Alle verlichting voor uw wand- en kamer  

Prijs

14 € - 1601 €

Geavanceerd zoeken

Middellijn

2 - 110

Inbouwdiepte

Dimbaar als lamp OK

Bewegingsdetector

Valider les filtres
Er zijn 391 producten.

Subcategorieën

Nos Produits
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 391 items
Weergegeven: 1 - 60 van 391 items

Wandlamp slaapkamer

Heeft u een extra en instelbare verlichting nodig aan de zijkanten van uw bed, dan zal de wandlamp gemaakt van een flexibele slang u verleiden.
De wandlamp met leeslamp is nu de meest populaire armatuur, vooral in slaapkamers. De reden is eenvoudig, het is een efficiënte, economische en zeer praktische armatuur. Het is er in verschillende vormen en biedt vele mogelijkheden. Maar hoe kiest u dan uw wandlamp?

Kiezen voor een wandlamp betekent kiezen voor eenvoud

Een paar decennia geleden hadden wandlampen nog steeds moeite om te verleiden. In die tijd begrepen maar weinig mensen het nut van een leeslamp wandlamp. Maar de gewoonten van mensen zijn geëvolueerd met het ontwerp en de conceptie van functionaliteit. Voorbij zijn de dagen dat je met een bedrade lamp op het nachtkastje moest rommelen. Zo moeten er nu bijvoorbeeld leeslampen op de hoofdborden worden bevestigd, die het mogelijk maken om aan elke kant van het bed een wandleeslamp en individuele verlichting te plaatsen. Als wandlamp zal de wandlamp effectief zijn voor het lezen of andere activiteiten zoals breien of andere activiteiten.


Maar de wandlamp kan ook op een andere manier gebruikt worden dan als wandlamp bed. Als armatuur voor de kamer van een volwassene of als wandlamp babykamer, kan het gebruikt worden om een commode, een bureau en andere verlichting aan te steken.

Welk ontwerp te kiezen voor uw wandlamp?


De keuze van het ontwerp zal voornamelijk afhangen van de ruimte waar de wandlamp moet worden geïnstalleerd. Inderdaad, we zullen zeker niet hetzelfde ontwerp kiezen voor een woonkamer wandlamp, een keuken wandlamp, een schilderij wandlamp of een slaapkamer wandlamp. Een wandlamp met een schakelaar zal er bijvoorbeeld niet zo goed uitzien als een wandlamp in de woonkamer, maar zal meer geschikt zijn voor een slaapkamer als een leeslamp op het hoofdbord. Het goede nieuws is dat we voor elk van deze stukken een design wandlamp kunnen vinden. Op onze cote-lumière site vindt u de wandlamp die het beste past bij uw verwachtingen, uw smaak, maar vooral uw behoeften.

Voor een woonkamer zoals de woonkamer of eetkamer kunt u kiezen voor een modern model met materialen zoals staal, aluminium, brons of koper. U beschikt dan over een zeer eigentijdse industriële wandlamp.

Voor een kinderslaapkamer wandlamp zal je moeten kiezen voor een minder extravagant model, maar met eenvoudige vormen en aantrekkelijke kleuren. In het ideale geval kiest u voor een gearticuleerde wandlamp om het kind te begeleiden bij al zijn activiteiten: lezen, spelletjes en andere activiteiten. Overweeg bovendien een LED-wandlamp te kiezen: wandlamp LED worden niet warm, zodat ze niet het risico lopen het kind te verbranden in geval van contact. Hier kunt u kiezen uit materialen zoals glas, messing of smeedijzer.

De keuken heeft speciale verlichtingsbehoeften. Het kiezen van een wandlamp voor dit onderdeel moet dan worden voorafgegaan door een zorgvuldige studie. Zo kunt u bijvoorbeeld een wandlamp met een schakelaar in de buurt van het werkblad installeren om het gemakkelijker te maken om de armatuur aan en uit te schakelen als er meer licht nodig is. De blauwe koorden kennen het maar al te goed, je hebt genoeg licht nodig om een mooie plaat te presenteren. Aarzel bovendien niet om een design wandlamp te kiezen, zodat de armatuur zowel functioneel als esthetisch is.

