Woonkamer hanglamp  

(Er zijn 893 producten.)

Filtres

Prijs

15 € - 4290 €

In hoogte verstelbaar

Hoogte

6 cm - 320 cm

Middellijn

3 - 200

Lengte

5 cm - 1075 cm

Breedte

4 cm - 480 cm

Kracht

3 w - 540 w

Citaat

Nos Produits
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 893 items
Weergegeven: 1 - 60 van 893 items

Alle uw schorsingen van lounge voor uw interieur

In de inrichting van uw huis, de Hanglampen heeft een belangrijke plaats in de ontwikkeling van de ruimte en de helderheid op uw kamer.

De schorsing van de armatuur in de woonkamer, het van essentieel belang om het juiste

Als je zo veel belang aan de makeover van onze woonkamer, is het omdat de laatste een van de belangrijkste kamers van het huis is. Het is inderdaad, in deze plaats dat de familie en vrienden samenkomen om te discussiëren, TV kijken, een gebeurtenis te vieren of zelfs werken. Echte plaats van leven, delen en gezelligheid, de woonkamer is een multifunctionele ruimte die verdient speciale aandacht in termen van ontwerp en decoratie. Verlichting is natuurlijk essentieel als we willen zorgen voor een ideale sfeer zijn. Het lampje in de woonkamer moet functioneel en comfortabel, maar het zal met name eens met de stijl van de gekozen interieur. De opschorting blijft een van de hele fixtures te installeren op het terrein. Maar hoe vindt u het meest geschikte model?

Glans salon: een type verlichting geschikt voor de inrichting van de woonkamer en interieur stijl

De woonkamer of de woonkamer is de belangrijkste kamer van het huis, het is ook de plek waar u kunt best express en markeer de decoratie die je wilt aankleden van het huis. Het licht van de opschorting van de armatuur moet versterken het karakter van het gekozen thema. Het zal volstaan om te verlichten de ruimte om te weten dat er een moderne, klassieke, industriële of andere interieur. Hier zijn enkele tips om de woonkamer kroonluchter zorgen voor een ideale verlichting:

Verlichtings- en sober voor een hedendaagse living room

De moderne stijl wordt gekenmerkt door deze strakke vormgeving dat perfect esthetiek en functionaliteit combineert. De meubels en inrichting van de tentoonstellingsobjecten onderscheiden zich door hun strakke lijnen. De materialen zijn staal, glas en beton. Echter kiezen steeds meer eigenaren te associëren deze door andere materialen zoals hout en leer. Om te kunnen trouwen bij deze instelling, moet de schorsing worden moderne, lucht en ontwerpen. Met betrekking tot de verlichting, zal een neutrale licht benadrukken de dominante kleuren (wit, zwart, beige en antraciet) op het terrein.

Een licht dat de symmetrie in een klassieke lounge hoogtepunten

Voor een klassiek interieur draait Landschappelijk rond andere thema's om een warme en comfortabele sfeer te creëren. De keuze van omhoog het kleden van de muren met behang, de verwoording van de ramen met jaloezieën en gordijnen en de indeling van de kamer met meubels gewerkt is om deze sfeer te creëren. Het zal echter om te houden van de harmonie tussen de verhoudingen en kleuren, dus niet alleen menigte, is er niet verstikken deze ruimte.  Om dit te doen, de indeling van de kamer moet evenredig zijn en zal worden georganiseerd rond een centraal element, de kroonluchter. Hij brengt een sterke aanwezigheid op de ruimte en aandacht zodra men in de woonkamer aankomt.
De meubelen en decoratie accessoires worden geplaatst in een manier om het respecteren van deze regel, zodat geen object of meubilair anderzijds overnemen zal. De kroonluchter dan versterkt deze speciale functies van de decoratie. Voor de armatuur schorsing, vele materialen kunnen overeenkomen, maar ze liever het kristal en de beste materialen.

Het koude licht wil een industriële omgeving

Het industriële thema is geïnspireerd door old-time sfeer die de werkruimten gekenmerkt, waaronder die van fabrieken en pakhuizen. Aangenomen in de woonkamer, zal industriële schorsing verhogen de bruto en het uiterlijk van de kamer. De decoratie wordt gedomineerd door sterke materialen zoals staal, zwart metalen of betonnen. Sobere kleuren, de opschorting zal onderstrepen deze eenvoudige, zelfs minimalistische set, de lichtbron moet bieden een warme en directe verlichting.

De armatuur opschorting zal steunen in het landschap met een stalen structuur en een bruto er beter uitzien (kettingen, kabels en afgeronde vormen).

Een heldere en warme sfeer in een moderne woonkamer

In het geval van een modern interieur koppelen natuurlijke materialen perfect aan monochromatisch tonen. Vergadering van de tinten van dezelfde kleur aan uw space maakt een zachte sfeer en de gezellige en om dit te doen, zal het alle haar kleuren met de hooglichten en schaduwen om te werken in pastelkleuren en tinten tonic duo contrast. Door te koppelen aan uw interieur met een koperen schorsing of een zwarte schorsing, zal de armatuur contrast en fleuren de hele.

