LED Strip  

(Er zijn 23 producten.)

Filtres

Prijs

0 € - 90 €

Afstandsbediening verstrekt

Dimbaar als lamp OK

Lengte

1 cm - 500 cm

Breedte

0 cm - 5 cm

Hoogte

0 cm - 1 cm

Kracht

3 w - 20 w

Aantal lampen

Citaat

Onze producten
Filter
Weergegeven: 1 - 23 van 23 items
Weergegeven: 1 - 23 van 23 items

LED-Strip voor uw huis

In de grote familie van LED Verlichting, de led hoofdband is het licht dat de meeste dit nieuwe type lamp vertegenwoordigt.
Zelfs als je niets in licht- en verlichtingstechniek weet, worden zich ervan bewust dat leidde, de led Strip-band en onder leiding van lint betekenen hetzelfde. Met andere woorden, is dit gewoon flexibele band waarin een aantal LED.
Een LED-lint kunt volledig veranderen de sfeer van een kamer. Geplaatst achter of onder meubels, plannen eenvoudige armatuur te installeren een plezierige achtergrondverlichting. Over het algemeen uitgerust met een afstandsbediening of een schakelaar, de LED-strip kunt wijzigen kleur of lichte intensiteit. De sfeer is ontspannen of feesten, vindt u altijd een lichte setting die overeenkomt met uw humeur. Plakken of hechten met schroeven, deze lamp verbruikt relatief weinig energie en is niet verhit.

Knippen, combineren, combineren en het interieur dat eruit als u ziet te maken.

Hoe werkt dit soort armatuur?

Het is een gedrukte schakeling waar gesoldeerd chips SMD of "Surface-Mount apparaat" wat betekent "Component Monte zijn op the Surface" in Frans. Dus, de LED-strip of band heeft een breedte van tussen 8 en 12 mm. De fabrikanten hebben zorgde ervoor dat het is mogelijk om te knippen het circuit alle 3 LED's. Op deze manier kunt u enkel de lengte van de hoofdband heb je nodig. Bovendien vinden wij vandaag vele soorten geleid, namelijk de SMD 2835 en de SMD 5050. Het is belangrijk op te merken dat de grootte van de chip geleid, dat wil zeggen de cijfers na SMD, is van invloed op de intensiteit van het licht. Dus, als 2835 smd led chips groter dan de smd 5050 led zijn, deze laatste zijn helderder.

Een product dat gebruikt wordt door alle het publiek

Vandaag, leidde hoofdbanden succesvol meer Crescent vanwege hun decoratieve aspect, dankzij het licht en de kleuren die ze in een kamer of buiten een huis brengen. Het is waar dat individuen een helling leidde in hun woonkamers, hun verblijf, hun kamer, hun keuken of de badkamer gebruiken. Aan de andere kant, steeds meer handelaren gebruiken om verfraaien de ramen van hun winkels of zij positief of negatief. De instellingen werken in de gastvrijheid en de catering sector zijn legio, maar om te kiezen voor de 220v lint leidde. Het is hetzelfde voor discotheken en bars die de tape leidde buiten aandacht te vestigen op de voorkant van hun eigendom, maar ook de binnenkant van het zetten. Natuurlijk, is er een specifieke armatuur voor deze laatste gebruik. Tenslotte waren de gebeurtenis specialisten de eerste te nemen van dit soort verlichting voor hun verschillende activiteiten, of het nu toont, tentoonstelling, tentoonstellingen, beurzen, enz.   

Een verscheidenheid van kleuren voor meermalig gebruik

Het succes van de rgb LED strips is verklaard door hun gemak en de verschillende kleuren op de kamer of buiten het huis werpt.

Wit

Inderdaad, is het mogelijk om te kiezen voor één kleur, die meestal wit is. Maar zelfs in dit geval u nodig hebt om te weten dat er verschillende wittinten. Aan de ene kant zijn er de warm witte led met de kleurtemperatuur tussen de 2700 en 3 000 Kelvin. Dit type van schaduw is perfect voor de delen waar u, zoals de woonkamer en de slaapkamers ontspannen zullen. Inderdaad, dit licht is gonna een zowel warme en gezellige sfeer creëren in de kamer waar het is geïnstalleerd.

