Scorpius buiten wandlamp - 4 kleuren om uit te kiezen

MaterialenAluminium | Synthetische materialen
kleurWit | Zilver | Zwart | Koper
StijlIndustrieel | Moderne
FormulierRond
Lengte20 cm
Hoogte10 cm
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE14
Kracht40W
Voltage220V
Klasse1
IP-indexIP23
Garantie2 jaar
MarkNordlux

Beschikbaarheid: 8 tot 10 dagen

35,57 € BTW Inb.


29,64 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Afgeronde vormgeving en avant-gardistische rondingen voor deze Scorpius wandlamp in aluminium. De grote diffuser van opaal polycarbonaat voorkomt elk risico van verblinding voor een breed verspreid licht

De wandlamp is speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis en heeft een IP23-beschermingsgraad om haar te beschermen tegen opspattend water. Ideaal als gerichte verlichtingsoplossing, een ingang, een donker hoekje in de tuin of om een pad af te bakenen, zijn halve maanvormige diffuser projecteert zijn licht langs de muur en naar beneden om een specifiek gebied te verlichten. Deze wandlamp is geschikt voor een E14 gloeilamp met een maximaal wattage van 40 watt.

Deze ronde buitenwandlamp met aluminium uiterlijk, verkrijgbaar in 4 kleuren, is ontworpen voor wandmontage en biedt innovatieve, energiezuinige buitenverlichting. Deze waterdichte armatuur met uitstekende prestaties en afgeronde look past in vele omgevingen en architecturale stijlen.

De wandlamp Scorpius is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, en zal uw buitenmuurdecoratie op het terras of in de inkomzone perfect tot zijn recht doen komen met een mooie sfeerverlichting.

Meer info

Laat ons u door onze site leiden om de ideale E14 lamp te vinden die bij uw Scorpius wandlamp past, er is een hele reeks waaruit u kunt kiezen.

Accessoires
0