Lijst van producten per fabrikant Flos

FLOS: vet en zeker innovatieve creaties

Sinds de oprichting in 1962 door Dino Govina en Cesane Cassina, is Flos gepositioneerd als een van de leiders in de markt voor apparatuur en materialen van lichte merken. Het Italiaanse merk is vooral bekend om zijn architecturale en decoratieve ontwerpen. Al meer dan 55 jaar, het succes van het bedrijf ligt in zijn vermogen te stellen verlichting trend en innovatieve bereiken de behoeften van consumenten, of het nu die personen of die professionals. Maar om dit resultaat te bereiken, moest het bedrijf samenwerken met ontwerpers en de wereldwijde reputatie liefhebbers zoals de broers Castiglioni en Tabia Scarpa.

Ontworpen door gerenommeerde ontwerpers design lampen

Volgorde te maken biedt die zijn altijd in staat om zo veel consumenten te verleiden, Flos geweest kunnen rekenen op de expertise en ervaringen van professionals en gerenommeerde ambachtslieden die er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de producten zich onderscheiden van die van de competitie. Dus, de samenwerking met bepaalde designers in het bijzonder (met inbegrip van de zoon van de beroemde architect Carlo Scarpa) hielp het Italiaanse merk om stukken te maken zoals de iconische Castiglioni ARCO lamp en het beroemde spectaculaire Philippe STARCK's Flos Superarchimoon.

Op dit moment verlichtingssystemen aangeboden door het merk gediversifieerd in om beter aan te passen aan de realiteit van de markt. Er is bijvoorbeeld de afgunst van professionals bieden een modern en ontwerpen van apparatuur door muur-plafond van de Glo-Ball-collectie. Ook werden de lampen gemaakt door de grote Jasper Morrison, een ontwerper die bekend staat voor zijn originele en functionele ontwerpen. De binnenverlichting onderscheiden zich door hun uiterlijk, maar vooral door het diffuse licht van hun mondgeblazen glas.

Een ander voorbeeld, de straatverlichting van het bereik Kelvin waarmee liefhebbers wilde tonen hun vermogen om het aannemen van de nieuwe technologieën die beschikbaar zijn in hun gebied. Vervolgens bestaan media uit een draaiende plat vierkante kop tot 355 ° verstelbare 360 ° evenals wapen. Over licht, makers hebben gekozen voor een van de verstelbare verlichting intensiteit LED lampen.

De kunst van het creëren van nieuwe trends in de wereld van verlichting

Een merk moet om haar leidende positie in de sector van activiteit, kunnen beïnvloeden de trend, maken van de behoeften. FLOS heeft altijd graag te nemen van dit beginsel door het creëren van vet lichtgevende systemen die uiteindelijk waar pictogrammen geworden. Om dit te doen, het Italiaanse merk niet aarzelt om te exploiteren van nieuwe ideeën, nieuwe horizonten. Deze kunst van experimenten heeft toegestaan het merk te manipuleren materialen om revolutionaire structuren te maken, maar ook voor het koppelen van technologische innovaties om meer adequate oplossingen te bieden.

Verzonken plafond verlichting uit de Skygarden van verrassende collectie zoals apparatuur zijn het resultaat van al deze mooie waarden. Onderdelen bestaan uit een drager in een gegoten aluminiumlegering overwonnen door een mooie glazen diffusor. En hoe zit het met de Ktribe S3 lijn schorsingen? Een perfecte combinatie tussen moderniteit en design te geven een duidelijk hedendaagse verlichtingssysteem.

Meer
Filter
Weergegeven: 1 - 29 van 29 items
Weergegeven: 1 - 29 van 29 items
0