Vind uw muur ontwerp op zijde licht

Onze site voor kant licht, hebt u toegang tot een zeer gevarieerd aanbod van wandlampen voor uw hoofdeinde. Als voor u, lezing vooral liggende voor maximaal comfort, diffuus licht of Frank, hebben we onder onze tientallen verwijzingen naar ontwerp appliques, het hoofd van de lamp van bed ideaal voor u! U kunt dus profiteren van een zeer breed scala van keuze voor al uw hoofdeinde en lichte schansen muur: functionele, mini / wandmodel kamer of verblijf, eReader, ontwerp blinds, volwassene of kind, klein budget, deco, verslag onklopbare kwaliteit-prijs... Wat uw specifieke behoeften of technische vragen, ons team kan u helpen vinden het licht van de perfecte kamer voor uw behoeften!

Wij bieden verschillende modellen, afhankelijk van uw smaak en uw behoeften. Bijvoorbeeld, kunnen wij u met een Muur lampenkappendoor zijn eenvoud en de doeltreffendheid ervan houden of een industriële toepassing verleid door de moderniteit. Wij kunnen ook ontwerp en meer high-tech modellen leveren. Bijvoorbeeld, hebben we een LED wall light Wie heeft een USB-aansluiting, erg handig voor het laden van uw smartphone of iPad.

Welke lamp u kiest voor uw muur?

De lamp is ook onderdeel van de zorgvuldige selectie van uw muur. Inderdaad, er zijn verschillende technologieën, zodat het is gemakkelijk om te verdwalen. Gloeilampen zijn verlaten omdat ze veel te veel elektrische energie verbruikt. Dit zijn dan de CFL's die ze vervangen, om uit te rusten de kamer muur schansen en inrichting van het huis. Echter, het duurde niet lang om te realiseren de ineffectiviteit van deze lampen voor verlichting. Inderdaad, ze licht niet genoeg! Als halogeenlampen, ze zijn helemaal niet aangeraden voor thuisgebruik: ze produceren een lichte intensieve en effectieve, maar ze veel elektriciteit verbruiken. Erger nog, dit soort lamp energieverspilling meer te verspreiden de warmte (dat is ongemakkelijk in de weg) dan te verlichten. De neon lichten aan de andere kant steeds degraderen aan de vergetelheid, zoals ze kleine groene zijn. Het blijft dus LED lampen die aanzienlijke voordelen bieden:

Ze verbruiken weinig energie
Ze doen niet, ondanks de ontstekingen en pop-extincties verslechteren
Ze zijn effectief zonder voor zoveel dazzle
Ze stoten geen warmte, die ideaal is voor een lichtpunt in een kinderkamer
Ze duren 20 keer langer dan conventionele lampen

Uiteindelijk kiezen voor een hoofdeinde LED worden minder duur op de lange termijn, in plaats van met zou een armatuur met een andere verlichting technologie.

Onze site voor kant licht, hebt u toegang tot een zeer gevarieerd aanbod van wandlampen voor uw hoofdeinde. Als voor u, lezing vooral liggende voor maximaal comfort, diffuus licht of Frank, hebben we onder onze tientallen verwijzingen naar ontwerp appliques, het hoofd van de lamp van bed ideaal voor u! U kunt dus profiteren van een zeer breed scala van keuze voor al uw hoofdeinde en lichte schansen muur: functionele, mini / wandmodel kamer of verblijf, het lezen van licht, ontwerp, lampenkap, volwassene of kind kamer, klein budget, deco, verslag kwaliteit-onklopbare prijs... Wat uw specifieke behoeften of technische vragen, ons team kan u helpen vinden het licht van de perfecte kamer voor uw behoeften!

Ontdek onze andere wandlampen:

Wandlampen design

Wandlamp woonkamer

Schilderijverlichting

Wandlamp keuken

0