Azumi / Momo Ronde lampenkap

ASTR-5006002

MaterialenTextiel | Metaal
kleurZwart
FormulierRond
Hoogte14,5 cm
Diameter21,5 cm
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting

Beschikbaarheid: 10 à 15 jours

Voorgestelde prijs : 59,29 €


-11.57%

52,00 € BTW Inb.


43,33 € belastingen excl.

 

Beschrijving
U gaat de decoratie van de kamer perfectioneren door te kiezen voor de installatie van een zwarte lampenkap voor uw armatuur.
De lampenkap is een accessoire dat zonder armatuur wordt verkocht. Het is bedoeld voor plaatsing op een bedlamp of op een wandlamp
De kwaliteit van de vervaardiging door de fabrikant van Astro Lighting lampen geeft het product een afwerking van hoge kwaliteit die niet te evenaren is. De Tapered Round 215 ronde lampenkap is het essentiële element om uw interieur met elegantie af te schermen, het is gemaakt van een metalen structuur bedekt met een stof, de kleur zwart (het is ook verkrijgbaar in vijf andere kleuren), het zal gemakkelijk te combineren zijn met elk type interieur kleur en het zal harmonie en karakter brengen aan de hele kamer waar het zal worden geïnstalleerd. Met een hoogte van 14,5 cm en een diameter van 28,5 cm respecteert hij een zekere harmonie van de voorstellen en zal hij perfect passen bij de daarvoor bestemde armatuur. Vanuit technisch oogpunt is de grootte van de draagring ontworpen om geïnstalleerd te worden op de elektrische voet van een gloeilamp van het type E27 LED met een maximaal vermogen van 12 watt LED.
de lampenkap stelt u in staat om te spelen met licht en een speciale sfeer te creëren in uw interieur.
0