Wandlamp woonkamer  

(Er zijn 416 producten.)

Filtres

Prijs

0 € - 1710 €

Dimbaar als lamp OK

Afstandsbediening verstrekt

Breedte

4 cm - 149 cm

Hoogte

0 cm - 138 cm

Dikte - Diepte

0 cm - 100 cm

Kracht

1 w - 230 w

Citaat

Onze producten
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 416 items
Weergegeven: 1 - 60 van 416 items

Al uw wandbekledingen in de woonkamer voor uw interieur

Voert u renovatiewerkzaamheden uit in uw woonkamer of verhuist u naar een nieuwe woning?
Veel meer dan alleen een lichtpuntje, zal de wandlamp uw woonkamer een gewaardeerde decoratie en een bron van rustgevend licht in de avond brengen.

Laat u verleiden door de geometrische vormen van deze rechthoekige wandlampen in de woonkamer die het licht naar de vloer en het plafond verspreiden. Van trendy kegelvormige lampenkappen tot originele meerkleurige katoenen lampenkappen met compartimenten en een esthetische plafondlamp in de vorm van een lichtgevende kubus, vind met uw partner Côté Lumière wat u zoekt. Aarzel niet om al onze producten in meer detail te ontdekken, en kies de beste verlichtingsoplossing om uw interieur te karakteriseren!

Woonkamer wandlicht stijl :


De design wandlamp of architecturale lamp heeft meestal een eenvoudige vorm.
Of de lamp nu vierkant of rond is, de gebruikte stijl zal schoon en onopgesmukt zijn. Het gaat erom de lichtgevende werking van de lamp meer te benadrukken dan zijn vorm of zijn stijl in tegenstelling tot een zogenaamde moderne lamp. Voor deze categorie van producten worden u lampen voorgesteld die een achtergrondverlichting geven, een verlichting op en neer (boven-bodem) ...
Net als bij de vorm zal de lamp niet worden geaccentueerd, alleen het effect van de lichtweergave zal tellen.

Voor een moderne wandlamp is alles mogelijk zolang de codes maar gebroken zijn.
Een moderne wandlamp is per definitie geen klassieke wandlamp. Het zal herkenbaar zijn aan zijn vorm of zijn kleur, de moderne wandlamp kan worden onderscheiden door zijn stijl, Scandinavische wandlamp of wandlampontwerp. Het is mogelijk om een klassieke wandlamp met hangers om te vormen tot een moderne wandlamp door deze te voorzien van felle kleuren of door hem te bekleden met een felgekleurde stoffen lampenkap.

Industriële wandlamp of hoe we onze oude lampen weer tot leven kunnen brengen. De industriele wandlamp, die voor hun stijl wordt gezocht, bestaat over het algemeen uit een scharnierende arm en een metalen kap.
Geplaatst in een modern interieur, in een open keuken... De wandlamp neemt zijn plaats in als decoratief object in uw huis. De kleur van de lamp zal vaak donker zijn en kan de koper-, messing of zelfs roestige kleur accentueren.

De retro wandlamp kan veel verschillende stijlen hebben, of het nu gaat om een vintage lamp door zijn 60' of 70' reeditie, deze lamp is bedoeld om door zijn vorm of zijn kleur een decoratief tintje aan ons interieur te geven.

De klassieke wandlamp, deze lamp zal vaak worden bedekt met een stoffen kap.
Voor deze wandlamp, vaak geplaatst in een woonkamer, is het mogelijk om een klassieke stijl te hebben, maar dan met behulp van de codes die de designlampen gebruiken. Door het nemen van een Lima, Valborne of Caserta sokkel of basis... uit de Astro Lighting collectie worden u verschillende kleuren voorgesteld, van koper tot chroom, terwijl ze een eenvoudige en moderne vorm hebben. Op basis hiervan bent u vrij om de kleurschakering te kiezen die het beste bij uw interieur past.


Verschillende materialen kunnen worden gebruikt voor een wandlamp in de woonkamer:


Gipsen wandlampen of keramische wandlampen worden meer en meer voorgesteld om onze interieurs te decoreren.
Herkenbaar aan de vormen die zacht organisch of vierkant kunnen zijn, zal de binnenwandlamp een witte en matte kleur hebben en een indruk van zachtheid geven. Wat deze wandlamp kenmerkt is ook het feit dat het mogelijk zal zijn om deze te schilderen om te harmoniseren met de kleuren van uw interieur of gewoon om op te gaan in de muur waar deze zal worden geplaatst.

De houten wandlamp bestaat uit een houten lampenkap of een houten constructie. Helaas zijn er maar weinig fabrikanten die dit soort houten wandlampen aanbieden, maar het zal veel gebruikelijker zijn om een houten tafellamp of een houten vloerlamp te vinden.

Chromen wandbekleding, over het algemeen voorgesteld als badkamerbekleding, sommige ontwerpers passen deze afwerking toe op hun lampen. Gewoonlijk wordt er slechts een klein beetje chroom op de lamp aangebracht. Deze afwerking heeft de bijzonderheid om het licht te reflecteren, deze afwerking wordt alleen aanbevolen als u uw wandlamp wilt accentueren.

De stoffen wandlamp bestaat uit een voet en een lampenkap. Voor dit type wandlamp kunt u vaak de kleur van de wandlamp kiezen in brons, koper, goud, chroom of aluminium en de kleur van de stof van de lampenkap die in wit, zwart, beige...

Deze wandlamp wordt in twee producten aangeboden zodat u de ideale combinatie kunt vinden voor uw interieur.

De zwarte wandlamp is meestal gemaakt van gelakt aluminium. Vanwege de kleur wordt de lamp gebruikt als designwandlamp.

Sterk van zijn aanwezigheid gedurende de dag, zal deze wandlamp ook 's nachts worden gewist om zijn lichtgevend effect te benadrukken.

Welke lamp voor een wandlamp in de woonkamer?


Voor een design en minimalistische wandverlichting zullen fabrikanten de productie van hun producten oriënteren op geïntegreerde LED-lampen.
Een LED-wandlamp is over het algemeen dunner en zal een kleinere wandruimte hebben. De voorgestelde oplossing zal een geïntegreerde LED-module zijn die veel kleiner is dan een traditionele gloeilamp, het zal vaak met een warme witte temperatuur zijn om een gezellige verlichting in uw interieur te brengen.

Voor een industriële toepassing wordt de lamp uitgerust met een kleine E14-schroef of een grote E27-schroeflamp. De stijl die dit type lamp zoekt moet meer vintage zijn en alleen LED gloeilampen geven de gewenste uitstraling aan de wandlamp.

De klassieke wandlamp of wandlampkap zal over het algemeen worden uitgerust met een witte lamp met een kleine E14-aansluiting of een grote E27-aansluiting. De lamp zal niet zichtbaar zijn, dus u kunt er een witte glazen LED-lamp in plaatsen.

Uw vakhandelaar, Côté Lumière, biedt een breed scala aan wandlampen voor de woonkamer. Profiteer van kwaliteitsartikelen, tegen een lagere prijs, om een vleugje elegantie in uw interieur te brengen door te wedden op een warme en vriendelijke sfeer! Profiteer van een ruime keuze aan wandlampen, rekening houdend met uw budget en uw verwachtingen.


Ontdek onze andere wandlampen:

Design wandlamp
Toepassingsgebied
Wandlamp slaapkamer
Keukenwandlamp

0