Al uw wandlampen voor uw interieur  

Prijs

51 € - 404 €

Dimbaar als lamp OK

Aantal lampen

Middellijn

8 - 18

Geavanceerd zoeken

Inclusief lamp(en)

Valider les filtres
Er zijn 26 producten.

Subcategorieën

Nos Produits
Filter
Weergegeven: 1 - 26 van 26 items
Weergegeven: 1 - 26 van 26 items

Schilderijverlichting

Ontdek onze categorie gewijd aan het schilderen van verlichting, dit type wandlamp is speciaal ontworpen om uw schilderijen en foto's te accentueren.

Doe mee met het nuttige aan het aangename:


Het verlichten van een kader is een subtiele manier om een lichtpuntje in huis te brengen en tegelijkertijd het verlichte object te accentueren. Schilderijverlichting zal het oog richten op een schilderij of foto, omdat het oog niet wordt aangetrokken door de lamp zelf, maar door het object of de lijst die u wilt verlichten. Deze wandlamp zal dus onopgemerkt blijven en de enscenering van uw decoratie zal vorm krijgen. Denk er 's avonds aan om uw ruimtes in kleine lichtaccenten te laten opvallen en zo een beetje perspectief op de muren van uw kamer te brengen.

Er zijn verschillende oplossingen om een ruimte te verlichten, maar een subtiele en zachte manier is om op een indirecte manier te verlichten.
Een frame dat tussen twee meubels wordt geplaatst zal niet worden geaccentueerd, een dashboardlamp die erboven wordt geplaatst zal het accentueren terwijl het een extra lichtpuntje in uw ruimte brengt. Deze wandlamp zal voldoende licht hebben en tegelijkertijd een zachte en ontspannende verlichting behouden. De dashboardwandlamp kan ook gebruikt worden om een lichtpuntje boven een badkamerspiegel of boven een spiegel in uw lobby te brengen.

De te kiezen kleurtemperatuur is afhankelijk van het te verlichten object:


Het is mogelijk om verschillende kleurweergave te kiezen, afhankelijk van wat u wilt belichten, een schilderij, een foto, een spiegel...

Het aansteken van een schilderij:

Om een schilderij goed te belichten is het doel de kleuren van de verf naar voren te halen en het schilderij een zo natuurlijk mogelijke uitstraling te geven. Om dit te doen, moet u een lamp met een te hete (gele) kleurweergave vermijden, dus het is raadzaam om een lamp te gebruiken die een neutrale witte weergave heeft bij een aanbevolen temperatuur van 4000°K.

Boven een spiegel:

Voor een badkamer wordt geadviseerd om een lamp te gebruiken in neutraal wit met een temperatuur van 4000°K om een natuurlijk licht te brengen.
Voor een ingangsspiegel zal het doel niet hetzelfde zijn, het doel is, in dit geval is om te verlichten en in een warme sfeer te blijven, een warme witte temperatuur van 2700°K zal aangenamer zijn.

LED-paneelverlichting :

Steeds meer fabrikanten bieden LED-paneelverlichting aan.
Deze lampen zijn voorzien van geïntegreerde LED-lampen. De lampen waaruit de lamp bestaat zijn geïntegreerd in de structuur van de lamp en omdat ze kleiner zijn dan gewone lampen, zorgt de geïntegreerde LED voor een dunnere en meer lineaire toepassing, waardoor de lamp discreet en design heeft.
Bovendien geeft dit type LED-applicatie een gefocust licht zonder dat er warmte wordt uitgestraald. Er is dus geen risico op hitteschade aan de te verven verf. Ten slotte hebben LED-diodes een veel langere levensduur dan conventionele gloeilampen en een veel lager verbruik.

De verschillende stijlen van schilderen verlichting :


Afhankelijk van uw interieur en het te verlichten frame, zal het mogelijk zijn om de stijl van de wandlamp te kiezen die het beste bij uw interieur past.
Als u een modern schilderij of een dibond fotolijst heeft, is een moderne en strakke lamp perfect. Het zal zelfs mogelijk zijn om het te contrasteren met een schoolbord sconce.
De moderne wandlamp is soberder en vaak dunner dan een klassieke wandlamp, het is echter mogelijk om het contrast te spelen door de kleur wit, zwart of zelfs chroom.

Voor een klassiek schilderij met een vergulde en bewerkte lijst kiest u voor een koperen wandlamp. Met een meer klassieke vorm en kleur zal de klassieke wandlamp zich in de decoratie mengen en niet in de schijnwerpers komen te staan. Het is echter altijd mogelijk om de twee te koppelen, een moderne en verfijnde schilderij verlichting te nemen, maar te kiezen voor een koperkleur. Het effect zal gegarandeerd zijn!

Het is een ruime keuze aan schildersverlichting, van kwaliteit en tegen voordelige prijzen, die u wordt aangeboden door Côté Lumière, "Het comfort van in-line verlichting". Aangetrokken door opbouwverlichting? Let erop dat de muurbevestiging boven het schilderij is bevestigd en u zult moeten denken aan een elektrische voeding om de lamp te voeden.
Misschien heeft u een wandlamp gezien of heeft u vragen over een fotolamp of een fotolamp?
Ons ervaren team staat tot uw beschikking om, aan uw zijde, alle mogelijkheden te bestuderen die u ter beschikking staan, in functie van uw voorkeuren en uw budget.
Dus, om te voldoen aan uw verwachtingen met betrekking tot optimale verlichting of, als u nog niet hebt gevonden wat u zoekt, neem dan nu contact met ons op, we zullen u graag informeren!

Ontdek onze andere wandlampen:

Design wandlamp
Wandlamp slaapkamer
Keukenwandlamp
Wandlamp in de woonkamer

0