Wilma korte paalverlichting H27 cm

FARO-74997

MaterialenAluminium | Synthetische materialen
kleurGrijs
StijlEtnische | Moderne
FormulierLantaarn
Lengte17 cm
Hoogte27 cm
Breedte17 cm
Gewicht1,5 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht40W
Klasse1
IP-indexIP44
Garantie2 jaar
MarkFaro

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 86,39 €


-28.00%

61,69 € BTW Inb.


51,41 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Wilt u een gastvrije en veilige sfeer creëren? Deze paal zal een lichtgevende en decoratieve toets geven aan uw buitenverlichting.
De Faro-collectie stelt de paallamp Wilma voor, die een lichtgevende meerwaarde zal geven aan het huis waar hij geïnstalleerd zal worden.
Deze lamp is vervaardigd uit aluminium en polycarbonaat, wat hem een fijne en slanke esthetiek geeft, en tegelijk een stevigheid en een kwaliteit die een lange levensduur voor buitengebruik garandeert. Speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen en vochtigheid, heeft het een IP44 beschermingsgraad. Uitgevoerd in een grijze kleur, zal deze paal elegant harmoniëren met de buiteninrichting van uw huis. Goed doordacht met zijn aanzienlijke afmetingen, wordt deze armatuur voorgesteld met een hoogte van 27 cm, is hij 17 cm breed, zal hij gemakkelijk zijn plaats vinden in uw exterieur om onmiddellijke gezelligheid te creëren en helderheid te brengen in de donkerste hoeken. Uitgerust met een gloeilamp van het type E27 die een lichtopbrengst heeft van 8 watt LED of 628 lumen, wordt hij voorgesteld als accessoire in warm wit of koud wit. Deze Wilma-armatuur zal bijdragen tot uw visueel en lichtgevend comfort voor een warme toets aan uw momenten van ontspanning en gedurende uw avonden. De gloeilamp is niet bij de lamp inbegrepen, maar is als accessoire verkrijgbaar. Met een garantie van 2 jaar is het een onmisbare keuze tussen kwaliteit en prijs.
Deze lamp zal met delicatesse verlichten en zal de sfeer van uw buitenruimte completeren.
Accessoires
0