Plafondlamp keuken  

(Er zijn 575 producten.)

Filtres

Prijs

0 € - 975 €

Kracht

2 w - 1120 w

Lengte

2 cm - 161 cm

Breedte

2 cm - 150 cm

Hoogte

1 cm - 110 cm

Middellijn

3 - 100

Dikte - Diepte

0 cm - 24 cm

Citaat

Onze producten
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 575 items
Weergegeven: 1 - 60 van 575 items

De keukenplafondlamp, een onmisbaar licht!

De keuken is ongetwijfeld de meest symbolische kamer in een huis. Ruim, klein, het brengt mensen samen, helpt om herinneringen op te bouwen, momenten alleen, met z'n tweeën, met het gezin. Misschien zelfs meer dan de woonkamer, de slaapkamer, om nog maar te zwijgen van de badkamer. Of u nu van plan bent om uw keuken opnieuw te doen of zich uw toekomstige huis voor te stellen, één detail mag niet aan uw aandacht ontsnappen: de verlichtingsarmaturen die u zult installeren.

Dit aspect wordt echter te vaak naar de achtergrond verdrongen, terwijl het in werkelijkheid ook zal bijdragen aan het onvergetelijk maken van deze ruimte. Hier is een gids voor het kiezen van het juiste type keukenplafondlamp voor een goed verdeelde, efficiënte, moderne en esthetische verlichting.

De keukenplafondlamp, een heel verhaal

De keukenplafondlamp is verre van een armatuur die tot het verleden behoort. Ook vandaag de dag blijft het zowel particulieren als professionals in de decoratie- en designindustrie aanspreken. Sober, rond, rechthoekig, gemaakt van hout, glas, plastic, het blijft een efficiënte en sobere verlichting leveren op hetzelfde moment, zonder de ogen van de bewoners van de kamer aan te tasten.

Het ontwerp is in de loop der tijd natuurlijk geëvolueerd, zozeer zelfs dat veel amateurs nu op zoek zijn naar de keukenplafondlamp in messing of zelfs goud. In ieder geval zijn ontwerpers erin geslaagd om op basis van oude stijlen nieuwe te creëren, min of meer extravagant, eigentijds, elegant en compact. Bijvoorbeeld de LED keukenplafondlamp, een slimme mix van artistieke creatie en energiebesparing.

Keukenverlichting

Drie verlichtingscategorieën

Het eerste wat je moet weten als het gaat om de verlichting van een woning is dat er drie verschillende categorieën zijn:

Stemmingsverlichting: deze belangrijkste lichtbron compenseert het gebrek aan helderheid. Kijk niet over het hoofd en combineer armaturen (LED keukenplafondlampen, inbouwspots, pendelarmaturen). Zo kunt u comfortabel navigeren in uw keuken.

Taakverlichting: hier draait het om het verlichten van uw werkbladen, uw keukeneiland, het voedsel dat in de kasten is opgeborgen, zodat u veilig van uw keuken kunt genieten. Waarom voegt u geen LED-linten toe aan de combo voor een futuristisch tintje?

Accentverlichting: voor een extra tintje aan uw keukenverlichting kan er gezorgd worden voor accentverlichting door vloerlampen, inbouwspots, enz.

Onze adviezen van de profs

Het is belangrijk om een goed uitzicht in de keuken te hebben, dus armatuurspecialisten raden aan om ten minste twee lichtbronnen te combineren: een voor opberg- en werkruimten en een andere voor de algemene verlichting.

U kunt natuurlijk een derde armatuur toevoegen, die een volledig gerechtvaardigd decoratief tintje aan de keuken zal geven.

Houd er ook rekening mee dat sommige keukenplafondlampen bedoeld zijn voor algemene verlichting, terwijl andere perfect zijn voor werkverlichting. Zoek professioneel advies in geval van twijfel.

Kies een keukenplafondlamp die het licht in alle richtingen kan verspreiden, ook naar het plafond toe.

