Bevel Ronde Schaduw 600 D60 cm

MaterialenTextiel | Metaal
kleurWit | Oyster
StijlVintage
FormulierRond
Hoogte27 cm
Diameter60 cm
Aantal lamp(en)4
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 381,16 €


-5.00%

359,10 € BTW Inb.


299,25 € belastingen excl.

 

Beschrijving

U zult de decoratie van de kamer perfectioneren door te kiezen voor de installatie van een design plafondkapje voor uw plafondlamp.
Het kapje is een accessoire dat wordt verkocht zonder de 4 Way Plate plafondbevestiging.
Voor een harmonieuze decoratie gaat er niets boven een mooi verlichtingsarmatuur. Astro Lighting bereikt een goed compromis tussen klassieke stijl en hedendaags design om een gastvrije en ontspannen sfeer te scheppen en tegelijk zuinige en efficiënte verlichting te bieden. Hun ervaring en know-how staan tot uw dienst. De Bevel Rond 600 lampenkap zal uw interieur verfraaien door een nieuwe look te geven aan uw lampen en zal een aangenaam licht geven in de kamer waar hij zal worden geïnstalleerd. Met een onberispelijke kwaliteit van afwerking, is het samengesteld uit een metalen structuur bedekt met een stof en zijn witte kleur (deze lampenkap is ook verkrijgbaar in donkerbeige) brengt een perfecte combinatie die verleidt door zijn pure weergave en zijn ontwerp om een ereplaats in uw huis te maken. Met een diameter van 42 cm en een hoogte van 25 cm is deze lampenkap evenwichtig en elegant. Vanuit technisch oogpunt is de lampenkap ontworpen om gloeilampen van het type LED E27 te ontvangen met een vermogen van 4 x 12 watt LED maximum.
Decoratief element, zal het niet nalaten om de afwerking te perfectioneren en zal een integraal onderdeel van uw decoratie zijn om deel te nemen aan de esthetiek van de kamer.

Accessoires
0