Verlaagde prijs! staande lamp met 3 kappen | Online kopen Vergroot het beeld

Staande lamp Lemming Tre H199 cm

KARE-33171

MaterialenTextiel | Metaal
kleurGrijs | Zwart | Beige
FormulierRond
Lengte161,5 cm
Hoogte199 cm
Dikte - Diepte40 cm
Gewicht18,6 kg
Aantal lamp(en)3
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht60W
Voltage220V
IP-indexIP20
Garantie2 jaar
MarkKare Design

Beschikbaarheid: 2 tot 4 weken

Voorgestelde prijs : 603,79 €


-19.27%

483,40 € BTW Inb.


402,83 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Om een originele toets te geven aan uw woonkamer of eetkamer, zal deze prachtige vloerlamp zeker het gewenste effect geven. Van superieure kwaliteit, eenvoudig en tijdloos.
Deze Lemming vloerlamp kan een plafondlamp volledig vervangen om een hoek van de woonkamer te verlichten, het brengt een warme sfeer op elk moment.
Voor een visueel comfort en een warme sfeer, is deze Lemming Kare vloerlamp perfect om een lichtbron te installeren in de buurt van de fauteuil waar u zit te lezen . Met zijn royale afmetingen en geheel in finesse, heeft hij een hoogte van 199 cm en naast zijn praktisch nut, zal deze armatuur met zijn karaktervolle vormgeving uw inrichting met succes completeren. Gemaakt van metaal en stoffen lampenkappen, het gebruik van ruw materiaal geeft stijl en komt om deze lamp aan te kleden met eenvoudige en functionele materialen vol emoties. De zwarte, grijze en beige kleur geeft het een authentieke glans en laat het zich gemakkelijk combineren met elke stijl van meubilair. Deze armatuur biedt u een brede verspreiding van het licht met behulp van een E27 type lamp. In een geest van duurzaamheid en veiligheid geeft de fabrikant Kare Design 2 jaar garantie op zijn product.
Deze vloerlamp Lemming is een decoratief element op zich en een effectieve manier om uw interieur een make-over te geven.
Accessoires
0