Wandlamp slaapkamer  

(Er zijn 429 producten.)

Filtres

Prijs

15 € - 1155 €

Breedte

3 cm - 200 cm

Hoogte

3 cm - 74 cm

Dikte - Diepte

0 cm - 46 cm

Kracht

1 w - 230 w

Citaat

Onze producten
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 429 items
Weergegeven: 1 - 60 van 429 items

Wandlamp in de slaapkamer: ideaal licht om deze essentiële kamer te verfraaien

Wist u dat de wandlamp in de slaapkamer een volwaardig inrichtingselement is? In feite zal de binnenverlichting die in dit artikel wordt besproken, naast de verlichting die uitgaat, synoniem zijn met comfort, comfort in een kamer waar we, zonder het te weten, elke dag enkele uren doorbrengen. Hier is ons advies, maar ook onze antwoorden op uw vragen over wandlampen in het algemeen!

Aan elke persoon zijn of haar eigen slaapkamer wandlamp!

Als u meerdere kamers in uw huis heeft, bestaat uw familie misschien uit mensen van verschillende leeftijden. Dit is een kans om de variétékaart te spelen en vooral om elk van de huurders in deze kamers een plezier te doen met de juiste wandlamp in de slaapkamer!

Deze oefening kan ingewikkeld zijn als je geen inspiratie hebt... We zijn hier om het je gemakkelijk te maken. Gebruik gewoon de zoekmachine van onze online shop en typ de trefwoorden in die bij u passen, bijvoorbeeld "tiener jongen slaapkamerwandlamp", "tiener meisje slaapkamerwandlamp", "volwassen slaapkamerwandlamp" of zelfs "goedkope slaapkamerwandlamp" en ontdek onze producten.

Wandlamp voor de slaapkamer

Wandlampen in de slaapkamer: de basis voor goede verlichting

In de slaapkamer moet de verlichting in balans zijn, dus het geheel moet bestaan uit drie lichtlagen, die deelnemen aan :

 • Stemmingsverlichting ;
 • Taak- of taakverlichting ;
 • Accentverlichting

Afhankelijk van uw behoeften hoeft u alleen maar het aan te zetten licht(en) te kiezen!

Hoe gebruik je je slaapkamerconcerten elke dag

Sfeerverlichting

Als u van plan bent om slaapkamerwandlampen te gebruiken voor algemene of specifieke verlichting, raden wij u ten zeerste aan om andere lichtbronnen toe te voegen. Met deze extra verlichting kunt u gewoon uw dagelijkse taken uitvoeren (bed opmaken, naar de badkamer verhuizen, enz.).

Zo kunt u naast natuurlijk licht ook investeren in één of twee speciaal voor de sfeer ontworpen wandlampen, een hanglamp of een kroonluchter.

Taak / taakverlichting in de kamer

Deze paragraaf heeft betrekking op u als u op dit moment werkt aan een "tiener slaapkamer wandlamp" project! Op deze leeftijd is het essentieel om te profiteren van een optimale lichtsterkte om te lezen, huiswerk te maken, dus een verlichting die de concentratie bevordert. Naast het type verlichting zal het algemene comfort ook afhangen van het type lamp, die een optimale lichtopbrengst moet leveren.

Terwijl de wandlamp aan het hoofdeinde of de leeslamp goede leeslampen kunnen zijn, raden wij aan om een laaghangende lamp, een wandleeslamp of zelfs een wandlamp voor de woon/eetkamer in de vergelijking op te nemen. Kortom, taakverlichting in de slaapkamer van uw tiener kan worden voorzien door een wand-, hang- of zijlicht, afhankelijk van de behoeften van de jonge bewoner van het pand!

Lezende wandlamp

Accentverlichting

Bent u op zoek naar een designwandlamp voor uw volwassen slaapkamer, om de decoratieve objecten en artistieke details van een meer volwassen slaapkamer te benadrukken? In een dergelijk geval adviseren wij u om inbouwverlichting, een wandlamp met stopcontact, wandlampen of lichtlijsten toe te voegen aan de wandlamp in uw slaapkamer.

Hier gaat het erom te profiteren van een helderheid die zeker laag is, maar die in staat is om de elementen die de moeite waard zijn om naar te kijken, te benadrukken. Ook de accentverlichting zorgt voor een comfortabele en toch elegante sfeer.

Zoom in op de wandlamp van de babykamer: speel met de lichtvariant!

