Verlaagde prijs! stoffen plafondkap | Online kopen Vergroot het beeld

Afschuining vierkant 550 Schaduw - Wit

ASTR-5021002

MaterialenTextiel | Metaal
kleurWit
StijlModerne
FormulierVierkant
Lengte55 cm
Hoogte27 cm
Breedte55 cm
Aantal lamp(en)4
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 208,13 €


-14.50%

176,47 € BTW Inb.


147,06 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Geef een vleugje originaliteit en warmte en creëer de verlichtingssfeer die bij u past met behulp van een stoffen plafondkap.
De lampenkap is een accessoire dat wordt verkocht zonder de 4 Way Plate plafondbevestiging.
De fabricagekwaliteit van de verlichtingsfabrikant Astro Lighting geeft het product een hoogwaardige afwerking die niet te evenaren is. De Bevel Square 550 lampenkap is het essentiële element om uw interieur met elegantie af te schermen, het is gemaakt van een metalen structuur bedekt met een stof, zijn witte kleur zal gemakkelijk passen bij elk type interieur kleur en het zal harmonie en karakter brengen aan de hele kamer waar het zal worden geïnstalleerd. Met een hoogte van 27 cm en een diameter van 60 cm respecteert hij een zekere harmonie van de voorstellen en zal hij perfect passen bij de armatuur die ervoor bestemd is. Vanuit technisch oogpunt is de lampenkap ontworpen om lampen van het type LED E27 te ontvangen met een vermogen van 4 x 12 watt LED maximaal.
Het respecteren van een match tussen de stijl van uw lamp en uw lampenkap. Het geheel zal harmonieus en samenhangend zijn en een heel bijzondere sfeer in uw interieur scheppen.
Accessoires
0