Categorieën

Filtres

Categorieën

Prijs

180 € - 2415 €

Schakelaar

Dimbaar als lamp OK

IP-index

Middellijn

15 - 200

Afficher/masquer plus d'options

voltage

Inclusief lamp(en)

Categorieën niveau 1

Categorieën niveau 2

Citaat

Lijst van producten per fabrikant Petite Friture

Petite Friture: creaties die finesse, emotie en elegantie combineren

Petit Friture, opgericht door de getalenteerde Amélie du Passage, is een opkomend merk dat zich onmiddellijk onderscheidt op de markt sinds zijn oprichting in 2009. Het succes ervan is gebaseerd op het vermogen om de knowhow en vaardigheden van de beste ontwerpers en makers in elke fase van de evolutie samen te brengen. Deze wens om talent altijd te bevorderen en hen aan te moedigen hun passie ten volle te beleven, heeft het merk in staat gesteld om verlichtingsapparatuur te ontwerpen die perfect voldoet aan de behoeften van de consument. De verschillende stukken in de vele collecties zijn in Frankrijk al zeer gewild en beginnen internationaal naam te maken.

Een mix van materialen en kleuren voor steeds meer originele verlichtingsarmaturen


De ontwerpers van het Franse merk halen hun inspiratie uit wat ze zien, wat ze voelen en hoe ze het willen delen. Hun passie komt dan tot uiting in de keuze van de materialen en kleuren waaruit hun creaties bestaan. Het is dankzij deze bijzondere aanpak dat ze bijvoorbeeld de prachtige verlichtingsarmaturen van de Tidelight collectie hebben kunnen maken. Deze laatste werd gelanceerd door Pierre Favresse, een van de grootste ontwerpers van het merk.

De kunstenaar liet zich door de koplampen van de automobielindustrie inspireren om verlichtingsdragers te ontwerpen die zeker design zijn. De structuur van de tafellampen bestaat uit een diffusor in gerookt en gegroefd geblazen glas en een kurkvoet. De weergave is vrij verrassend. Geïnstalleerd in de woonkamer, slaapkamer of woonkamer, voegen de lampen een vleugje elegantie en fantasie toe aan het decor. En hoewel het diffuse licht afkomstig is van accentverlichting, zorgt het voor een uniek lichteffect dat is aangepast aan de gekozen interieurstijl.

De ophangingen uit de Cherry-collectie, ontworpen door Daniel en Emma, getuigen ook van de uitzonderlijke knowhow van de ontwerpers van La Petite Friture. De armaturen bestaan uit een aluminium kegel en een kogel met een gepolijste afwerking. Deze structuur geeft een esthetisch aspect en een zeer zuiver design aan de verlichtingsdragers. De kleur is goed gekozen om aan te sluiten bij een Scandinavische, industriële of hedendaagse interieurstijl.

Creaties op maat om beter tegemoet te komen aan de behoeften van het publiek

Verwachtingen voor verlichtingsapparatuur zijn niet altijd hetzelfde. Het is echter belangrijk dat een merk in staat is om hieraan te voldoen, of het nu voor de behoeften van individuen of professionals is. La Petite Friture heeft dit principe perfect begrepen. Daarom is het absoluut noodzakelijk om op maat gemaakte verlichtingsmodellen aan te bieden.

Het heeft dit al bewezen door het creëren van de nieuwe collectie lampen en wandlampen Mediterranea. Het merk werd geïnspireerd door het succes van de eerste VERTIGO ophanglijn, ontworpen door Constance Guisset, om verder te gaan in deze richting. Ze heeft deze lampen ook opnieuw uitgegeven met een nogal speciaal ontwerp voor het plezier en het geluk van het publiek. De VERTIGO kroonluchter is nu verkrijgbaar in nieuwe kleuren en verschillende maten.Meer
Filter
Weergegeven: 1 - 22 van 22 items
Weergegeven: 1 - 22 van 22 items
0