Schorsing en glans voor het verlichten van uw keuken  

Prijs

12 € - 2966 €

Dimbaar als lamp OK

Middellijn

3 - 240

Geavanceerd zoeken

Inclusief lamp(en)

Valider les filtres
Er zijn 319 producten.

Subcategorieën

Nos Produits
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 319 items
Weergegeven: 1 - 60 van 319 items

keuken hanglampen

Onder onze categorie van Hanglampen Ontdek onze zwevende lampen gewijd aan verlichting van de keuken.

De schorsingen van de keuken zijn speciale verlichtingselementen omdat ze moeten bestand zijn tegen vocht en hoge temperaturen. Zijde licht vindt u een breed scala van armaturen geschikt voor deze omgeving. Ontdek schorsingen verstelbaar in hoogte, vlekken of lampenkap schorsingen...

Hoewel het vereist armaturen met specifieke kenmerken, is de keuken een ruimte waarvoor ook belangrijk verlichting. Als u ervoor kiest om te installeren een plafondlamp, zo veel als het is een design-element aan uw keuken in waarde. Licht van de thuisploeg, vindt u een selectie van kroonluchters en schorsingen voor uw keuken.

Ontdek een selectie van meer dan 400 producten die uw decor opvrolijken kunnen met prijzen variërend tussen de 16 en 2000 euro. Er zijn bijvoorbeeld de schorsing keuken Topan die de traditionele schorsing bal met een meer eigentijdse touch herhalingsbezoeken. Zijn ronde lampenkap weefsel kabel bijgevuld metaal kan het verlichten van uw keuken van zijn heldere rode kleur. Als u liever meer geometrische patronen, zal je onvermijdelijk in de ban van de circulaire verblijf ecliptica bezwijken. Haar sprankelende witte kleur, die een mysterieuze en ongrijpbare effect zal geven.

U liever meer sobere en meer conventionele modellen. Kiezen voor de opschorting van de Nautica met zijn drie vestigingen in metaal met een glazen zeepbel die een duidelijk licht glarefree uitzendingen. Er zijn ook eenvoudig, maar veelzijdig Navy conische schorsing omdat het zich aan alle soorten decoratie aanpassen kan.

Ongeacht uw budget, of van twintig euro tot bijna 3000 euro. Zijde licht biedt een keur aan schorsingen voor uw keuken. Dus, voel je vrij om de catalogus te bladeren.

De kenmerken van de ophanging van de ideale keuken

De keuken van onze grootouders in veel veranderd. Verminderd decennialang aan het meest eenvoudige gemak, is het een echte woonkamer geworden. Heroverwogen en herontworpen, is de keuken aangepast aan onze nieuwe levensstijl. Haar team een centrale eiland dat een meer brengt vriendelijke en warme. De muren die de keuken omsluiten vallen en dit stuk wordt geopend in het huis. De keuken nodigt uit voor familie en vrienden te verzamelen om te bespreken van een drankje voor het diner. De sfeer in de keuken is sterk veranderd in de afgelopen jaren, maar ook vanwege de verlichting. We hadden een keuken die werd verlicht door een licht neon koud en complaints. Deze lamp was de enige bron van verlichting in deze keuken. Gelukkig, de keuze is divers. Het is mogelijk om vandaag uit te rusten van uw keuken met een veelheid van lampen die hebben uiteenlopende vormen, kleuren en ontwerpen. De nieuwe LED-technologie, dat onze armaturen kiest ook geëvolueerd en brengt ze naar de keuken een warmere licht en meer macht. Het is beter voor onze behoeften en de sfeer die u wilt maken. De schorsing van de keuken is een van de meest gebruikte verlichting voor dit doel en de reden hiervoor is dubbel. Aan de ene kant brengt de lamp een kwaliteit van het licht dat het uitzendt, maar ook door haar mooi decoratief effect. Daarom is het belangrijk om te zoeken glans model keuken die het best past en wie zal het meest geschikt voor uw behoeften.

