E27 RGB - RGB-lamp met afstandsbediening

SLID-LPRGB105

MaterialenAluminium | Glas
StijlDesign
Aantal lamp(en)1
BaseE27
Kracht5W
Levensduur versterker30.000h
MarkSLIDE

Beschikbaarheid: 2 tot 3 weken

Voorgestelde prijs : 54,45 €


-10.00%

48,60 € BTW Inb.


40,50 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Wilt u uw verlichtingsarmaturen een frisse, moderne look geven of de juiste lamp kiezen voor uw nieuwe lamp? Daartoe is het belangrijk enkele nuttige voorzorgsmaatregelen te nemen om het juiste produkt te hebben en de gewenste lichtopbrengst te verkrijgen.
De eerste voorzorgsmaatregel die moet worden genomen bij het vervangen van de lamp is het controleren van de boekhouding, d.w.z. de aansluitingen of de lampvoet. Dit is het deel dat is verbonden tussen de armatuur en de lichtbron. De voorgestelde lamp is van het type E27, ook wel grote schroef genoemd.
Andere aspecten waarmee rekening moet worden gehouden, zijn de afmetingen. Het moet zeker zijn dat het aan de armatuur kan worden aangepast. De afmetingen zijn 12,2 cm hoog bij een breedte van 6 cm en 6 cm in diameter. Het uiterlijk kan er al dan niet toe doen of het zichtbaar is of volledig verborgen in de armatuur. Hij is gemaakt van aluminium en glas en is verkrijgbaar in een meerkleurige afwerking die past bij het doel waarvoor u hem wilt gebruiken. Vermogen is een belangrijke factor, hij heeft een lichtstroom van 850lm bij een vergelijkend vermogen van 40W. Hij kan niet worden gedimd en geeft een verspreidingshoek van 360°. Tot slot heeft deze bron een RGB-kleurtemperatuur met afstandsbediening, deze temperatuur bepaalt de sfeer die u in uw interieur wilt creëren.
Laten we eens nadenken over het verminderen van onze impact op het milieu! Dit product bevat geen kwik of andere producten die gevaarlijk zijn voor ons organisme. Door uw oude halogeen- of CFL-lamp (spaarlamp) te vervangen, bespaart u tot 90% op uw energiekosten. Dit product heeft een energiecertificaat A dat overeenkomt met zijn prestatieniveau en een levensduur van 30.000 uur om u een duurzaam product met een lange levensduur te bieden.
0