Park Lane Grande rechthoekige tint L28 cm - Zwart

ASTR-5001003

MaterialenTextiel | Metaal
kleurZwart
FormulierRechthoekig
Lengte28,5 cm
Hoogte17 cm
Breedte13,85 cm
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 79,86 €


-5.00%

75,24 € BTW Inb.


62,70 € belastingen excl.

 

Beschrijving
U zult de decoratie van de kamer perfectioneren door te kiezen voor de installatie van een cilindrische witte lampenkap voor uw verlichtingsarmatuur.
Deze 'lampenkap' is een accessoire en wordt verkocht zonder een verlichtingsarmatuur. Hij kan zowel op een tafellamp als op een wandlamp worden geplaatst.
De kwaliteit van de vervaardiging door de fabrikant van Astro Lighting lampen geeft het product een afwerking van hoge kwaliteit die onberispelijk is. De rechthoekige Park Lane lampenkap is het essentiële element om uw interieur met elegantie af te schermen, het is gemaakt van een metalen structuur bedekt met stof, zijn zwarte kleur zal gemakkelijk te combineren zijn met elk type interieur kleur en het zal harmonie en karakter brengen aan de hele kamer waar het zal worden geïnstalleerd. Met een hoogte van 17 cm en 13,85 cm bij een breedte en lengte van 28,5 cm respecteert hij een zekere harmonie van de voorstellen en zal hij perfect passen bij de armatuur die ervoor bestemd is. Vanuit technisch oogpunt is de maat van de steunring ontworpen om te worden geïnstalleerd op de elektrische voet van een gloeilamp van het type E27 LED met een maximaal vermogen van 12 watt LED.
Het respecteren van een match tussen de stijl van uw lamp en uw lampenkap. Het geheel zal harmonieus en samenhangend zijn en een heel bijzondere sfeer scheppen in uw interieur.
0