Accessoire voor binnenverlichting  

Er zijn 228 producten.

Subcategorieën

Nos Produits
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 228 items
Weergegeven: 1 - 60 van 228 items

Accessoire voor binnenverlichting

Accessoires zijn essentieel om van uw armatuur een functioneel object te maken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende versies. Ze kunnen een lampenkap zijn als aanvulling op een lampvoet, een dimbare driver voor uw elektrische aansluitingen, een montagekit voor een spiegel, een plafondlamp, een LED-accessoire, enz. In deze rubriek vindt u het nut van elk van hen om de laatste hand te leggen aan uw verlichtingsinstallaties in uw huis.


Of het nu gaat om armaturen voor de woonkamer of de badkamer, verlichtingsaccessoires zijn zeer nuttig om uw huis te verlichten. U zult merken dat onze site van Côté lumière allerlei drivers biedt om de elektrische stroom van het net om te zetten in een uitgangsspanning, afhankelijk van het model. Het is daarom een nuttig materiaal om aan te bevelen voor uw gloeilampen, of ze nu op 220 V of laagspanning werken. Ook wel driver genoemd, deze accessoire bestaat in verschillende versies. Aan de ene kant, die welke compatibel zijn met LED-lampen, en aan de andere kant, om ze te transformeren klassieke in 12 V.


Om uw tafellamp, uw straatlantaarn of uw plafondlamp aan te kleden, zijn de lampenkappen verkrijgbaar in verschillende maten en vormen om de verlichting van uw interieur te doseren. De Bevel Round 450 textiele plafondlampenkap kan aan het plafond worden bevestigd om de kamer van een huis subtiel te verlichten. Om de basis van een wandlamp compleet te maken, kan de zwarte half-Lima kap uw woonkamer in alle elegantie aankleden. Zelfs lampenkappen met onwaarschijnlijke vormen zoals de Rafina in oesterschelp zijn te onderscheiden voor een extreme verfijning in de holte van uw interieur. We vinden ook buisvormige en conische modellen om uw leefruimte in alle soberheid in te richten. Bovendien blijven deze grote klassiekers een must op het gebied van reflectoren, want ze passen gemakkelijk in elke stijl van huis.


Om uw lampen op de spiegel te plaatsen, kunt u een montagekit krijgen, op deze pagina gewijd aan accessoires. Als u van plan bent om de lichtbronnen te vermenigvuldigen door middel van een wandlamp, is de dubbele Black Plate montage geschikt voor dit doel. Het is uitgerust met twee stopcontacten voor boven- en onderverlichting, wat uw woonkamer of andere kamers aantrekkelijker zal maken. De LED-connector mag niet overtroffen worden als het gaat om het aansluiten van de producten en LED-drivers op uw installateur.


Maak een keuze uit ons assortiment verlichtingsaccessoires en laat uw huis schitteren.

0