Verlaagde prijs! lamp voor badkamerspiegel met stopcontact | Online kopen Vergroot het beeld

Scheerapparaat Light wandlamp met scheerapparaataansluiting

1022001

MaterialenGlas | Metaal
kleurZilver
StijlModerne
FormulierRechthoekig
Lengte51,5 cm
Hoogte8 cm
Dikte - Diepte7 cm
Gewicht1,7 kg
Aantal lamp(en)2
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE14
Kracht40W
Klasse2
IP-indexIP20
SchakelaarJa
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting

Beschikbaarheid: Op verzoek

Voorgestelde prijs : 229,91 €


-10.09%

205,00 € BTW Inb.


170,83 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Creëer sfeer in uw huis met een decoratief element op zich.
De badkamerspiegellamp met fitting is een bijzonder tijdloze lamp die als een echte decoratieve toets in uw huis zal fungeren.
De scheerlamp, referentie 1022001, is een lamp die met de grootste zorg vervaardigd is door de fabrikant Astro Lighting. Het zal niet alleen zijn verlichtingsfunctie vervullen, maar ook een belangrijk element zijn in de decoratie van uw interieur. Zijn verchroomde metaalkleur, zal u helpen om een even elegante als originele sfeer te creëren. Van hoge kwaliteit, uitgevoerd in metaal en glas, heeft zij onmiskenbaar een zekere aanwezigheid die haar tot een ideale lamp maakt om een inrichting te verlichten en te verrijken. Dit lampje bestaat uit twee E14 LED-lampjes die niet bij het lampje worden geleverd, maar wel als accessoire worden aangeboden. Hij verbruikt 4 watt voor 450 lumen lichtvermogen per lamp. Afhankelijk van de gekozen lamp is een kleurtemperatuur mogelijk van 2700K tot 4000K. De wandlamp heeft afmetingen die haar een evenwicht en elegantie geven die de wandverlichting van de ruimte waar zij is aangebracht, verbeteren. Gecertificeerd met de CE-norm die voldoet aan alle Europese eisen op het gebied van gezondheid, veiligheid, prestaties en milieubescherming, wordt het ook geleverd met een garantie van 3 jaar.
Voor een originaliteit die past bij uw interieur, zal de Shaver badkamer wandlamp perfect zijn om uw decoratie te benadrukken.
Accessoires
0