Kinder tafellamp Ourson Junior

MaterialenSynthetische materialen
kleurWit | Groen | Blauw | Rood | Geel | Roze
StijlKind
FormulierAndere
Lengte150 cm
Hoogte40 cm
Breedte24 cm
Dikte - Diepte22 cm
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht11W
Klasse1
IP-indexIP20
SchakelaarJa
Garantie2 jaar
MarkSLIDE

Beschikbaarheid: In voorraad

101,89 € BTW Inb.


84,91 € belastingen excl.

 

Beschrijving
De Junior Bear is een tafellamp voor kinderkamers ontworpen door het merk Slide design. Deze lamp zal perfect zijn om uw kind te vergezellen in zijn zoektocht naar dromen en avonturen, deze tafellamp zal een goede reden zijn om naar bed te gaan!
Het is de ideale metgezel om uw kleintjes zachtjes te wekken of om een gezellige sfeer te bieden tijdens het slapen, hij zal ideaal zijn als accentverlichting voor het geluk van uw kleine lievelingen. Deze Ourson junior armatuur heeft de bijzonderheid een schitterend licht te kunnen verspreiden. Door een RGB-lamp te plaatsen die van kleur verandert, geeft u de lamp een leuke bron om het huis te verlichten en een frisse toets van uitbundigheid te geven aan huiselijke ruimtes. Net als het speelgoed van een kind is het door zijn speelse vorm een natuurlijke aanvulling op de slaapkamer van een kind. Uw peuters zullen zich verwonderen bij het zien van dit nogal bijzondere licht. Hij imiteert de vorm van een kleine teddybeer en is volledig gemaakt van polyethyleen met behulp van de techniek van de roterende gietvorm. Het is een armatuur bij uitstek om de ruimte die zij verfraait zeker te verfraaien door deze te verlichten. De veiligheid van uw kind op de eerste plaats! Om aan deze behoefte te voldoen is dit product gecertificeerd volgens de CE-normen en wordt het geleverd met een garantie van 2 jaar.
Avond na avond zal uw kind met veel plezier naar bed gaan met deze schattige Teddybeerlamp
Meer info

De tafellamp Ourson junior wordt gekenmerkt door zijn gladde, zuivere oppervlak, gecoat in smetteloos wit, dat een ereplaats inneemt boven het nachtkastje. De frisheid ervan zal een uitbundige toets geven aan huiselijke ruimtes.

Accessoires
0