Schaduw Rafina L100 cm - Wit

MaterialenTextiel | Metaal
kleurWit | Zwart | Oyster | Beige
StijlVintage
FormulierRechthoekig | Lampenkap
Lengte100 cm
Hoogte20 cm
Breedte20 cm
Aantal lamp(en)3
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 336,39 €


-14.50%

285,23 € BTW Inb.


237,69 € belastingen excl.

 

Beschrijving

U gaat de decoratie van de ruimte perfectioneren door te kiezen voor de installatie van een witte rechthoekige lampenkap voor uw armatuur.
De Rafina lampenkap is een accessoire dat wordt verkocht zonder de Rafina armatuur
Gekozen voor hun professionele productiekwaliteit, Astro Lighting gebruikt haar know-how om te spelen met het licht dat uw leven verlicht, de Rafina lampenkap geeft het zijn warmte en kleur. Gemaakt van een metalen structuur bedekt met een stof en zijn witte kleur die resoluut trendy is, zal het worden geassocieerd met alle tinten om een perfecte harmonie met uw interieur decoratie te bereiken. Qua afmetingen is hij 16,6 cm hoog en 13,85 cm in doorsnee. Zijn afmetingen zullen uw armatuur in evenwicht brengen en bijdragen tot de harmonie van het geheel. De lampenkap Rafina beantwoordt het best aan uw verwachtingen op het gebied van esthetiek en zal ongetwijfeld bijdragen tot een ontspannende en gezellige sfeer in uw kamer. Vanuit technisch oogpunt is de maat van de steunring ontworpen om geïnstalleerd te worden op de elektrische voet van een gloeilamp van het type E27 LED met een maximaal vermogen van 3 x 12 watt LED.
Door het respecteren van een adequaatheid tussen de stijl van uw lamp en uw lampenkap. Het geheel zal harmonieus en samenhangend zijn en een heel bijzondere sfeer scheppen in uw interieur.

Accessoires
0