Aan de andere kant hebben we het koud wit licht dat bestaat bij temperaturen variërend tussen de 6000 en 6 500 Kelvin. Het is geschikter voor werkomgevingen en uitdagende omgevingen. Dit is waarom het vooral in de handel gebruikt wordt om objecten of producten beter te presenteren. Ten slotte, er is een soort genaamd CCT (gecorreleerd kleur Temperaure) of 'White variabele' specifieke onder leiding van de Franse band dat mixen op dezelfde tape 1 leidde led warm wit met 1 witte koud geleid. Met andere woorden, kunt u de kleur van wit met behulp van een domeincontroller wijzigen. Wat is handig voor het wijzigen van de sfeer in een kamer.

De kleuren

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een kleur lint geleid. Als u verschillende kleuren, fabrikanten van led Strip had het geweldige idee om te mengen alleen de 3 primaire kleuren, namelijk rood (rood in het Engels), groen (groen in het Engels) en de blauwe (blauwe in het Engels). Die gaf geboorte aan de rgb led Strip. Opgemerkt moet worden dat deze 3 basiskleuren op hetzelfde moment op dezelfde chip zijn. Dankzij een dimmer, zo is het mogelijk om alternatieve verschillende kleuren afhankelijk van de gewenste visuele effect. Om dit te doen, zomaar een frequentie waar elk leidde lichten of wordt uitgeschakeld.

De belangrijkste kenmerken van een strip met LEDs

Voordat u uw band die u binnen of buiten uw huis of uw kantoor/winkelruimte kiest installeren, zijn er een aantal punten die u moet weten.

Het aantal LEDs per meter

De meeste van de led Strip kits bevatten 30 of 60 LEDs per meter. Kunnen er modellen die strip led licht voorzien van meer geleid, maar het zal verhogen uw energieverbruik. Inderdaad, vandaag de dag vindt men commercieel geleide met 120 leds of 300 leds linten. Bijvoorbeeld, zal een worp van 60 geleid per meter geleid verbruiken 4,8 watt per meter tegen 24 watt per meter voor een ander die 240 geleid per meter bevat. Bovendien moet opgemerkt worden dat als het aantal tot de verhogingen van de meter leidde, dit zal het vergroten van de kracht van de verlichting. Inderdaad, de afstand tussen twee LEDs zal afnemen. Dientengevolge, als u wilt dat maximale licht, 60 meter onder leiding 12v led Strip is perfect.

Het type geleid

De overgrote meerderheid van 12v led Strip SMD heeft geleid voor "Surface-Mount apparaat" of "Component Monte op the Surface" in Frans. Dit type lamp is handig voor talloze toepassingen. Inderdaad, het is extra zowel platte als kleine. Waardoor het gemakkelijk slip achter een stuk van meubilair, een etalage of een aquarium als het is waterdicht. Bovendien moet worden opgemerkt dat slechts 1 meter lang rgb led strips zijn uitgesloten van deze regel.

U kunt dingen duidelijker zien, weten ook dat de cijfers geplaatst naast SMD express de grootte van de led in millimeters. Als het geregistreerde SMD 5050 rgb op uw outdoor led hoofdband, dit betekent dat elke is leidde op uw rgb led lint dus vierkant en klare zijde 5 mm, 5.0 x 5.0 mm.

Het stroomverbruik van het led lint

Het is belangrijk om rekening mee dat het energieverbruik van elk flexibele geleid is afhankelijk van type band. Dus is het aangeraden om te lezen van de kaart-product om te bepalen van het exacte verbruik in watt per meter voor uw led Strip. Op deze manier is het makkelijker om te bepalen van de lengte van uw led Strip, en op hetzelfde moment te vinden van de ideale controller of de optimale voeding.

De spanning van uw led-apparaat

Als algemene regel werken alle led linten op 12 volt, die is in laagspanning. Hierdoor kunnen ook hebt u toegang tot een keur aan accessoires, omvormers, controllers en linten die ze als 12 v uitvoeren Op deze manier is het gemakkelijk aan te passen uw heldere project zonder angst voor een brand of kortsluiting. Daarnaast hebt u 3 keuzes te voeden uw licht strip. Hier kunt u een batterij box, of een oplaadbare batterij of een 220V/12V voeding die kan worden verzegeld, of niet.

De dichtheid van uw led Strip

Het is belangrijk op te merken over het algemeen gebruikt als een waterdichte led strips voor de buitenkant van uw huis of uw bedrijf. Terwijl het niet waterdicht geleid kan worden gebruikt als in een gebouw. Voor informatie over de dichtheid van een multicolor leidde, verwijzen naar een index van bescherming (IP), die zich met 2 cijfers uitdrukt. Dus, de eerste geeft het niveau van bescherming tegen vaste stoffen, terwijl het tweede een tegen indringing van water geeft.

