfraaien, wat de stijl ook moge zijn. Industrieel, design, hedendaags, retro, barok of andere, de truc is om het ideale model te vinden.

Natuurlijk moet u bij de keuze van uw LED keukenplafondlamp rekening houden met de grootte van de te verlichten ruimte. De diameter van het materiaal moet meer dan 30 cm bedragen voor middelgrote ruimtes. Maar als uw keuken zeer ruim is, kunt u kiezen voor een grote (of zelfs XXL-formaat) plafondlamp.

We zouden kunnen praten over plafondverlichting en keukenverlichting, zonder u te herinneren aan een ander soort ondersteuning: het ophangen van keukenverlichting. Hangende elementen zijn tegenwoordig erg in de mode. En terwijl cluster- of snaaropschortingen de laatste jaren een echte trend zijn, worden momenteel andere modellen op de markt aangeboden. Dit geeft u de mogelijkheid om uw hangende verlichting te kiezen op basis van uw smaak of kamerconfiguratie. Het licht kan worden geconcentreerd op het centrale eiland of op de tafel. Bepaalde gebieden kunnen echter ook worden verlicht om de gekozen stijl te benadrukken. Hiervoor kunt u spelen met de hoogte van de steun of de lichtbronnen vermenigvuldigen.

led-verlichting

De LED-technologie was (en is nog steeds) een echte revolutie in de wereld van de binnenverlichting. Het heeft fabrikanten in staat gesteld om verlichtingsoplossingen te ontwikkelen die beter zijn aangepast aan de behoeften van de consument. Momenteel biedt LED-keukenverlichting op de markt een hoger prestatieniveau dan de oudere versies. Met sommige van deze keukenlampmodellen kan meer dan 100 lumen per watt worden bereikt. Daarnaast zijn LED-keukenverlichtingstoestellen verkrijgbaar in vele vormen en kleuren.

U kunt een paar van hen boven of naast uw meubels installeren om altijd kleine designverlichting te hebben. Maar als u het decor nog origineler wilt maken, zal de LED-strip de contouren van uw keukenmeubilair perfect onderstrepen. Deze optie heeft vooral de voorkeur als het werkblad zich onder een hoge kast bevindt.

Muurkandelaars

De wandlamp onderscheidt zich van andere apparatuur door de mogelijkheid om discrete en intieme verlichting te bieden die uw keuken zal verbeteren. Het bestaat momenteel in verschillende modellen om zich beter aan te passen aan het ontwerp van de ruimte, maar ook om het decor te verbeteren.

- Keuken industriële wandlamp

Deze moderne versie van de keukenwandlamp vindt zijn plaats boven een kleine tafel. Omdat het van de muur af staat, zal het de intimiteit van de sfeer versterken, vooral als je een rustige avond hebt gepland.

Afhankelijk van uw smaak en eigenschappen kunt u ook kiezen voor andere versies van deze LED-wandlamp. Sommige modellen kunnen u helpen om de strakke uitstraling van de kamer te intensiveren met effen kleuren. Maar als u een designersfeer wilt creëren, kunt u inbouwbeugels installeren of kiezen voor meer originele vormen van wandlampen.

- Wandlamp met schakelaar

De wandlamp met schakelaar is handig als u schaduwen wilt verwijderen om uw kleine gerechten beter te kunnen bereiden of als u een taak gaat uitvoeren die een goede verlichting vereist. Deze apparatuur vindt zijn plaats voor de spoelbak, boven de borden, het eetgedeelte of het werkblad.

Net als de vorige houders is ook deze wandspot verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo zullen de designarmaturen een Scandinavische keuken versterken. Een mooie retro-keukenlamp is meer geschikt als u de voorkeur geeft aan een sobere en barokke sfeer.

- Hoekwandlamp onder hangelementen

In een keuken kunnen sommige meubels schaduwrijke plekken creëren. Om het probleem eenvoudig op te lossen en de lichtpunten in deze hoekjes en gaatjes te brengen, kunt u onderkastverlichtingsbronnen installeren. Een hoekbalk is perfect geschikt als het een hoog meubelstuk is. De apparatuur kan dan bovenin het meubilair worden geplaatst. Een spot met een schakelaar zal interessanter zijn als u een lichtachtergrond wilt hebben.

Er zijn ook inbouwmodellen van spotjes verkrijgbaar om uw bovenkasten te begeleiden. Deze moderne versies zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maar de langwerpige lampen zijn het meest gewild. De afmetingen zijn zo ontworpen dat ze passen bij de afmetingen van moderne meubels. De beugels zijn eenvoudig te installeren. Het is ook mogelijk om ze zo te monteren dat ze met elkaar verbonden kunnen worden als u van plan bent om het aantal lichtbronnen onder of in uw keukenmeubilair te verhogen.


Verlichtingskant " Het comfort van in-line verlichting ", u profiteert van een breed scala aan keukenverlichting, vooral bedoeld als decoratief en optimaal. Het hele team biedt ook series armaturen aan met een onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding, een huis naar keuze en ervaring in het erfgoed van de verlichting. Wij raden u aan om uw project binnen uw budget samen met u uit te voeren, de lichtoplossingen gerealiseerd. Verlicht uw wensen voor de beste prijs! Heeft u een keukenwandlamp die u na aan het hart ligt? Heeft u een relevante vraag over een directe of indirecte wandverlichting? Bent u op zoek naar een LED-wandlamp? Samen met u analyseren en beantwoorden we de ideale lichtoplossingen. Côté Lumière biedt u de wandlamp aan die is aangepast aan uw behoeften! Als u niet vindt wat u zoekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Ontdek onze andere wandlampen:

Design wandlamp
Toepassingsgebied
Wandlamp slaapkamer
Wandlamp in de woonkamer

0