Taps toelopende trommel 135 Schaduw - Wit

ASTR-5013001

MaterialenTextiel | Metaal
kleurWit
StijlModerne
FormulierCilinder
Hoogte13,5 cm
Diameter17,7 cm
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

49,02 € BTW Inb.


40,85 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Geef uw interieur een facelift en optimaliseer tegelijkertijd de verlichting met een witte conische kap voor uw armatuur.
De Tapered Drum 135 kap is een accessoire dat zonder armatuur wordt verkocht. Hij kan worden geïnstalleerd op de wandlampen Astro San Marino Solo en Montcalire Twin, maar hij kan ook de kroonluchters Martina Three en Martina Five uitrusten.
De door de fabrikant van de verlichtingsarmaturen Astro Lighting geleverde productiekwaliteit geeft het product een onberispelijke afwerking. De Tapered Drum 177 lampenkap is het essentiële element om uw interieur met elegantie af te schermen, het is gemaakt van een metalen structuur bedekt met stof, zijn witte kleur zal gemakkelijk passen bij elk type interieur kleur en het zal harmonie en karakter brengen aan de hele kamer waar het zal worden geïnstalleerd. Met een hoogte van 18 cm en een breedte en lengte van 17,5 cm respecteert hij een zekere harmonie van de voorstellen en zal hij perfect passen bij de armatuur die ervoor bestemd is. Vanuit technisch oogpunt is de grootte van de draagring ontworpen om geïnstalleerd te worden op de elektrische voet van een gloeilamp van het type E27 LED met een maximaal vermogen van 12 watt LED.
de lampenkap stelt u in staat om te spelen met licht en een speciale sfeer te creëren in uw interieur.
0