Functionele verlichting

Ter voorbereiding van kleine gerechten die u graag in het gezelschap van onze familie en onze vrienden, koken in de best mogelijke omstandigheden. Om dit te doen, moet de verlichting van de keuken zeker functionele, aangename en responsief.
Wanneer we aan een verlichting van de keuken denken, is vanaf het midden van de kamer. Het is op deze plaats is meestal elektrische punt aan het plafond. Met een plafond of hanglamp, zult brengen we een hoeveelheid en genoeg licht macht naar de keuken. Dankzij nieuwe technologieën, hebben de fabrikanten schorsingen armaturen met LED lampen en het uitvoeren van economische en krachtige gemaakt. Aan te passen van de lichtsterkte van de opschorting en deze bevoegdheid voor uw behoeften aanpassen, is het ook belangrijk om te voorspellen een muur dimmer. De keuken kroonluchter wordt multifunctionele en veel meer geschikt is voor uw behoeften. Uitgerust met verschillende lichtbronnen, net iets verhogen van de intensiteit om nauwkeurige verlichting. Na de keuze van uw schorsing armatuur is de tweede tip om aanvullende verlichting in uw keuken. Bij het draaien het terug naar een lampje in het midden van de kamer, een grijs gebied verplaatst vooruit. De spoelbak vaak langs een muur is geplaatst en het is een van de ergernissen die kunnen worden aangetroffen in een keuken. Om dit ongemak te verhelpen, is het zinvol om een ander helder punt. Dit kan zijn een keuken muur of plek. Dit armatuur extra licht zal brengen aan uw keuken en zal het werk doen. 

Een ontwerp van ophangingssystemen

Wij hechten veel waarde aan de sfeer gecreëerd door de decoratie en het licht in onze woonkamers. De keuken wordt een continuïteit van woonkamers, het is niet langer een gesloten ruimte, maar aan onze interieur opent. De keuken is uitgenodigd als een plaats van gastvrijheid en gezelligheid. Het is daarom zeer belangrijk om te kiezen van de juiste inleidende opschorting uit te rusten van uw keuken. Het doel is om een continuïteit tussen de leefruimte en de hoekkeuken. Het licht dat we naar de keuken brengt zal een belangrijke rol spelen bij de sfeer en de sfeer van dit stuk.  Het moet de ruimte weer te geven van de praktische en esthetische benadrukken. Deze schorsing armatuur zal ook bepalen de stijl van geselecteerde interieur (industriële, Scandinavische, vintage, eigentijdse en andere). Verschillende stijlen van kroonluchter design keuken worden aangeboden om dit resultaat te bereiken.

De armaturen worden gekenmerkt door hun productie-materialen.

De materialen en de kleuren die u voor uw keuken kiest zijn belangrijke aspecten voor het instellen van de stijl en je wilt krijgen. In deze zelfde ader, moeten de kleur en het materiaal van de armatuur eens en breng aanvulling op deze set. Verschillende materialen kunnen worden gebruikt om een schorsing armatuur designkwaliteit. 

Aluminium:

Lampen zijn meestal gemaakt van aluminium, omdat dit materiaal licht is en gemakkelijk kan worden gewerkt aan bereiken allerlei vormen. Het biedt ook de mogelijkheid te bieden veel afwerkingen en kleuren. Het is mogelijk de plafondlamp die de vorm heeft en de grootte die het meest geschikt voor uw keuken te vinden. Met de legering van verschillende metalen ontwerpen fabrikanten lichter armaturen met kleuren die zal uw keuken verfraaien. Bij sommige modellen, het staal is in verband gebracht met het glas gehard tot een nog meer ontwerpen renderen.

