Categorieën

Filtres

Categorieën

Prijs

75 € - 4095 €

Schakelaar

Dimbaar als lamp OK

IP-index

Middellijn

18 - 110

Afficher/masquer plus d'options

Inclusief lamp(en)

Categorieën niveau 1

Categorieën niveau 2

Citaat

Lijst van producten per fabrikant Kare Design

Kare Design: stijlvolle lampen in diverse uitvoeringen

Het merk Kare Design is momenteel een van de meest invloedrijke referenties in de wereld van design en verlichting. Maar om dit niveau te bereiken, heeft het bedrijf best practices moeten overnemen en gedurfde initiatieven moeten nemen om zich te onderscheiden van de concurrentie. Het bedrijf is in 1981 opgericht door Jürgen Relter en Peter Schönhofen. De jarenlange ervaring is altijd de belangrijkste troef geweest. De ontwerpers van het Duitse merk hebben inderdaad een unieke knowhow verworven die, vermengd met een grote passie, een bron wordt waaruit ze originele en altijd vernieuwende ideeën putten. Kare Design lampen en accessoires zijn verkrijgbaar in meer dan 40 landen en behoren tot de populairste artikelen wereldwijd.

Unieke armaturen voor een onconventionele sfeer

Terwijl de functionele kant van de verlichting altijd al een essentieel aspect is geweest, wil het Duitse merk nog een stap verder gaan, op basis van het principe dat armaturen dienen om een bijzondere sfeer in een ruimte te creëren. Deze aanpak stimuleert ontwerpers om unieke ontwerpen te maken. Om met licht een onconventionele sfeer te creëren, is het noodzakelijk om buiten de gebaande paden te denken en ongewone systemen aan te bieden.

Lampen moeten worden gebruikt om het karakter van elke kamer in een huis te versterken. Door te kiezen voor Kare Design kroonluchters en hangers zal de consument zonder problemen die aangename, gastvrije en levendige sfeer kunnen creëren die kenmerkend is voor de woonkamer, de lounge en de eetkamer in het bijzonder. In de keuken of op kantoor wordt het praktische aspect van de verlichting benadrukt. Het licht moet sterk genoeg zijn om een beter zicht op het werkblad of het centrale eiland te bieden.

Naast de intensiteit van de verlichting wordt ook rekening gehouden met het ontwerp van de armaturen. Ontwerpers spelen over het algemeen met kleuren en materialen om een authentieke ruimte te creëren, afhankelijk van het type interieur, maar ze kunnen ook heterogene elementen ontwerpen. Wie bijvoorbeeld de voorkeur geeft aan een assertieve, moderne uitstraling, kan kiezen voor de horizontale zwarte Parecchi-wandlampen van Kare Design. Voor een werkelijk uitzonderlijke sfeer zal de helderheid en de temperatuur van de verlichting afhankelijk zijn van de kleur van de lampenkap.

Licht is ook synoniem met decoratie.


Decoratie is wat de gekozen interieurstijl versterkt. Voor de ontwerpers van het Duitse merk kunnen armaturen ook echte decoratieve elementen worden. En het is geen toeval dat het motto van Kare Design "the joy of decorating" is. Ontwerpers geven graag vorm aan de verlichting door te kiezen voor steunen met originele, zelfs extravagante vormen en kleuren. Van de meest klassieke decoraties tot de meest bijzondere renderings, het assortiment verlichtingsarmaturen van het merk omvat lampen die zijn aangepast aan ieders smaak en wensen. Sommigen zullen bijvoorbeeld de industriële stijl en het dierlijke aspect van de Spider Chandelier waarderen. Anderen zullen meer verblind worden door de elegante vintage look van de Bown vloerlamp.

Meer
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 143 items
Weergegeven: 1 - 60 van 143 items
0