Accessoire voor binnenverlichting  

(Er zijn 206 producten.)

Filtres

Prijs

0 € - 375 €

Afstandsbediening verstrekt

Dimbaar als lamp OK

In hoogte verstelbaar

Lengte

0 cm - 400 cm

Breedte

1 cm - 85 cm

Hoogte

0 cm - 164 cm

Middellijn

2 - 60

Dikte - Diepte

1 cm - 9 cm

Kracht

2 w - 60 w

Citaat

Nos Produits
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 206 items
Weergegeven: 1 - 60 van 206 items

Accessoires zijn essentieel om van uw armatuur een functioneel object te maken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende versies. Ze kunnen een lampenkap zijn als aanvulling op een lampvoet, een dimbare driver voor uw elektrische aansluitingen, een montagekit voor een spiegel, een plafondlamp, een LED-accessoire, enz. In deze rubriek vindt u het nut van elk van hen om de laatste hand te leggen aan uw verlichtingsinstallaties in uw huis.

Of het nu gaat om armaturen voor de woonkamer of de badkamer, verlichtingsaccessoires zijn zeer nuttig voor het verlichten van uw huis. U zult merken dat onze site van Côté lumière allerlei drivers biedt om de elektrische stroom van het net om te zetten in een uitgangsspanning, afhankelijk van het model. Het is daarom een nuttig materiaal om aan te bevelen voor uw gloeilampen, of ze nu op 220 V of laagspanning werken. Ook wel driver genoemd, deze accessoire bestaat in verschillende versies. Aan de ene kant, die compatibel zijn met LED-lampen, en aan de andere kant, het transformeren van hen naar 12 V.

Om uw tafellamp, uw straatlantaarn of uw plafondlamp aan te kleden, zijn de lampenkappen verkrijgbaar in verschillende maten en vormen om de verlichting van uw interieur te doseren. We vinden de Bevel Round 450 textiele plafondlamp, die aan het plafond kan worden bevestigd om de kamer van een huis subtiel te verlichten. Om de basis van een wandlamp compleet te maken, kan de zwarte Lima halfschaduw uw woonkamer elegant versieren. Zelfs lampenkappen met onwaarschijnlijke vormen zoals de Rafina in oesterschelp zijn te onderscheiden voor een extreme verfijning in de holte van uw interieur. We vinden ook buisvormige en conische modellen om uw leefruimte in alle soberheid in te richten. Bovendien blijven deze grote klassiekers een must op het gebied van reflectoren, want ze passen gemakkelijk in elke stijl van huis.

Om uw lampen op de spiegel te plaatsen, kunt u een montagekit krijgen, op deze pagina gewijd aan accessoires. Als u van plan bent om de lichtbronnen te vermenigvuldigen door middel van een wandlamp, is de dubbele Black Plate montage geschikt voor dit doel. Het is uitgerust met twee stopcontacten voor boven- en onderverlichting, die gebruikt kunnen worden om uw woonkamer of andere kamers op te fleuren. De LED-connector mag niet worden overtroffen voor het aansluiten van de producten en de LED-drivers op uw installateur.

Kies uit ons assortiment verlichtingsaccessoires en laat uw huis schitteren.

0