Verlaagde prijs! badkamer wandlamp met stopcontact | Online kopen Vergroot het beeld

Anja Shaver wandlamp met scheermesje

1109001

MaterialenMetaal | Glas
kleurZilver
StijlModerne
FormulierRechthoekig
Lengte53,5 cm
Hoogte8,5 cm
Dikte - Diepte7 cm
Gewicht2,1 kg
Aantal lamp(en)2
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE14
Kracht40W
Klasse2
IP-indexIP20
SchakelaarJa
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 136,74 €


-14.49%

115,96 € BTW Inb.


96,63 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Verfraai uw muren met een decoratief en functioneel licht!
De wandlamp met fitting voor de badkamer zal uw kamer opfleuren, want hij biedt een aangename sfeer met een vriendelijk karakter.
De lamp Anja, referentie 1109001, is een lamp die met de grootste zorg is vervaardigd door de fabrikant Astro Lighting. Het zal niet alleen zijn verlichtingsfunctie vervullen, maar ook een belangrijk element zijn in de decoratie van uw interieur. Zijn verchroomde metaalkleur, zal u helpen om een even elegante als originele sfeer te creëren. Van hoge kwaliteit, uitgevoerd in metaal en glas, heeft zij onmiskenbaar een zekere aanwezigheid die haar tot een ideale lamp maakt om een inrichting te verlichten en te verrijken. Dit lampje bestaat uit twee E14 LED-lampjes die niet bij het lampje worden geleverd, maar wel als accessoire worden aangeboden. Hij verbruikt 4 watt voor 450 lumen lichtvermogen per lamp. Afhankelijk van de gekozen lamp is een kleurtemperatuur mogelijk van 2700K tot 4000K. De wandlamp heeft afmetingen die haar een evenwicht en elegantie geven die de wandverlichting van de ruimte waar zij is aangebracht, verbeteren. Gecertificeerd met de CE-norm die voldoet aan alle Europese eisen op het gebied van gezondheid, veiligheid, efficiëntie en milieubescherming, wordt zij ook geleverd met een garantie van 3 jaar.
De Anja badkamer wandlamp is perfect aanbevolen voor het creëren van een warme sfeer. Durf anders te zijn en breng een lichtgevend tintje aan de muur die hij zal versieren door hem te verlichten.
Accessoires
0