Speciale vermelding voor de keukenplafondlamp

De plafondlamp, of het nu gaat om een LED-plafondlamp of een conventionele plafondlamp, is perfect voor het leveren van de hoofdverlichting in de keuken. Het verlicht de hele ruimte, zorgt voor een warme sfeer en is sterk genoeg om comfortabel te kunnen werken, zelfs als er geen natuurlijk licht is.

De keukenplafondlamp is niet omslachtig, maar drukt zich uit in een breed scala aan modellen. U kunt de juiste voor u vinden op onze online winkel door het typen van een van de volgende sets van termen in onze zoekmachine: LED keuken plafond lamp, LED keuken licht, LED keuken licht, LED keuken licht, LED keuken licht, LED keuken licht, LED keuken licht, LED keuken licht, LED licht, LED keuken licht, LED keuken licht, LED keuken licht, LED keuken licht.

Voorbereidingen voor de aankoop van uw keukenplafondlamp

U hebt uw verlichtingsbehoeften en -wensen geïdentificeerd en nu is het tijd om de juiste keukenplafondlamp te selecteren. Dit type armatuur, dat nooit iets van zijn prachtige uiterlijk heeft verloren, staat bekend om zijn discretie en toch in staat te zijn om aangenaam licht te leveren zonder te verblinden.

Voor een harmonieus en efficiënt resultaat moeten drie criteria in aanmerking worden genomen:

De stijl van uw keuken: open, gesloten, modern, klassiek, landelijk, rustiek, enz. Een LED keuken design plafondlamp past misschien niet in een landelijke stijl, en hetzelfde geldt voor de industriële keuken plafondlamp. Neem de tijd om een model te kiezen dat past in zijn directe omgeving!

Hoeveel licht heb je nodig? Is er genoeg natuurlijk licht om een aanwinst voor uw keuken te zijn?

De energiewaarde die u wenst te realiseren: is uw elektrische installatie recent genoeg om u toe te laten energie te besparen?

Goed om te weten

Als u een open keuken heeft, moet ook hier de verlichting onberispelijk zijn en aangepast kunnen worden aan het tijdstip van de dag en het soort activiteit dat u daar gaat uitvoeren (koken, gasten ontvangen, activiteiten met kinderen, één-op-één dineren, enz.)

De eetruimte heeft echter een speciale behandeling nodig, omdat het een van de essentiële onderdelen van de open keuken is. De plafondlamp verlicht de bovenkant van de eettafel, eventueel vergezeld van een dimschakelaar.

De keukenplafondlamp: onze ideeën om u te begeleiden

Als u hebt besloten dat inbouwspots en soortgelijke armaturen niet in overeenstemming zijn met de stijl van uw keuken, of dat de diepte van het plafond een dergelijke installatie niet toelaat, dan is de keukenplafondlamp de meest geschikte keuze, zonder afbreuk te doen aan de sfeer van de ruimte, integendeel.

Als uw keuken modern is, zal de plafondlamp een interessante visuele en esthetische toets toevoegen. In combinatie met bijvoorbeeld spots op rails verlicht het uw kookeiland, uw werkruimte, zonder dat het in het midden van de ruimte hangt. Als u van afwisseling houdt, aarzel dan niet om het ensemble te voorzien van een aantal ophangingen, die een rijk palet aan licht zullen openen.

Ontbreekt het u aan inspiratie ondanks het aanbod in onze online winkel, kies dan voor de ronde keukenplafondlamp van ondoorzichtig glas. Dit model past harmonieus in zijn omgeving en toont tegelijkertijd verfijning. Toegankelijk voor een redelijke prijs, het kan bijvoorbeeld gebruikt worden in de thuisomgeving!

Voor een meer traditionele stijl is de keukenplafondlamp met hout in het ontwerp precies goed.

Het laatste woord over de plafondlamp in de keuken

Zoals u kunt zien, is de keukenplafondlamp een essentieel element in deze ruimte van het huis, omdat het schaduwen elimineert en de werkoppervlakken van boven naar beneden verlicht. Onze brede selectie zal u inspireren en nog meer als u ons filtersysteem gebruikt om uw licht te selecteren op basis van de prijs, de vorm, de fabrikant, enz.

0