Scorpius buiten wandlamp - 4 kleuren om uit te kiezen

MaterialenAluminium | Kunststoffen
kleurWit | Geld | Zwart | Koper
stijlScandinavisch
formulierRond
hoogte10 cm
lengte20 cm
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
baseE14
Kracht40W
voltage220 V
klasse1
IP-indexIP23
garantie2 jaar
MarkNordlux

Beschikbaarheid: 8 tot 10 dagen

Voorgestelde prijs : 35,88 €


-10.62%

32,07 € BTW Inb.


26,50 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Afgerond ontwerp en avant-gardistische bochten voor deze Wandlamp Scorpius in aluminium. De grote diffuser in Opaal polycarbonaat vermijdt elk risico van verblinding voor een wijd verspreid licht. 

Speciaal ontworpen voor de buitenlucht, de wandlamp geeft een beschermings index IP23 Bescherm het tegen opspattend water. Ideaal als een gerichte verlichting oplossing, een entree, een donkere hoek van de tuin waar een pad tag, de Half-Moon diffuser projecten zijn licht langs de muur en naar beneden om een specifiek gebied te verlichten. Deze wandlamp is compatibel met een 40 watt E14 lamp maximaal vermogen.  

Met zijn aluminium exterieur in 4 kleuren is deze ronde buitenmuur lamp is ontworpen voor wandmontage en biedt innovatieve, Low-Power buitenverlichting. Dit waterdichte armatuur uitstekende prestaties en afgeronde look zal worden geïntegreerd in vele architectonische stijlen en omgevingen.

De Scorpius wandlamp is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, en zal perfect verlichten met een prachtige sfeerverlichting, uw outdoor wanddecoratie op het terras of in de entree.

Meer info

Laat ons u begeleiden op onze site, het vinden van de ideale E14 lamp die zal begeleiden de wandlamp Scorpius, een keuze wordt u aangeboden.

Accessoires
U zult ook graag ...
0