Lijst van producten per fabrikant Kare Design

KARE Design: stijlvol Motley design lampen

Het Kare Design merk is momenteel een van de meest invloedrijke in de wereld van design en verlichting. Maar om te bereiken dat niveau, heeft het bedrijf moest vaststellen van beste praktijken, vet initiatieven nemen om beter te onderscheiden van de concurrentie. De structuur werd in 1981 opgericht door Jürgen Relter en Peter Schönhofen. De jarenlange ervaring altijd geweest zijn hoofdactivum. De ontwerpers van het Duitse merk verworven hebben inderdaad unieke expertise dat, vermengd met grote passie, wordt een bron waarin hij(zij) originele ideeën en altijd innovatieve. Lampen en accessoires Kare Design zijn beschikbaar in meer dan 40 landen en behoren tot de populairste stukken op mondiaal niveau.

Unieke armaturen aan een onconventionele sfeer

Als de functionele kant van verlichting altijd een essentieel aspect is geweest, worden de Duitse merk wil verder gaan op de vooronderstelling dat armaturen gebruikt om te creëren een bijzondere sfeer in een ruimte. Deze aanpak duwt ontwerpers om unieke ontwerpen te maken. Zodat het licht een onconventionele sfeer genereren kan, duurt het uit de doos en aanbod ongebruikelijke systemen.

Lichten moeten worden gebruikt ter versterking van de karakters van elk van de kamers van een huis. Door te kiezen voor kroonluchters en Kare Design schorsingen, de consument zal geen moeite om te maken van deze sfeer aangenaam, gastvrij en vol van leven die kenmerkend is voor met name de living room, de woonkamer en eetkamer. In de keuken of kantoor, zal het zich richten op de praktische kant van verlichting. Het lampje moet sterk genoeg zodat kunnen we beter zicht op het werkplan of het midden eiland.

Naast de intensiteit van de verlichting, wordt het ontwerp van armaturen ook rekening gehouden. Makers spelen meestal op de kleuren en de materialen om een authentiek stuk afhankelijk van het type van interieur, maar ze kunnen ook het ontwerpen van heterogene elementen. Dus, bijvoorbeeld, kunnen degenen die sterke en moderne kijkt liever kiezen voor appliques Parecchi zwart horizontale Kare Design. Voor een zeker bijzondere sfeer, zal helderheid en temperatuur van de verlichting afhangen van de kleur van de kap.

Het licht is ook synoniem met decoratie

Het decor, het is waarin wordt gewezen op de gekozen interieur stijl. Armaturen voor de ontwerpers van het Duitse merk, kunnen ook echte decoratieve elementen worden. Bovendien is het feit dat Kare Design motto is de "joy of decoratie" geen toeval. Makers zoals vorm verlichting door te kiezen voor vormen en kleuren en zelfs extravagante, originele materialen. De Deco klassiek tot het meest buitengewone uitleveringen, bereiken van armaturen van het teken bevatten lampen aangepast aan de smaken en verlangens van elk. Sommigen zullen waarderen, bijvoorbeeld, industriële stijl en dierlijke aspect van de Spider kroonluchter. Terwijl anderen zal worden verblind door de zeer elegante vintage van de kant van de lantaarnpaal Bown.

Meer
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 81 items
Weergegeven: 1 - 60 van 81 items
0