Verlichte kolom IO

MaterialenKunststoffen
kleurWit
stijlOntwerp
formulierRechthoekig
hoogte60 cm
breedte20 cm
lengte20 cm
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
baseE27
Kracht12W
garantie2 jaar
MarkSLIDE

Beschikbaarheid: 2-3 weken

Voorgestelde prijs : 96,80 €


-21.03%

76,44 € BTW Inb.


63,18 € belastingen excl.

 

Beschrijving

De lichte kolom IO een tafellamp op een sobere, charmante en duurzame vorm is. Ze verhuurt een zacht licht, een betoverende sfeer te creëren. U kunt zowel binnen als buiten te vermenigvuldigen de magie is overal. Heldere Terminal "IO" zorgt voor een speciale sfeer in uw woonkamer, op uw terras, in uw serre, de cottage tuin of rondom uw zwembad. Al deze plaatsen waarvoor verlichting zowel discrete en betoverende.

Deel van de collectie DiaontwerpDit armatuur is gemaakt van polyethyleen. Dit ontwerp is licht en sterk. De IO-model versiert met lichtheid uw avonden met vrienden en verlicht uw maaltijden, uw hapjes... Een uitnodiging om uit te breiden after-hours privacy!

Door te plaatsen in de balk van warme kleur bollen kunt u een schitterende gekleurde verlichting (blauw, oranje,...).

Het opmerkelijk goed past bij Draadstandaard.

IO komt in twee versies: voor indoor - outdoor.

De lampen van het merk Diaontwerp onderscheiden zich door hun specifieke kunststofbekleding, meest vaak in felle kleuren. De lichte kolom IO is het bewijs. Een tabel lamp trend die een licht retourneert gezeefd naar de onderkant van de tabel. Het biedt een ontspannen sfeer in uw leefruimte, binnen of buiten. Moderne stijl, het is perfect voor de plaatsen met een eigentijdse inrichting.

Meer info

Een 60 cm hoog, de lichtgevende kolom Io heeft zijn lengte en breedte van 20 cm tot deze eenvoudige rechthoekige structuur, maar het ontwerp te vormen. De capaciteit van de lamp is 12W, maar het is niet inbegrepen.

Accessoires
U zult ook graag ...
0