Staande lamp Pivot Globo interieur H150 cm

SLID-LPPVG150A

MaterialenSynthetische materialen
kleurWit
StijlDesign
FormulierCilinder
Lengte150 cm
Hoogte150 cm
Diameter50 cm
Gewicht12 kg
Aantal lamp(en)2
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht25W
IP-indexIP20
SchakelaarJa
Garantie2 jaar
MarkSLIDE

Beschikbaarheid: 2 tot 3 weken

522,89 € BTW Inb.


435,74 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Geniet van het comfort van de verlichting die deze vloerlamp biedt. Met haar decoratieve aspect zal ze de kamer verfraaien waar ze geïnstalleerd zal worden.
De Pivot vloerlamp biedt een ontspannen sfeer.
Uit onze collectie vloerlampen is de Pivot vloerlamp een van de meest populaire vloerlampen bij de consumenten. Zijn witte kleur zal een nieuwe glans geven aan uw inrichting. De robuuste 100% recycleerbare polyethyleen structuur van de lamp garandeert een hoge weerstand tegen schokken en mogelijke huishoudelijke ongelukken. In elk geval geniet u na de aankoop van het product een garantie van 2 jaar. Met een hoogte van 150 cm en een breedte van 50 cm kan deze staande lamp in een hoek, in de buurt van uw sofa, worden geplaatst, zodat u onder een zacht licht een boek kunt lezen of op uw plank kunt surfen. Het type E27 is voorzien van twee gloeilampen die niet bij de vloerlamp zijn inbegrepen, zodat u het vermogen en de kleurtemperatuur kunt kiezen die het beste bij u passen. U vindt een ruime keuze aan lampen die worden aangeboden als accessoires om uw lamp uit te rusten. Als de lamp brandt, geeft de vloerlamp een lichtvermogen van 11W/75W voor 1055lm per lamp om een ideale sfeer in uw interieur te brengen. CE gecertificeerd, deze vloerlamp biedt u een kwaliteitsvol licht zonder uw elektriciteitsrekening op te drijven.
Met haar zuiver karakter kan deze vloerlamp in elk interieur geplaatst worden en zal ze de ruimte waar ze zal geplaatst worden sublimeren.
Accessoires
0