Buiten zwanenhals wandlamp Luxembourg H27 cm IP54 - Gegalvaniseerd staal

NORD-22661031

MaterialenAluminium | Glas
kleurZilver
StijlVintage | Industrieel
FormulierZwanenhals
Lengte47 cm
Hoogte27 cm
Diameter26 cm
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht60W
Voltage220V
Klasse1
IP-indexIP54
BewegingsmelderJa
Garantie2 jaar
MarkNordlux

Beschikbaarheid: 8 tot 10 dagen

Voorgestelde prijs : 93,10 €


-16.62%

76,98 € BTW Inb.


64,15 € belastingen excl.

 

Beschrijving

DEdetector muur verkeer-Luxembourg is een speciaal ontworpen buitenverlichting voor het verlichten van uw buiten ruimten. Ze zullen het effect ervan op de muur van een post, een balkon, een terras, een garage of parkeerplaats. Het is een lichtoplossing die een intens licht produceert op de steun van zijn E27 lamp (niet meegeleverd). Genieten van een hoog niveau van bescherming, weerstaat hij perfect vocht en plons water.

Het ontwerp is vergelijkbaar met een nek van de zwaan te komen habillervos gevels met veel stijl. Deze muur team om te waarschuwen de inbraak in uw tuin, een bewegingssensor. In feite, zal het worden geactiveerd automatisch wanneer een persoon in zijn vakgebied besteedt.

Een parallelle aansluiting is mogelijk met deze lamp.

De metalen constructie materiaal presenteert een echte troef voor deze lamp buiten, gekoppeld aan het glas op wereldniveau. Dit geeft aan dat het is ontworpen voor agressieve omgeving. Maar het grote voordeel van dee bewegingsmelder buiten toepassingSt het veiligheidsaspect. Hij sloot zich aan bij een sensor in zijn borst dat wordt ingeschakeld automatisch wanneer alleen een verdachte beweging plaatsvindt. Vervolgens wordt het zelf uitgeschakeld. We kunnen zeggen dat deze elegante armatuur esthetiek en functionaliteit combineert.

Deze lichtoplossing verdient de voorkeur bij de ingang van een deur, een garage of een patio. De bewoners van het huis zal zijn veilig, omdat het te allen tijde ter voorkoming van een mogelijke inbraak alarmeert. Daarnaast is zijn Led-lamp zeer zuinig, wat zal worden gedaan om het verlagen van uw elektriciteitsrekening.

Meer info

Het unieke ontwerp is echt prachtig, omdat het niet lijken op de gemeenschappelijke bewegingsmelders. Waterdicht, dit detector muur verkeer Luxemburg is perfect voor uitwendig gebruik, om te ontsnappen aan de slechte bedoelingen buitenlanders.

Accessoires
0