Lijst van producten per fabrikant Linea Verdace

Linea Verdace: ontwerp voor alle stijlen

Geboren uit het initiatief van een paar (Verdat), die altijd een grote passie voor binnenverlichting heeft. Het merk Linea Verdace werd al snel bekend sinds haar oprichting in 1969. Belgisch onderwijs is gebaseerd in Antwerpen en aan het eind van de jaren 1960, begon haar activiteiten uitbreiden naar de Luxembourg. Zeer snel, werden de creaties van kleine bedrijven verdeeld overal in Europa en in vele landen over de hele wereld zoals Rusland en Nieuw-Zeeland. Vandaag, behoren Linea Verdace armaturen tot de meest populaire markt. En naast haar Interieurlampen, het merk onderscheidt zich ook voor haar ondersteunt ontwerpen van buitenverlichting.

Lampen Linea Verdace schorsingen: technische verlichting...

Al aan het begin was terwijl ze was nog steeds bekend in België, Linea Verdace beroemd om het technische aspect van de verlichtingsapparatuur. Het merk is het materiaal en de prestaties van lampen om modellen van steeds efficiëntere armaturen kunnen werken. Momenteel, dankzij de technologische vooruitgang op het gebied, zijn de faciliteiten nog effectiever. Dus, zijn lineaire schorsingen van het merk bijvoorbeeld afgestemd op alle onderdelen. Met hun krachtige en zeer functionele verlichting zullen de lampen met name effectief als belangrijkste lichtbronnen in (de woonkamer of eetkamer) woonkamers.

De schorsing armatuur kan worden geplaatst boven de centrale eiland, het werkprogramma of de eettafel voor een zeker bevredigend rendering. De lichtintensiteit kan worden aangepast volgens de grootte of de configuratie van de kamer. Als dit laatste zeer ruim is, is het mogelijk om de schorsing door een paar plekken of muur schansen.

Natuurlijk, in een moderne, industriële of hedendaagse interieur vindt Linea Verdace lineaire schorsing ook zijn plaats in de woonkamer of de woonkamer. Het verstrooide licht zal het verbeteren van de kant van de klassieke en sobere kamer. Daarnaast apparatuur wordt geleverd in diverse kleuren. Door de meest geschikte kleuren kiezen, kunnen we gemakkelijk een nog verfijndere effect creëren.

... decoratieve light

De trend is originaliteit en design op het gebied van decoratie, het Belgische merk ook gehouden om te voldoen aan de consument op dit gebied. Dus, hebben de ontwerpers lijnen van lampen en decoratieve verlichting gemaakt. Op de markt, staat het merk bekend om haar straatverlichting en originele kroonluchters. De creaties van de collectie van Michelangelo zijn onderdeel van de drukste.

Straatverlichting vormige kroonluchter opgebouwd uit verlichte metalen wapens zijn enkele van de modellen die meteen een groot succes met het publiek waren. Media hebben een bepaald ontwerp, het is vergelijkbaar met die van een luxe kunstwerk. Deze verlichtingsapparatuur zijn geïnstalleerd in kastelen of de high-end hotels. De kroonluchters in dezelfde collectie, zoals versierd met bladeren goud te maken een prachtige bloemen aspect. Zij zullen zeker deel van de mooiste decoratie accessoires in een woonkamer of een kamertarief.

Meer
Filter
Weergegeven: 1 - 10 van 10 items
Weergegeven: 1 - 10 van 10 items
0