Slaapkamer hanglamp  

(Er zijn 170 producten.)

Filtres

Prijs

15 € - 3675 €

In hoogte verstelbaar

Hoogte

10 cm - 210 cm

Dimbaar als lamp OK

Middellijn

3 - 190

Lengte

10 cm - 400 cm

Breedte

14 cm - 95 cm

Kracht

5 w - 205 w

Citaat

Nos Produits
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 170 items
Weergegeven: 1 - 60 van 170 items

Alle uw schorsingen ruimte voor uw huis

In het universum van de Hanglampen Wij hebben voor u, lampen geschorst voor uw kamer geselecteerd.

De sleutel tot het vinden van de ideale schorsing te vragen in een kamer

Het huis verschilt van de andere kamers van het huis door zijn zeer intieme kant. Verlichting, dit bijzondere gebied, is een van de belangrijkste elementen die van invloed zijn direct het comfort en welzijn van de bewoners. In het geval van een kroonluchter kamer, zal de lichtbron bepalen de totale atmosfeer die u tot stand wilt brengen. Zachte, rustig en zeker functionele, het licht moet vervolgens deelnemen aan de oprichting van een echte ruimte voor ontspanning. Maar om dit resultaat te bereiken, het is belangrijk om te kiezen voor het model van kroonluchter. Hier is een korte handleiding op dingen om te onthouden om te kiezen van de kamer van een schorsing.

Grote in followin selectiecriterian

Als consumenten bepaalde criteria zijn belangrijk weten wanneer u wilt eigenlijk vinden apparatuur of een accessoire die aan zijn behoeften beantwoordt. Naast de prijs zijn uiterlijk en ontwerp vaak de eerste dingen die te binnen schieten. Echter, in het geval van een opschorting armatuur voor een kamer, hier is de echte elementen rekening worden gehouden.

De intensiteit van de verlichting

Het is essentieel om ervoor te zorgen dat het verstrooide licht produceert de sfeer die u wilt hebben in de kamer. Een zoete intensiteit voorkeur hiervoor is een speciale ruimte in het huis. In de praktijk is een helderheid tussen 2,5 en 5 watt per vierkante meter het beste als de kroonluchter kamer energiezuinige lampen gebruikt. Dit is gelijkwaardig tussen 25 en 50 lumen per m² voor de LED-bronnen. Zij zal ook aandacht besteden aan de warmte die door de kroonluchter die aangepast aan de gewenste sfeer worden moet, is het raadzaam een zachte kleur (witte zoete of geel) met een kracht van verlichting van minder dan 4 000 Kelvin. Op dit moment kan de apparatuur worden uitgerust met een drive gemakkelijk aanpassen van de intensiteit van het licht.

De lengte en vorm van de opschorting van de kamer

Een model van lichte kamer, om ervoor te zorgen dat de kabel wordt gebruikt niet te kort of te lang is. Een afstand van 50 cm van het plafond naar de onderkant van de kroonluchter zullen over het algemeen het ideale aandeel. Over het formulier, kunt u altijd rekenen op de kamer om te kiezen van de kroonluchter kamer. Zwevende sferische kamer is ideaal voor de meeste kamers. Natuurlijk, het is hier dat enige suggesties omdat de keuze van de smaken en verlangens van elk afhangen zal.

De configuratie van de kamer

De grootte van de kamer is ook een belangrijk criterium bij de keuze van een schorsing armatuur. De configuratie van de ruimte zal toestaan, in feite te kiezen voor het model van de kroonluchter met de ideale afmetingen. Volgens professionals, moet de kroonluchter hebben, gemiddeld, 40 cm in diameter voor een oppervlak van 15 m². Als de kamer erg ruim is, is goede praktijk om te vermenigvuldigen de schorsingen te verspreiden het licht. Aan de andere kant, wordt apparatuur maat medium (of zelfs kleine grootte) verwacht voor kleine oppervlakken.

Wat is er gebeurd met het ontwerp?

Schorsing armatuur ideaal voor de slaapkamer is ook één die past bij het thema van de binnenlandse zaken aangenomen. Op dit moment concurreren fabrikanten te bieden design verlichtingsapparatuur die zal vitrine retro, eigentijds, Scandinavische of andere sfeer in de kamer. Specifieke modellen zijn bovendien ook geschikt voor kinderkamers. Diverse tips, deco en makeover binnen, worden vervolgens voorgesteld door professionals te helpen consumenten vinden de juiste schorsing. In sommige.