In het algemeen gebruikt de hoofdband led IP20 binnen omdat het niet waterdicht. Het wordt echter een zeer grote discretie weergegeven vanwege de gevoeligheid van de grootte. Aan de andere kant, is de led met een IP65 lamp waterdicht. Inderdaad, het is bedekt met een laagje silicone. Het is echter niet submersible, wat betekent dat u het niet gebruiken voor het verlichten van de bodem van een zwembad, een zwembad of een aquarium. Als u doen wilt, moet u weer naar de trappen met een IP68 geleid.

Aan de andere kant, is er alleen de led lint dat is waterdicht. Inderdaad, beide de macht die de controller of de verschillende verbindingen moeten worden beschermd tegen vocht en opspattend water. Aan de andere kant, zoals de led lamp kan worden gesplitst, kan je ook de siliconen bescherming die bedekt als u snijd knippen. Dientengevolge, wordt het zegel gecompromitteerd. Daarom toevoegen het silicone zodat het strak weer.

Tips voor het snijden van een lint heeft geleid

Leidde lint sticker het voordeel heeft te kunnen aanpassen aan de lengte van de te plaatsen op de gewenste locatie worden gesneden. Deze operatie een succes te maken, moet u verwijzen naar de lijn van knippen op een regelmatige basis tussen de koperen studs. Snijden interval is dus 5 cm van de verdeelde voor draad geleid mono kleur 60 geleid per meter, of de laatste waterdicht of niet is. Dit gebied zal dalen tot 2,5 cm bij een led mono kleur 120 geleid per meter. In het geval van een deco 60 geleid per meter rgb led, is het interval 5 cm.

Zodra u uw lint met een beitel leidde tot de gewenste lengte knippen hebt, kun je nog steeds de val voor later gebruik. In de handel, er zijn verschillende schakelaars aansluiten banner hen leidde. En dat zijn ze waterdicht of niet, één kleur of rgb. Deze aansluitingen zijn bovendien gemakkelijk aan opstelling, voorzover zij geen lassen vereisen.

Het instellen van een led Strip?

Zelfs voordat aanraken van uw leroy merlin geleid, moet u eerst voorzichtig schoon het oppervlak waar u wilt installeren. Vervolgens Verwijder je enkel de zelfklevende strip led Strip op de achterkant van uw keuken en de laatste plakken. Let wel, echter dat Neon led slim of lamp evenals 1 meter siliconen banden geen plakband.

Waar de tape heeft opende neemt van het oppervlak waar het wordt geplaatst, hebt u verschillende oplossingen om hem terug. U kunt een Velcro band waarvan haak deel is te installeren op de achterkant van de led Strip, terwijl de Velvet deel is om te vragen over de steun waar de led banner zal worden geplaatst. Merk op dat het is ook mogelijk om het gebruik van tape Vecro om te zetten plaats een lint multicolor geleid of mono kleur op een kledingstuk. Aan de andere kant, is het mogelijk te wenden tot de klevende dubbelzijdige tape met of zonder Zelfklevende achterkant en lijm neopreen te zetten een lint leidde kit die opstijgt. Tot slot, u kunt zoeken naar specifieke fixatie clips voor lint goedkope led waterdicht met een IP-67/68. Gewoon schroef of spijker deze kleine clips van fixatie.

De verschillende toepassingen van de led strips

Om een plafond van optimaal verlichten, moet u proberen om een halo op de randen van het. Dit is om indirecte verlichting met uw led Strip. Echter als u voor het genereren van een gezellige sfeer in de kamer wilt, ga dan voor warm wit. Aan de andere kant, beter licht, koud wit is ideaal voor is. En u wilt variëren van de atmosfeer, strip led rgb of neutraal wit. Wat betreft het werkplan en de keuken, de interne led strips hangen nauw samen het type verlichting je wilt. Als uw doel taakverlichting is, richten je op de koel wit. Maar als het gaat om decoratieve verlichting, is het raadzaam te wenden tot de koel wit. Het is nog steeds mogelijk om het mengen van deze twee kleuren dankzij de witte tape-variabele geleid (CTC) temperaturen.

Ontdek onze andere LED Verlichting:

LED Plafondlamp

LED Hanglamp

LED Wandlamp

LED Spot

LED Leeslamp

LED Tafellamp

0