Lijst van producten per fabrikant Petite Friture

Petite Friturre: creaties combineren elegantie, finesse en emotie

Opgericht door de talentvolle Amelie van de Passage, is Petite Friture een opkomende merk dat heeft onmiddellijk stond op de markt sinds haar oprichting in 2009. Het succes ervan hangt af van haar vermogen om het combineren van de kennis en de vaardigheden van de beste ontwerpers en makers in alle stadia van zijn evolutie. Dit streven altijd naar het bevorderen van de talenten en hen aanmoedigen om te leven uit hun passie geholpen het merk ontwerp een verlichtingsapparatuur perfect beantwoordt aan de behoeften van de consument. De verschillende delen van de collecties zijn al gespannen in Frankrijk en beginnen om zich op internationaal niveau bekend te maken.

Een mix van materialen en kleuren voor nog meer oorspronkelijke armaturen

Het Franse merk ontwerpers hun inspiratie kunnen putten uit wat ze zien, wat ze voelen en hoe ze willen delen. Vervolgens wordt hun passie uitgedrukt door de keuze van materialen en kleuren die deel van elk van hun creatie uitmaken. Dus, het is door deze eigenaardige aanpak, bijvoorbeeld, konden maken mooie wedstrijden van de Tidelight-collectie. Dit werd laatste gelanceerd door Pierre Favresse, één van de grootste makers van het teken.

De kunstenaar geïnspireerd door de koplampen van de auto-industrie te ontwerpen zeker design verlichting haken. De structuur van de lampen te vragen bestaat uit een Elise S1 diffuser in geblazen glas gerookt en groef en een base in Cork. De record is heel verrassend. De lampen geïnstalleerd in de woonkamer, de slaapkamer of de huiskamer, en voeg een vleugje elegantie en luxe decoratie. En hoewel het verstrooide licht afkomstig van een vulling licht is, zal het een glowing effect uniek en aangepast aan de gekozen interieur stijl.

De schorsingen van de Cherry collectie, ontworpen door Daniel en Emma, getuigen ook de uitzonderlijke knowhow van de ontwerpers van de Petite Friture. Armaturen bestaan uit een kegel van aluminium en een bal naar de gepolijste finish. Deze structuur geeft een esthetische kant en zeer strak houders van het lichtontwerp. Kleur, aan de andere kant, was goed gekozen op basis van een stijl van Scandinavische, industrieel of modern interieur.

Prestaties op maat beter voldoen aan de behoeften van het publiek

Verlichting apparatuur verwachtingen zijn niet altijd hetzelfde. Het is echter belangrijk voor een merk te kunnen beantwoorden of de behoeften van individuen of professionals. Onderwijs van de Petite Friture perfect begreep dit principe. Het is daarom dat ze wil absoluut te stellen modellen van armaturen op maat.

Het is al door het creëren van de nieuwe collectie van lampen en wand schansen Mediterranea gebleken. Het merk is gekomen om zijn geïnspireerd door het succes van zijn eerste lijn van schorsing armatuur VERTIGO, ontworpen door Constance Guisset, om verder te gaan in deze richting. Ze heeft ook deze lampen aan het enigszins ongebruikelijke ontwerp voor het genoegen en het geluk van het publiek heruitgegeven. De kroonluchter VERTIGO is nu verkrijgbaar in nieuwe kleuren en in verschillende formaten.Meer
Filter
Weergegeven: 1 - 24 van 24 items
Weergegeven: 1 - 24 van 24 items
0