Spiegel met licht  

(Er zijn 15 producten.)

Filtres

Breedte

21 cm - 70 cm

Hoogte

30 cm - 208 cm

Middellijn

21 - 145

Prijs

105 € - 960 €

Inclusief lamp(en)

Citaat

Onze producten
Filter
Weergegeven: 1 - 15 van 15 items
Weergegeven: 1 - 15 van 15 items

Al onze badkamer spiegels

U wilt de inrichting van uw badkamer optimaliseren, nadenken over uw Badkamerverlichting en een designspiegel installeren. Dit element is, naast zijn functionele rol, vergelijkbaar met een echt decoratief object. Het is verkrijgbaar in verschillende modellen en vormen om de keuze van elke interieur liefhebber te optimaliseren.

Badkamerspiegel: een essentieel accessoire

Als een vrouw, je niet zonder dit essentiële accessoire in uw badkamer? Dit is totaal begrijpelijk, aangezien zelfs mannen ook moeten scheren of gewoon je tanden poetsen. Maar voor u, hij speelt een leidende rol. Wanneer je wakker, haast u vooruit zodat u een schoonheid, om klaar te hebben een goede dag te zijn. U kunt beter het identificeren van de zeldzame vlekken op je gezicht. Er zijn veel vrouwen die hun tijd in de badkamer nemen om hun gezicht sublimeren. Zonder deze metgezel van schoonheid, zal hun dag niet zal zijn bezig en het slecht humeur op het rendez-vous.

Een accessoire bovenop de trends

De badkamerspiegel evolueert volgens de behoeften van de samenleving, en met name van vrouwen. Verschillende modellen opgevolgd dus, al de spiegel aan de muur en verlicht door een kleine muur lamp. De meeste modellen trend vandaag zijn helder en zullen worden opgehangen aan de wand, voor de kleinere modellen, ze zullen vergroten en de muur van de rechthoekige of vierkante vorm en kunnen worden uitgerust met LED lampen. Andere modellen zijn ook beschikbaar, maar die hier vermeld zijn onder de meeste trend.

Veelzijdige badkamer spiegels

Een badkamer die niet is uitgerust met een heldere spiegel biedt niet het comfort verwacht door de gebruikers. Inderdaad, om een schoonheid, dit accessoire is nuttig. De fabrikanten zich bewust zijn en bieden wat het beste aan hun klanten is.

Vandaag zijn er vele modellen, ze zijn modern en uitgerust met verlichting laag verbruik en meer in het bijzonder van LED. Dankzij haar niet verblindend licht belooft de LED een goede verlichting comfort.

Merendeel van de producten kan worden uitgerust met een anti-mist apparaat, zelfs als hij niet van plan zijn aankoop. Dit accessoire kan gemakkelijk worden geplaatst als u er een power supply beschikbaar. Dus, zelfs als er een heleboel stoom in uw badkamer, u zal niet gestoord worden door eventuele beslaan. Sommige modellen nemen een schakelaar of zelfs een scheermes plug voor meer gemak en comfort.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen aan iedereen om te vinden de stijl die hem past beste.

Technische kenmerken van de badkamerspiegel

De lichte en moderne spiegel is verkrijgbaar in verschillende modellen en onderscheidt zich door zijn meerdere functies. Oog op het optimaliseren van de keuze van deze accessoires, zijn hier enkele details over:

Formulier:

Het is dat het eerste aspect mag niet worden vergeten bij het kiezen van een badkamerspiegel. Als u laat hem huwen perfect met uw verfraaien stijl wilt, moet u kiezen voor een formulier dat in harmonie met de stijl van de kamer past. Waar ruimte is vierkante en rechthoekige vormen, neem het met een ronde vorm voor vakantie de platte sfeer. Aan de andere kant, als curven als de decoratie van deze ruimte domineren, is het beter om te kiezen voor een ronde of ovale vorm te accentueren de stijl van de kamer. Als u over de keuze van de vorm die zal zal helderder van uw badkamer twijfelt, aarzel dan niet om advies van een specialist in interieur decoratie.

Verlichting

De nieuwe modellen aangeboden op onze site zijn helder. Dus, hoeft u niet te installeren van een muur voor extra verlichting. LEDs zijn rechtstreeks geïntegreerd en ze bieden een licht ingetogen en schittering.  Deze LED voeding op een 230V bron (home plug) en staan door hun economische kant. Het aantal LEDs is afhankelijk van de omvang en het effect van licht verwacht door de fabrikant.

De mate van bescherming

Wanneer u een badkamerspiegel koopt, verlenen aan belang zijn voor de mate van bescherming, omdat het de kwaliteit van het product. Elke index van bescherming heeft een precieze betekenis en in het algemeen, de index is hoog, het product waterdicht zal zijn. De laagste beschermingsklasse is IP-20. Een product dat bestemd is voor deze index biedt bescherming tegen solid instanties waarvan buitendiameter groter dan 12mm is. Het nummer is gekoppeld de index, hoe hoger het niveau van bescherming is efficiënt. Vindt u de armaturen en accessoires die voldoen aan de normen IP33, IP44, IP 54, IP55, IP65 en IP68.

Het vergrootglas effect

Veel badkamer spiegels bieden een vergrootglas effect. Dit effect wordt vooral gewaardeerd door vrouwen die een schoonheid in comfortabele omstandigheden kunnen. Er zijn meer in plaats van te dicht om de details te zien. Merk op dat het vergrootglas effect is vaak gerelateerd aan een geïntegreerde lichtbron die een moderne optie die fabrikanten hebben gekozen om hun producten op verzoek van veel klanten te ontwikkelen.