De ideale schorsing voor een Scandinavisch interieur

Scandinavische stijl wordt gekenmerkt door zijn allure jonge en zeker origineel. Eenvoud gaan, zal echter om dit resultaat te bereiken. Dus, de verlichting in de kamer zal moeten wijzen op de elegante lijnen van de natuurlijke materialen die worden gebruikt voor de vervaardiging van meubelen en decoratie elementen. Hout is vaak de meer aanwezig in dit soort interieur, licht zal hebben uit de warme zijde van dit Nobel materiaal dankzij een zacht en ingetogen licht te brengen.

Samengesteld met andere materialen zoals glas, gemoffeld aluminium of geperst staal, het zal zoeken van het ontwerp van de kant van de kroonluchter en slanke en prioriteren van een tint lichter en meer sober (pastel kleur). Als u heeft gekozen voor een minimalistische, zal Scandinavische schorsing geven een vleugje romantiek en elegantie in de kamer. En waar het oppervlak is vrij klein, dat de helderheid ontstaat een effect uit te breiden. Tenslotte kan decoratie van kleurrijke accessoires worden gebruikt, zelfs als het een Scandinavisch interieur. De truc zal iets om op te spelen de intensiteit van het licht goed Markeer de decoratie.

En voor een hedendaagse stijl?

Een eigentijds interieur is gemakkelijk herkenbaar door zijn verschijning die moderniteit en functionaliteit combineert. Het ontwerp van ophangingssystemen zal deze functie vergroten. Een lichte kleur geschilderd als wit, edele materialen zoals steen, zal marmer, hout, leder en stoffen van de zonneblinden en gordijnen de warme kleuren in de kamer. Verlichting verhoogt de intensiteit van het licht en de kleur waardoor voor om te krijgen een warmere effect.

Op dit moment fabrikanten aluminium koppelen aan een ander zeer elegante materiaal: glas. In dit geval slechts een matig krachtige verlichting sinds het materiaal zal het maximaliseren van de helderheid. Als de hedendaagse stijl heeft een geweldige mix van materialen (staal, glas, hout, leder en anderen), is een zacht licht zullen veel interessanter. Bovendien, met betrekking tot de kleur van de media, neutrale kleuren zoals zwart, antraciet en wit zijn te verkiezen.

Ten slotte, modellen van schorsing industriële, design en vintage zijn ook beschikbaar voor onze klanten die wensen te maken van een originele sfeer in hun kamer.

Welk model van schorsing voor een kinderkamer?

Voor de keuze van een schorsing van de design ontworpen aan het licht van een kinderkamer, is de truc om het spelen van de kaart van personalisatie. Verlichting zal inderdaad aan te passen aan de smaken en de persoonlijkheid van het meisje of de jongen die de kamer in beslag neemt. Bovendien moet de helderheid slaap vergemakkelijken.

Dus, een armatuur kamer girly of in een klein meisje de kamer perfect sprookje. Een mooi glas roze, paarse, paarse of witte schorsing vindt zijn plaats in het midden van de kamer. Voor wat de intensiteit van het licht, is het doel het creëren van een zoete en betoverende sfeer die goed bij de inrichting past.

Voor een jongen kamer, best zou worden om zich te concentreren op een suspensie die uitgezonden een licht zure tonen. Het thema wordt in het algemeen het avontuur of de super held in dit geval, een warm licht zal worden meest geschikt. Hetzelfde principe kan worden toegepast bij de keuze van de kleur van de verlichting-steun.

Met betrekking tot vorm, verlichting, zijn originele geometrisch ontwerp schorsingen welkom. U kunt echter ook kiezen voor kamer lampen die herinneren aan enkele tekens of activiteiten (in de vorm van vliegende schotel, auto, bouw van sets en anderen). Natuurlijk, zal het nemen om alle die manier als er een kamer voor kinderen en jongeren vaststellen of dezelfde principes met een kamer met volwassene.

Om het verlichten van uw kamer, Coast light stelt u een brede keuze van de kamer van de schorsing. Onze catalogus biedt u een waaier van prijzen uitgebreid, aangepast aan alle budgetten. Stijl van de klassieke naar de meer ontwerp stijlen, kant licht zal uw verwachtingen biedt u de beste schorsingen voor uw kamer. Het vertrouwen van onze ervaring om u te adviseren tijdens uw bezoek aan onze site. In geval van twijfel of als u het model van uw dromen niet vinden, aarzel dan niet om ons te contacteren, wij zullen u met genoegen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Ontdek onze andere Hanglampen

Design hanglamp

keuken Hanglampen

woonkamer hanglampen

Hanglamp Spot

kroonluchter

0