E27 RGB - RGB-lamp met afstandsbediening

SLID-LPRGB105

MaterialenAluminium | Glas
stijlOntwerp
Aantal lamp(en)1
baseE27
Kracht5W
Levensduur versterker30.000h
MarkSLIDE

Beschikbaarheid: 2-3 weken

Voorgestelde prijs : 51,73 €


-9.75%

49,14 € BTW Inb.


40,61 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Wilt u uw armaturen een frisse en moderne uitstraling geven of de juiste lamp voor uw nieuwe lamp kiezen? Daarom is het belangrijk om enkele nuttige voorzorgsmaatregelen te nemen om het juiste product te hebben en de gewenste lichtopbrengst te verkrijgen.
De eerste voorzorgsmaatregel die moet worden genomen is bij het vervangen van de lamp om te controleren of deze compatibel is, d.w.z. of de aansluiting of de voet goed werkt. Dit is het deel dat tussen de armatuur en de lichtbron is aangesloten. De voorgestelde lamp is van het type E27, ook wel grote schroef genoemd.
De andere aspecten waarmee rekening moet worden gehouden zijn aan de ene kant de grootte. We moeten er zeker van zijn dat het kan worden aangepast aan de openingsstemming. De afmetingen zijn 12,2 cm hoog en 6 cm breed en 6 cm in diameter. Het uiterlijk kan wel of niet belangrijk zijn als het zichtbaar of volledig verborgen is in de armatuur. Gemaakt van aluminium en glas en in veelkleurige kleuren die perfect passen bij het doel waarvoor u het wilt maken. Vermogen is een belangrijke factor, het heeft een lichtstroom van 850lm voor een relatief vermogen van 40W. Het laat zich niet dimmen en geeft een diffusiehoek van 360°. Tot slot heeft deze bron een RGB-kleurtemperatuur met afstandsbediening, deze temperatuur bepaalt de sfeer die u in uw huis wilt creëren.
Laten we nadenken over het verminderen van onze impact op het milieu! Dit product bevat geen kwik of andere producten die gevaarlijk zijn voor ons lichaam. Door uw oude halogeen- of CFL-lamp te vervangen, bespaart u tot 90% energie. Dit product heeft een energiecertificaat A dat overeenkomt met zijn prestatieniveau en een levensduur van 30.000 uur om u een duurzaam en duurzaam product te bieden.
U zult ook graag ...
0