Koper en messing:

De lamp in messing gemaakt kan komt in verschillende vormen, variërend van de hele wereld tot de conische reflector. Dit resoluut warme kleuren zal brengen aan uw keuken een gezellige uitstraling. Plaats een koperen schorsing over een centraal eiland zal het versterken van de industriële kant aan uw keuken elegant.

Hout:

Edel materiaal, hout is aanwezig in elk interieur. Natuurlijke, wit geolied of gelakt, is het materiaal van onze keukens. Door raakt of component structuur van de lamp, hout terug in de schijnwerpers. De Scandinavische stijl met de Scandinavische schorsing is een zeer goed voorbeeld.

Keramiek:

Dit materiaal is gevoelig en elegante en finesse en detail kan brengen naar de lamp. Het gebruik van keramiek geeft een zeer specifieke rendering te de armatuur, een matte en zijdeachtige of glanzende verschijning met een spiegeleffect. Dit materiaal herontdekt oude ambachten en opent nieuwe perspectieven in hedendaagse armaturen. Keramische lampen zal een vintage brengen aan uw keuken en een directe en levendige licht geven. 

Het glas:

Gewilde voor zijn lichte, transparante uitstraling geeft dit materiaal een gloed aan het licht. De standaardwaarde die kun je hem vinden is zijn kwetsbaarheid. De lamp kan breken of barsten onder invloed van een schok of druk. Het is belangrijk om het te behandelen met de nodige voorzichtigheid de lamp tijdens installatie of onderhoud. De schorsing van het glas is een reflecterende lamp en deze functie in aanmerking moet worden genomen. Het is aan te raden om het te gebruiken in direct zonlicht voor gebruik in suspensie plek boven een centraal eiland te plaatsen. Wij uw aandacht vestigen op lampen die zijn gemaakt van gekleurd glas, omdat het kan een kleur naar de kamer beïnvloeden.

Hun formulieren, hun grootte en hun kleuren

Om te voldoen aan uw wensen en uw behoeften, is het mogelijk om te vinden van alle soorten lampen aan het licht van uw keuken. Het eerste punt om op te hangen is de plek waar uitstapjes elektrische aankomen. Voor een keuken kroonluchter, zal de voeding naar uw plafond uw keuze begeleiden. Uw elektrische installatie is nog niet is bepaald, is het belangrijk om de positie van de plaatsen waar de lichte punten moeten - worden geplaatst. Deze gebieden zal worden gebaseerd op de locatie van de keuken van uw meubels en de plaatsen.
keuze e is op een moderne kroonluchter met een zwarte schaduw, leeftijd metaal of een koperachtig tint? Zult u een trend van industriële stijl aan uw keuken. De deco trend biedt natuurlijke en werkte in Monochromatisch kleuren. Denk na over het spelen met een contrast op een dezelfde Toon. Met de kleur van de kroonluchter brengt u deze contrast. Het zal versterken de warme uitstraling van de kamer en samenhang geven aan alle van uw kleuren.

Een armatuur geschikt voor de configuratie van de kamer

De ideale verlichting is die overeenkomt met de configuratie van de ruimte. De schorsing van de armatuur die zal het uitrusten van de keuken moet van goede grootte, is ongeveer 35 cm diameter voor een gebied van 10 m². Uw keuken is ruim en heeft een hoog plafond, zal het mogelijk zijn om op te hangen van een lamp maat XXL, zal het effect worden gegarandeerd! Met uitzondering van de verlichting van een centraal eiland is het belangrijk om niet af te dalen te laag lichtbron. De bundel zal worden toegespitst op een specifiek gebied en schaduw in de kamer kan maken. Daarnaast kan apparatuur reizen ter plaatse belemmeren. Als de steun is een beetje te hoog hebt geïnstalleerd, kan het verstrooide licht ontbreken in macht. Voor optimale weergave is een hoogte van 160 cm tussen de verlichting en de tabel te verwachten.

Ontdek onze andere Hanglampen

Design hanglamp

woonkamer hanglampen

Hanglamp Spot

kroonluchter

0