Verlichte kolom IO

MaterialenSynthetische materialen
kleurWit
StijlDesign
FormulierRechthoekig
Lengte20 cm
Hoogte60 cm
Breedte20 cm
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht12W
Garantie2 jaar
MarkSLIDE

Beschikbaarheid: 2 tot 3 weken

Voorgestelde prijs : 84,70 €


-10.00%

75,60 € BTW Inb.


63,00 € belastingen excl.

 

Beschrijving

De IO lichtzuil is een tafellamp met een eenvoudig, charmant en duurzaam ontwerp. Hij straalt een zacht licht uit, dat een betoverende sfeer creëert. U kunt het zowel binnen als buiten gebruiken om overal een magische sfeer te creëren. De "IO" bolderverlichting creëert een bijzondere sfeer in uw woonkamer, op uw terras, in uw veranda, het tuinchalet of bij uw zwembad. Al deze plaatsen vereisen verlichting die zowel discreet als betoverend is.

Deze armatuur, die deel uitmaakt van de Slide designcollectie, is gemaakt van polyethyleen, een licht en bestendig decoratief concept. Het IO model zal uw avonden met vrienden lichtjes opfleuren en uw maaltijden, uw aperitieven verlichten... Een uitnodiging om de intimiteit te verlengen tot het einde van de nacht!

U hebt de mogelijkheid om een prachtig gekleurd licht (blauw, oranje...) te verkrijgen door in de bar warm gekleurde lampen te plaatsen.

Het gaat opmerkelijk goed samen met Cilindro.

IO is verkrijgbaar in twee versies: voor binnen - voor buiten.

De armaturen van het designmerk Slide vallen op door hun speciale kunststofbekleding, meestal in lichte kleuren. De IO-lichtkolom is daar het bewijs van. Een trendy tafellamp die een gedempt licht op de tafel weerkaatst. Het creëert een ontspannen sfeer in uw leefruimte, zowel binnen als buiten. Het is modern van stijl en perfect geschikt voor eigentijdse woonruimtes.

Meer info

Met een hoogte van 60 cm is de IO-lichtzuil 20 cm lang en 20 cm breed om deze sobere maar design rechthoekige structuur te vormen, met een lampvermogen van 12W, hoewel deze niet is inbegrepen.

Accessoires
0