Al uw tabellen voor uw interieur verlichting  

Prijs

46 € - 397 €

Geavanceerd zoeken

Middellijn

8 - 18

Dimbaar als lamp OK

Schakelaar

Valider les filtres
Er zijn 33 producten.

Subcategorieën

Nos Produits
Filter
Weergegeven: 1 - 33 van 33 items
Weergegeven: 1 - 33 van 33 items

Schilderijverlichting

Bekijk onze categorie gewijd aan verlichting voor tabel, dit soort van wandlamp is ontworpen om vitrine uw schilderijen en foto's.

Zaken met plezier combineren:

Verlichten een kader is een subtiele manier om een heldere vlek in uw huis terwijl in waarde wordt verlicht. Lichten zal leiden het oog op een schilderij of een foto, omdat het oog zal niet worden aangetrokken door de lamp zelf, maar door het object of het frame dat u wilt verlichten. Deze tabel geldt onopgemerkt en de enscenering van uw decoratie zal gestalte. Vergeet 's avonds niet te accentueren uw ruimtes in lichte aanrakingen te brengen aan de muren van uw kamer een beetje perspectief.

Er zijn verschillende oplossingen voor het verlichten van een ruimte, maar een subtiele en zachte manier is aan het licht omhoog op een indirecte manier.
Een kader geplaatst tussen twee stukken van meubilair zal niet worden gemarkeerd, een gepositioneerd boven dashboard stoffen zal voorstellen het alle brengen extra licht punt in uw space. Deze muur zal worden een voldoende hoeveelheid licht terwijl u zachte verlichting en ontspannen. De stoffen muur tabel kan ook worden gebruikt om een lichtpunt boven een spiegel in een badkamer of boven een spiegel in uw lobby.

De kleurtemperatuur te kiezen op basis van het object:

Het is mogelijk om te kiezen van de verschillende weergaven van verschillende kleuren die u wilt verlichten van een schilderij, een foto, een spiegel...

Verlichten van een schilderij :

Om te verlichten van een schilderij goed, is het doel om te komen de kleuren van de verf en hieraan een natuurlijkere weergave mogelijk. Om dit te doen, zal het zal worden vermeden met behulp van een lamp met een weergave van kleur te warm (geel), het aan te raden om het gebruik van een lampje dat zal een neutrale witte weergave van een temperatuur aanbevolen 4000 ° K.

Aan de bovenkant van een spiegel :

Voor een badkamer, is het wenselijk een gloeilamp, neutraal wit met een temperatuur van 4000 ° K gebruiken om te brengen natuurlijk licht.
Voor een vermelding van de spiegel, het doel zal niet hetzelfde zijn, het doel in dit geval wordt aangestoken en verblijf in een warme sfeer, warm wit 2700 K de temperatuur aangenamer zal zijn.

Tabel LED verlichting :

More and more fabrikanten bieden tabel LED verlichting.
Deze lampen zijn uitgerust met geïntegreerde LED-lampen. Lampen die deel van de lamp uitmaken zijn geïntegreerd in de structuur van de lamp en is kleiner dan de standaard lampen, de ingebouwde LED kunt u een fijnere en meer lineaire, toepassing maken van de design lamp en discreet.
Bovendien, geeft dit soort muur LED een lichte doel zonder emitterende warmte. Er is dus geen gevaar van verslechtering door warmte om te schilderen van licht. Ten slotte, de LED's hebben een veel langere levensduur dan traditionele lampen en een veel lagere verbruik.

De verschillende stijlen van verlichting tabel:

Afhankelijk van uw huis en het kader voor de verlichting, is het mogelijk om te kiezen van dat de stijl van geldt dat beste kostuum uw huis.
Je hebt een moderne schilderkunst of dibond foto frame, een moderne, gestroomlijnde lamp perfect zal zijn. Het is zelfs mogelijk om te beslissen met een muur van Blackboard.
Geldt moderne tafel heeft als een kenmerk soberder en vaak dunner dan een klassieke tafel van toepassing is, het is echter mogelijk om te spelen het contrast door de kleur van wit, zwart zelfs chroom.

Voor een klassieke schilderij met een frame geldt goud en werkte, zoekt een koperen tabel. Een vorm en een meer conventionele kleur, klassieke tafel geldt zal smelten weg in de decoratie en zal niet het middelpunt van de belangstelling naar uw verf. Het is echter altijd mogelijk om deze aan elkaar koppelen, neem een moderne tafel verlichting en slanke vorm, maar kiezen voor een koperachtig kleur. Het effect zal worden gegarandeerd!

Het is een keuze tabel verlichting kwaliteit, tegen een prijs die wordt aangeboden door kant licht, "Het comfort van online verlichting". Aangetrokken door verlichting van schilderij aan de muur? Wees ervan bewust dat de instelling van het rozet op de muur boven de tafel wordt gedaan en zal de Commissie een voeding aan de macht de lamp overwegen.
U kan hebben gespot een tabel van toepassing of hebt u vragen over een tafellamp of een Lichttafel?
Gebaseerd op zijn ervaring, staat ons team tot uw beschikking om te studeren, aan uw zijde, alle mogelijkheden die beschikbaar voor u, afhankelijk van uw voorkeuren en uw budget zijn.
Dus, voor het beantwoorden van uw verwachtingen voor optimale verlichting of, als u nog niet uw geluk gevonden, contacteer ons nu, zullen wij informeren u graag!


Ontdek onze andere wandlampen:

Wandlampen design

Wandlamp slaapkamer

Wandlamp woonkamer

Wandlamp keuken

0