De wandlamp in de slaapkamer is perfect geschikt voor de babykamer, mits u het licht kunt dimmen. Er zijn modellen die bekend staan als "dimbaar", d.w.z. waarvan de helderheid kan worden gemoduleerd met behulp van een dimmer. In een heel jonge kinderkamer zorgt dit soort licht voor voldoende licht om luiers te verschonen, de fles te voeden, te spelen, enz. Als het nodig is, zal het zachter zijn voor de nacht, het avondverhaal, enz.

Deze optie kan ook interessant zijn voor nieuwe ouders die bijvoorbeeld willen oefenen met "co-slapen", of voor moeders die borstvoeding geven en op zoek zijn naar een wandlamp in de slaapkamer van hun ouders.

Nog steeds in de kinderkamer, als het kind eenmaal groot genoeg is om in een traditioneel bed te slapen, denk dan aan het installeren van een slaapkamerwandlamp met een leeslampje, perfect, nogmaals, voor de momenten van lezen voor het slapen gaan!

Welk type lamp voor de wandlamp in de slaapkamer?

Als het gaat om wandlampen in het algemeen, is het belangrijk om de juiste soorten lampen te kiezen voor een optimale lichtopbrengst. In de slaapkamer zal alles afhangen van uw behoeften, maar vooral van twee criteria:

De noodzakelijke helderheid in de kamer

Het kiezen van de juiste helderheid hangt af van uw behoeften in die kamer, wie deze zal bezetten en hun leeftijd. Hier zijn enkele dingen om in gedachten te houden:

 • Een felle lamp zal de bewoners van de kamer waarschijnlijk opwinden;
 • Een zachte gloeilamp zorgt voor een ontspannen sfeer, bijvoorbeeld bij het plaatsen van een hoofdbordlamp of zelfs een wandlamp met een leeslamp;

Denk aan de LED-wandlamp om te besparen op uw elektriciteitsrekening en om het milieu te beschermen!

De temperatuur kleur van de lamp voor de slaapkamer

We hebben het hier over de kleurtemperatuur, die wordt uitgedrukt in Kelvin. Aangezien de slaapkamer een kamer is waar je voornamelijk rust, geef je de voorkeur aan lage temperaturen tussen 2100 en 2700 Kelvin.

Ons advies

 • Vermijd in het geval van een bed- of hoofdbordlamp compacte fluorescerende lampen die binnen 30 cm een elektromagnetisch veld uitzenden.
 • Kiest u voor een wandleeslamp, dan zijn de LED's ideaal, met een laag blauw gehalte.
 • Als u kiest voor LED-lampen, raden wij u aan om tussen 2000 en 4000 lumen in de slaapkamer te tellen. Ons artikel "Lumens en watts: het verschil begrijpen om de juiste lampen te kiezen" begeleidt u bij de keuze van uw lampen!

Koop uw wandlampen online bij Côté Lumière !

Onze online verkoopsite is speciaal ontworpen om uw aankopen te vergemakkelijken. Je hoeft nergens heen te gaan om de slaapkamerwandlamp te vinden die je zoekt! Vind duizenden producten die speciaal zijn ontworpen om deze essentiële ruimte te verlichten, die bijdraagt aan uw welzijn als u eenmaal thuis bent!

Er zijn verschillende opties beschikbaar voor een stressvrije winkelervaring:

 • Blader gewoon door de categorie "Applique" voor inspiratie;
 • Klik op de subcategorie "Wandlamp" om de geïllustreerde en uitvoerig beschreven producten te ontdekken;
 • Vind een bepaald type model via onze zoekmachine. Het is zeer nauwkeurig en maakt het mogelijk om bijzonder nauwkeurig te zoeken: test de effectiviteit ervan door bijvoorbeeld "slaapkamerwandlamp met trekschakelaar", "meisjesslaapkamerwandlamp", "jongensslaapkamerwandlamp" of zelfs "romantisch slaapkamerwandlampje" te typen, enz.

Zoek uw kamerwandlamp dankzij het filtersysteem: op kleur, prijs, materiaal, diameter, schaduwvorm, fabrikant, enz. Deze optie bevat een geavanceerde zoekopdracht om verder te gaan!

 • Heb je wat verbaal advies nodig? Neem contact met ons op via telefoon of e-mail!

Zoals u kunt zien, houdt de wandlamp in de slaapkamer niet op bij een eenvoudige verlichting die de betreffende kamer verlicht. Bij Côté Lumière beschouwen we het als een universum op zich en we delen het met u!

0