Dus worden licht hout en materialen, zoals katoen en vlas gecombineerd met andere materialen voor een stijlvolle look. Natuurlijke kleuren zijn elegant, beige tinten in monochromatisch krijgt een pure en authentieke uitstraling.

Het ontwerp van ophangingssystemen, verschijnt dezelfde kenmerken. De verlichting als direct of indirect, moeten krachtige en ze zorgt voor een warme sfeer in de woonkamer. In sommige gevallen zal een kroonluchter opgebouwd uit verschillende lichtbronnen voorstellen de verschillende vormen en originele elementen waarmee u gemakkelijker, maar ook decoratie en de objecten eromheen.

De afmetingen en de ideale proporties voor een schorsing show

De grootte van de schorsing armatuur is een belangrijk selectiecriterium als de verlichting is echt worden aangepast aan de ruimte waarin het is bedoeld. In het geval van de show, zal het vertrouwen dat we op de afmetingen en de configuratie van de kamer te schatten van de ideale proporties in suspensie.

Wat is de grootte voor een kroonluchter woonkamer?

De diameter van de steun moet gemiddeld 40 tot 45 cm voor een 10 tot 15 m². U kunt echter ook de kaart van extravagantie spelen en installeren extra brede steun. Dit type van opschorting armatuur is ook erg populair deze dagen. De oversized apparatuur heeft het voordeel dat een verrassende effekt van het ontwerp. Maar om het resultaat bevredigender, sommige aandeel zijn regels. U moet weten dat de diameter van de kroonluchter van een XXL tot 120 cm kan gaan. Het element kan snel lastig zonder spits. Het beste zou zijn om te kiezen voor de modellen "lucht". U kunt een voorbeeld van armatuur ontwerp van ophangingssystemen die opvalt voor haar volledige fijne structuur van een lampenkap in stof vermindering van het zware en massieve effect waarmee de indeling op gedimensioneerd.

En voor de hoogte?

Hier opnieuw, zal de grootte van de ruimte zijn een belangrijke factor als u wilt plaatsen de schorsing op de ideale hoogte. Inderdaad, het zal voorkomen dat het licht niet reizen in de woonkamer en iemand kan ontvangen op het hoofd circuleert op het terrein. Steun dient voor een plafondhoogte van 2,50 m gemiddeld, 2.15 m boven de grond. Natuurlijk kunnen we de afstand tot 1,60 m verminderen als de woonkamer is voorzien van lage meubilair.

In het geval van een lage limiet kamer is de truc om te kiezen voor een model voor schorsing opengewerkte lounge. Schorsing armatuur is discreet gepositioneerd in het midden van de speciale ruimte. Dit beginsel zal gelden, zelfs als het een XXL kroonluchter. Het belangrijk is om ervoor te zorgen dat de zo geplaatste lamp niet aan de instelling ondanks haar grote omvang terneerdrukken.

Als alternatief kunt u ook kiezen voor een transparant model dat onzichtbaar in de kamer verschijnen zal. Wat meer is, in glas zijn plastic of PVC structuren heel erg in de mode deze dagen. Bovendien zijn effect 3 D versies momenteel beschikbaar. Installeer enkel de dichtstbijzijnde verlichting van de plafond steun om dit gevoel van een donkere massa boven het hoofd. Natuurlijk duurt het om ervoor te zorgen dat het licht krachtig genoeg is als we willen verminderen het probleem van mogelijke functionaliteit die een dergelijke positie zou kunnen voortvloeien.

Als het oppervlak zeer beperkt is, is de andere truc om plaats een stukje klein verlichting vult de belangrijkste lichtbron door andere lichten of moderne kroonluchters voor praktische woonkamer als de vlekken en deze LED toepassen. Serie kroonluchters zijn ten slotte ook een aantrekkelijke optie. Ze kunnen worden vermenigvuldigd en verdeeld zodat een harmonieus geheel. Bovendien, met een pose (in een rij of cluster) werkte goed, media aanzienlijke mate zal bijdragen tot de decoratie in de woonkamer.
Echte middelpunt van uw huis, uw woonkamer met onze brede waaier van aanpassen schorsing Tooneenvoudige klassieke stijl door middel van de barok en het ontwerp, meer uitgebreide stijlen zijde licht biedt een breed scala aan merken aangepast aan alle budgetten. Onze schorsingen van levende zal aantrekken alle ogen.

Zorg ervoor dat alle onze lampen maken een interieur dat eruit als u ziet zien. Wij bieden vele stijlen gemaakt met materialen en kleuren. Ook leren de nieuwste trends in interieurdecoratie.
Als toch niet kunt u vinden op onze site, aarzel niet om ons te contacteren, we zullen alles doen om te reageren op uw verzoek.

Ontdek onze andere Hanglampen :

Design hanglamp

Slaapkamer Hanglampen

keuken Hanglampen

Hanglamp Spot

kroonluchter

0