Categorieën

Filtres

Categorieën

Prijs

195 € - 1305 €

Materialen

Fitting

Dimbaar als lamp OK

IP-index

Middellijn

32 - 90

Afficher/masquer plus d'options

Inclusief lamp(en)

Categorieën niveau 1

Categorieën niveau 2

Citaat

Lijst van producten per fabrikant Linea Verdace

Linea Verdace: ontwerp voor alle stijlen

Geboren uit het initiatief van een echtpaar (de familie Verdat) dat altijd al een grote passie voor binnenverlichting heeft gehad. Het merk Linea Verdace is sinds zijn oprichting in 1969 snel bekend geworden. Het Belgische merk is gevestigd in Antwerpen en is eind jaren '60 begonnen met de uitbreiding van zijn activiteiten in Luxemburg. Al snel werden de creaties van het kleine bedrijf verspreid over heel Europa en in vele landen in de wereld, zoals Rusland en Nieuw-Zeeland. Vandaag de dag behoren Linea Verdace-armaturen tot de meest populaire apparatuur op de markt. Naast de lampen voor binnenshuis valt het merk ook op door zijn design buitenverlichtingsdragers.

Linea Verdace pendelarmaturen: technische verlichting...

Al in het begin, toen het alleen in België bekend was, stond Linea Verdace bekend om het technische aspect van zijn verlichtingsapparatuur. Het merk was in staat om met het materiaal en de prestaties van de lampen te werken om steeds efficiëntere armatuurmodellen te creëren. Dankzij de technologische vooruitgang op dit gebied is de apparatuur vandaag de dag nog efficiënter. Zo zijn de lineaire ophangingen van het merk geschikt voor alle ruimtes. Met hun krachtige en zeer functionele verlichting zullen de lampen vooral effectief zijn als de belangrijkste lichtbronnen in de woonkamers (de woonkamer of de eetkamer).

De pendelarmatuur kan boven het centrale eiland, het werkblad of de eettafel worden geplaatst om een bevredigende uitstraling te garanderen. De lichtintensiteit kan worden aangepast aan de grootte of de configuratie van de ruimte. Als de ruimte zeer ruim is, is het mogelijk om het ophangsysteem aan te vullen met een paar spots of wandlampen.

In een modern, industrieel of eigentijds interieur vindt de Linea Verdace lineaire ophanging natuurlijk ook zijn plaats in de woonkamer. Het diffuse licht zal de klassieke en sobere kant van de ruimte versterken. Bovendien is de apparatuur in verschillende kleuren verkrijgbaar. Door de meest geschikte kleuren te kiezen, kunt u gemakkelijk een nog verfijnder effect creëren.

...naar decoratief licht

De trend gaat in de richting van originaliteit en design op het gebied van interieurdecoratie, en het Belgische merk is er ook op gebrand om de consument op dit gebied tevreden te stellen. Zo hebben haar ontwerpers zeer decoratieve lijnen van lampen en verlichtingsarmaturen gecreëerd. Op de markt staat het merk bekend om zijn originele vloerlampen en kroonluchters. De creaties van de Michelangelo collectie behoren tot de meest gewilde.

De kandelaarvormige lampen met verlichte metalen takken zijn enkele van de modellen die meteen een groot succes werden bij het publiek. De dragers hebben een bijzondere vormgeving, vergelijkbaar met die van een luxueus kunstwerk. Deze verlichtingsarmaturen worden geïnstalleerd in kastelen of high-end hotels. Kroonluchters uit dezelfde collectie, zoals de kroonluchter die versierd is met prachtige gouden blaadjes om een prachtig bloemig uiterlijk te creëren. Ze zullen zeker tot de mooiste decoratie-accessoires in een woonkamer of lounge behoren.

Meer
Filter
Weergegeven: 1 - 10 van 10 items
Weergegeven: 1 - 10 van 10 items
0