Agra LED-paalverlichting H65 cm

MaterialenAluminium | Glas
kleurGrijs | Roest
StijlDesign | Moderne
FormulierRechthoekig
Lengte10,8 cm
Hoogte65 cm
Breedte10,8 cm
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Ja
BaseLED-module
Kracht5W
Kleurtemperatuur3000K - Warm Wit
IP-indexIP54
Garantie2 jaar
MarkFaro

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 242,79 €


-28.00%

173,36 € BTW Inb.


144,47 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Wilt u een gastvrije en veilige sfeer creëren? Deze straatlantaarn zal een lichtgevende en decoratieve toets aan uw buitenverlichting geven.
De Faro-collectie biedt u de LED-straatlantaarn Agra.
Gemaakt van aluminium en glas, is dit materiaal ontworpen om lang mee te gaan en is het weerbestendig. Bovendien heeft het een IP54-beschermingsgraad die optimale waterdichtheid biedt om beschermd te zijn tegen opspattend water en bestand tegen klimatologische invloeden. Met zijn doordacht ontwerp en esthetiek is deze tuinpaal verkrijgbaar in een kleur die afneemt in lichtgrijs of roest die stijl en elegantie zal geven aan de ruimte waar hij zal worden geïnstalleerd. Wees er zeker van dat het de buitendecoratie van uw huis zal verbeteren, omdat het zal bijdragen aan uw visueel comfort op uw looppaden en terrascontouren en een lichtgevend tintje zal brengen dat niet onopgemerkt zal blijven in uw exterieur! Met een hoogte van 65 cm en een breedte van 10,8 cm heeft deze armatuur weldoordachte afmetingen om gemakkelijk zijn plaats te vinden op plaatsen met weinig licht. Om hiertoe bij te dragen is hij uitgerust met een LED-lamp die een lichtopbrengst heeft van 5 watt of 140 lumen in 3000 K warm wit. Er moet worden gespecificeerd dat de gloeilamp met de lamp wordt meegeleverd. Het zal de hoofdverlichting completeren met een vleugje gezelligheid, ideaal om uw exterieur te verfraaien. Bezorgd om de kwaliteit van zijn op de markt gebrachte producten, biedt de fabrikant uit Faro een garantie van 2 jaar voor een CE-gecertificeerd product.
Als decoratief element zal deze lamp niet nalaten uw gasten te verleiden, dankzij haar final touch om uw huis te verlichten.

Accessoires
0