Plafondlamp Mashiko 400

MaterialenGlas | Metaal
kleurZilver | Brons
StijlVintage | Moderne
FormulierVierkant
Lengte40 cm
Hoogte7 cm
Breedte40 cm
Dikte - Diepte8,65 cm
Gewicht5,2 kg
Aantal lamp(en)4
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Klasse2
IP-indexIP44
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting

Beschikbaarheid: 3 juni 2021

Voorgestelde prijs : 392,05 €


-5.00%

369,36 € BTW Inb.


307,80 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Mashiko 400 Ceiling Fixture - Opmerkelijke plafond of wand armatuur voor boeiende huiselijke omgevingen met zijn moderne vierkante en platte esthetiek - De stalen structuur, gepolijst chroom of brons afwerking frame en wit glazen scherm geeft het een tijdloos cachet dat nooit uit de mode zal gaan.

Deze badkamerverlichtinguit de Astro Lighting collectie biedt een helder, niet-verblindend licht - Met zijn eigentijdse stijl valt dit pretentieloze vierkante ontwerp op door zijn eenvoud en verlichtingsprestaties.

De premium kwaliteit van deze armatuur versterkt de verschillende elementen van de ruimte - Hij is ontworpen voor middelgrote ruimten, gang, hal, badkamer, kantoor, keuken, enz

Hij wordt rechtstreeks gevoed met 220 V. Het heeft geen transformator en vereist geen speciale apparatuur.

Maakt deel uit van verlichting klasse 2 - Zone 2 en 3 - Ontworpen voor natte ruimtes - Beschermingsklasse IP 44.

De plafondlamp Mashiko 400 geeft een excentrieke toets aan uw woonkamer. De fabrikant heeft de hoeken van de armatuur geaccentueerd door een contrasterend effect te creëren tussen de witte achtergrond en het brons dat de hoekige randen accentueert. In het midden van de plafondlamp versterkt een vierkant patroon de stijl en geeft het karakter aan de armatuur.

Het zal niemand onverschillig laten. Ideaal zou het zijn om het te combineren met geometrisch gevormde schilderijen. De weergave zal vanaf het begin origineel zijn. Als beschermingsklasse voldoet hij aan de IP44-norm. Dit betekent dat het zich hecht aan moeilijke omgevingen, hoewel het geschikt is voor huishoudelijk gebruik.

Accessoires
0