Parecchi kroonluchter zwart 140

KARE-32200

MaterialenAluminium | Textiel
kleurZwart | Beige | Wit
StijlIndustrieel
FormulierLampenkap
Lengte140 cm
Hoogte50 cm
Breedte50 cm
Gewicht3,8 kg
Aantal lamp(en)5
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht40 W
Voltage220V
Klasse2
IP-indexIP20
Garantie2 jaar
MarkKare Design
In hoogte verstelbaarJa

Beschikbaarheid: 15-11-2021

Voorgestelde prijs : 291,40 €


-6.92%

268,99 € BTW Inb.


224,16 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Om uw ruimte te benadrukken, creëert u een heldere en vriendelijke sfeer met een lichte ophanging.
De ophanging 4 lampenkappen is gastvrij en warm, het zal het volume van uw ruimte in beslag nemen. Praktisch en modern, het zal uw decoratieve verlangens optimaliseren!
De hanglamp Parecchi is een uniek ontwerp van de fabrikant Kare Design. De kleur is samengesteld uit witte, beige en zwarte lampenkappen. Elk detail is zorgvuldig uitgedacht om een praktische en harmonieuze lamp te bieden. Dit bestendige en gemakkelijk te reinigen materiaal, gemaakt van aluminium en stof, zal niet alleen de ruimte een extra cachet geven, maar ook de ruimte waarin het zal worden geïnstalleerd. Uitgerust met vijf E27 LED-lampen. Om u in staat te stellen het soort lichtweergave of de lichtkleur te kiezen die u met uw armatuur wenst, worden de lampen niet met de ophanging meegeleverd. Hij zal uw kamer verlichten met een vermogen van 6 watt met een equivalent van 60 watt per lamp, u vindt een ruime keuze aan accessoires. Het licht dat het verspreidt zal uw kamer een uitzonderlijke uitstraling geven, het is adequaat en warm om uw gasten te verwelkomen. Wat de afmetingen betreft, heeft hij een breedte van 50 cm voor een ophanghoogte van 50 cm die aan uw behoeften kan worden aangepast. Deze verhoudingen geven de lamp een perfect evenwicht om de ruimte waar ze geïnstalleerd is te verlichten met respect voor een harmonie en een gewilde stijl.
De zachte reflectie van de lamp zal uw interieur met delicatesse verlichten, en dit gedurende vele jaren dankzij haar Europees CE-certificaat en haar garantie van 2 jaar.
Accessoires
0