Verlaagde prijs! buiten zwanenhals armatuur | Online kopen Vergroot het beeld

Buiten wandlamp zwanenhals Luxemburg H27 cm IP54 - Roest

NORD-22671009

MaterialenAluminium | Glas
kleurRoest
StijlVintage | Industrieel
FormulierZwanenhals
Hoogte27 cm
Diameter27,5 cm
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht60W
Voltage220V
Klasse2
IP-indexIP54
Garantie2 jaar
MarkNordlux

Beschikbaarheid: 8 tot 10 dagen

Voorgestelde prijs : 70,72 €


-25.00%

52,61 € BTW Inb.


43,84 € belastingen excl.

 

Beschrijving

DEbuitenmuure Luxemburg is een stijlvolle lichtpunt, die meer dan één zullen verleiden. Ontworpen in een duurzaam materiaal dat weer ondersteunt, geeft ze een robuuste look, wat zet je op hun gemak. Snijden aan de buitenkant, zal het perfect passen op de muur van een post, een garage, parkeerplaats en een terras.

Deze buitenverlichting zal intens schitteren met een E27 lamp (niet meegeleverd). Perfect tegen vocht en plons water. Met haar gooseneck als een wereldbol, zal ze de gevels met een heleboel stijl aankleden. Dit armatuur is verkrijgbaar in diverse andere kleuren op aanvraag, met inbegrip van koper en roestvrij staal.

Een parallelle aansluiting is mogelijk met deze lamp.

Ze heeft gedaan vintage aspecten voor ruwe omgevingen. De metalen structuur garandeert robuustheid op de lamp om te weerstaan de grillen van de tijd. Behoren tot de serie Luxemburg van Nordlux, is het dat een armatuur uitgerust uitwendig gebruik van een glazen globe die haar lamp tijdens de zware regenval beschermt. U kunt het installeren op plaatsen waarvoor optimale verlichting in het donker om veiligheidsredenen. Zijn esthetische is een echte troef, wat licht de ingang van de garage of op de patio met pracht.

Teneinde zijn ziet er goed uit op de lange termijn, een behandeling met een olie vrij zuur 3 tot 4 maal per jaar is vereist. Bovendien, deze armatuur is aangebracht en duurzaam, met inbegrip van de zorgvuldige keuze van materiaal voor een langere levensduur.

Meer info

DERoest buiten muur zal geven charme aan uw buiten ruimten. Hoewel de index van bescherming niet is vermeld, is het ontworpen voor agressieve omgevingen, blootgesteld aan de grillen van het weer in alle seizoenen van het jaar. Zijn IP moet zo hoog zijn.

Accessoires
0