Hoe het optimaliseren van de keuze van een badkamerspiegel ?

Het is niet voor één persoon. Elk lid van het gezin moet genieten. Dus, om deze bijkomende voordelen iedereen, het is belangrijk om te kiezen van het formaat. De kleine moet net als groot zitten kundig voor het optimaal benutten. Voor in ieder geval moet het groot genoeg zijn zodat iedereen dat het bovenste deel van zijn lichaam zien kan. Om te zoeken naar de juiste locatie, vink dat elk lid van de familie de spiegel niveau met zijn ogen moet.

De breedte als het is gekozen op basis van de grootte van de kamer. Als het is vrij klein, is het het beste niet meer bedragen dan een breedte van 30 cm. Aan de andere kant, als u een ruime kamer hebt, kan je je gelukkig maken over de breedte van het. Vergeet niet dat het visueel de kamer vergroot en kiest u voor een groot model, je voelt dat de ruimte enorm is; een echte plus op het gebied van decoratie.

LED spiegel of niet ?

De trend is momenteel verlichte spiegels. Inderdaad, u hebben niet altijd voor het verlichten van de hele kamer om het te gebruiken. Daarnaast voelt altijd goed in een verlichte kamer op een ingetogen manier. Dankzij dit systeem, kunt u genieten van een zen-sfeer in uw badkamer terwijl u geniet van voldoende verlichting zodat u een schoonheid.

Welke vorm te kiezen ?

De keuze van de vorm is een kwestie van voorkeur. Echter rekening houden met de stijl van de inrichting van de kamer om uw keuze te maken. Ook passen de vorm van dit accessoire aan het ontwerp van de gootsteen kabinet. U kiest dus originele en moderne inrichting. Wees ervan bewust dat de klassieke vormen (vierkant, rechthoekig, ovaal en ronde) hebben het voordeel aan te passen aan elke stijl van decoratie.

Hoe installeer ik een heldere spiegel ?

Oog op het behoud van de esthetiek van uw ruimte, niet voorbijgaan aan de installatie deel op de mirror die zal versieren. Inderdaad, naast het instellen van de accessoire aan de muur, je moet ook aansluiten op een voedingsbron om te activeren zijn LEDs. Voor de vaststelling deel, zijn schroeven en pluggen voorzien van het product. Alleen jij meer over het bepalen van de locatie, de koppelingseisen punten markeren en boren hen om te installeren van de enkels. De volgende stap is om het hangen aan de muur met een onzichtbaar systeem.

Voor verbinding met een voedingsbron, indien mogelijk, kiezen voor een installatie in verzonken. De draden zal dus geen invloed op de esthetiek van uw badkamer. Zorg ervoor dat u apparatuur voldoet aan de normen om te voorkomen dat het risico van brand.

Als u niet dat een installatie verzonken wilt, gebruik fijne cache-zonen voor een vleugje originaliteit!  Indien nodig, aarzel niet om te bellen in een specialist van de elektrische installatie.

Hoe herken je een goede badkamerspiegel ?

Gewijd aan de water-functie, doet het niet dezelfde functies een led spiegel geïnstalleerd op een kaptafel bijvoorbeeld. Dit soort apparatuur is ontworpen ter ondersteuning van vele beperkingen beginnen met permanente vochtigheid. Het kan worden verneveld vooral als ruimte is uitgerust met goede ventilatie. Waterdamp is gestort en bindend voor correct gebruik. Merk op dat de beste producten kunnen worden uitgerust met een systeem voor defogging en een sterk kader dat niet de dezelfde permanente vochtigheid vreest zal hebben.

Het merk is ook een ander punt mag niet worden vergeten bij de selectie van het product. Inderdaad, als u kwaliteit wilt, kies gerenommeerde zoals Astro verlichting fabrikanten. De laatste heeft niet gebouwd zijn reputatie door puur toeval. Hij heeft al aangetoond dat de kwaliteit van hun producten en hun zakelijke klanten blijven vertrouwen hem voor hun onderdelen van water apparatuur in de hotelsector.

Vind je het model dat perfect met de stijl van uw interieur trouwt, biedt Astro verlichting een keur aan model. Of u een helder model, een model uitvergroten, een muur wilt of vragen, is dus niet de keuze die je zullen missen.

Vergrootglas voor de badkamer, de trend van het moment

Als onderdeel van de trend van het moment wordt dit product een must-have voor alle vrouwen die graag een schoonheid in de badkamer. Mannen kunnen ook genieten voor een perfecte scheerbeurt.  Dankzij dit model kan een vergroting van 5 keer. Dus vrouwen die willen hun wenkbrauwen traceren of zelfs zetten lippenstift kunnen dragen make-up met gemak en meer gedwongen worden om te sluiten. Zelfs een paar centimeter hebt geïnstalleerd, zullen ze moeten alle gegevens die zij nodig om te slagen in hun make-up. Let erop dat de lichte vergrotende spiegel in verschillende vormen en onder vele afmetingen beschikbaar is om te voldoen aan de klant.   

 

Ontdek onze andere Badkamerverlichting:

Badkamer wandlamp

Badkamer plafondlamp

Badkamer spots

Inbouwspots badkamer

0