Kinder Hanglamp  

(Er zijn 11 producten.)

Filtres

Prijs

45 € - 345 €

Hoogte

38 cm - 174 cm

Middellijn

30 - 46

Aantal lampen

Citaat

Nos Produits
Filter
Weergegeven: 1 - 11 van 11 items
Weergegeven: 1 - 11 van 11 items

Hanglamp voor kinderen: een vleugje gekte in de slaapkamer!

Het licht heeft verschillende missies: het verlicht niet alleen een ruimte, het zet ook de toon van de ruimte en creëert tegelijkertijd een eigen persoonlijkheid. Laten we ons concentreren op de kinderhanglamp, die deze gewijde ruimte waarin uw kroost zal spelen, slapen, opgroeien en vooral waarin zij urenlang zal doorbrengen, zal aankleden. Laten we plaats maken voor de kroonluchter voor kinderen, het perfecte licht om een vleugje magie en waanzin in hun slaapkamer te brengen.

Welke kinderkroonluchter voor welke leeftijd?

Het spreekt vanzelf dat naarmate een kind groeit, het type lamp in de kamer moet worden aangepast. Wie de voorkeur geeft aan hanglampen, kan het beste een model kiezen dat past bij zijn persoonlijkheid en leeftijd.

Fabrikanten zorgen ervoor dat zij verschillende modellen aanbieden, afhankelijk van of u op zoek bent naar een hanglamp voor een meisjesslaapkamer of een kroonluchter voor de babykamer.

Hoe kan ik de schorsing van een kind verhelpen?

Hangverlichting is in het algemeen een gemakkelijk te installeren armatuur. Hou in gedachten dat :

- Kleinere modellen kunnen lager worden opgehangen dan grotere.

- Als uw huis zeer hoge plafonds heeft, kunt u het beste een grote pendel kiezen. Anders, als het plafond tussen 2,50 en 2,80 meter is, bevestigt u uw armatuur tot ongeveer 2,15 meter van de vloer.

Wat voor hanglamp moet ik kopen?

Plafondlamp voor kinderenVormen, kleuren, meisjes houden over het algemeen van binnenverlichting die niet onopgemerkt blijft. Prinses roze, paars zoals de bloemen, vraag haar mening en vind het model dat ze leuk zal vinden op onze online winkel.

Welke ophanging voor jongenskamer te kiezen?

Net als meisjes, hebben jongens meestal hun eigen passies! Gebruik de filter links van de categorie kinderhangers om de lamp in zijn favoriete kleur of materiaal te vinden.

Moet de ophanging van de babykamer dimbaar zijn?

Over het algemeen adviseren wij ouders van zeer jonge kinderen te kiezen voor dimbare verlichting voor meer comfort. Een kinderkamerlamp die gedimd kan worden is handig op elk moment van de dag, ook als het tijd is om te gaan slapen.

Dim geleidelijk de lichten om je kleintje in de stemming te brengen voor een goede nachtrust.

Hoeveel licht heb ik nodig voor een kinderlampje?

Als u een kleine kinderkamer wilt verlichten, adviseren wij een kleurtemperatuur van minder dan 3300 Kelvin, d.w.z. warm wit.

Als hij eenmaal naar school gaat, help hem dan zich te concentreren als hij zijn huiswerk maakt door te kiezen voor neutraal of natuurlijk wit, met een temperatuur van maximaal 5000°K;

Is het veilig om een kinderlamp te gebruiken?

Fabrikanten zijn onderworpen aan zeer strikte regels als het gaat om kinderlampen. Zo zijn ze volledig vrij van stoffen die als gevaarlijk voor de gezondheid worden beschouwd.

Om veiligheidsredenen raden wij u aan hout of kunststof te gebruiken. In tegenstelling tot glas, zullen ze minder snel breken en dus minder snel de jonge inzittende verwonden.

Ons professioneel advies

Als u ervoor kiest een hanglamp te installeren als hoofdverlichting voor uw kind, overweeg dan andere lichtpunten in zijn kamer toe te voegen om het algemene effect in evenwicht te brengen.

Welke lamp voor de kinderlamp?

Wij adviseren u om een LED lamp te kiezen om verschillende redenen:

- Bewezen energie-efficiëntie, tot wel 40.000 branduren vergeleken met 10.000 branduren voor een compacte fluorescentielamp en 1.000 voor een gloeilamp;

- Krachtig licht vanaf het moment dat hij wordt aangezet;

- Hoge slagvastheid, veel lagere emissietemperaturen;

- Veel lager stroomverbruik (tussen 60 en 90% minder dan andere gloeilampmodellen);

- Een brede waaier van kleuren;

- Gemakkelijk om de lichtintensiteit te kiezen

Ons professioneel advies

Vergeet niet het type lampvoet van uw lamp te controleren! Elk product in onze categorie "Gloeilampen" gaat vergezeld van een beschrijving. Klik op de E14 lamp om een voorbeeld te zien, wetende dat dit ook de meest voorkomende lampvoet is voor uw kinderlamp!

Blijf niet langer in het donker zitten dankzij het Côté Lumière team!

kinderen PlafondlampHanglampen voor kinderen: hoe kies je een model dat bij hen past en hen vooral zal bevallen? Als de keuze in eerste instantie intimiderend is, klik dan op de foto van het licht dat uw of zijn aandacht heeft getrokken. U vindt er alle praktische en belangrijke informatie over het product: materiaal, hoogte, breedte, diameter, aantal bollen, enz.

Mocht u voor, tijdens of na uw aankoop nog vragen hebben, dan kunt u onze online shop bereiken via telefoon of contactformulier. Ons team staat tot uw beschikking om u te helpen de perfecte kinderlamp voor uw kind te kiezen!

0