Plafondlamp slaapkamer  

(Er zijn 191 producten.)

Filtres

Dimbaar als lamp OK

Prijs

15 € - 1335 €

Kracht

3 w - 360 w

Lengte

6 cm - 250 cm

Breedte

6 cm - 98 cm

Hoogte

1 cm - 44 cm

Middellijn

5 - 99

Dikte - Diepte

0 cm - 28 cm

Citaat

Onze producten
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 191 items
Weergegeven: 1 - 60 van 191 items

Plafondlamp slaapkamer

Zoals elke kamer in huis, zonder uitzondering, moet de slaapkamer verlicht zijn, ook al gebruik je de kamer alleen om te slapen. Denk maar aan het winterseizoen, wanneer het natuurlijke licht op zijn minst aanwezig is of zelfs afwezig als je wakker wordt.

Als de oriëntatie van uw kamer perfect is, zullen de specialisten het nooit genoeg herhalen: installeer minstens één plafondlamp in de slaapkamer voor een optimaal gebruik van deze ruimte die rijmt met rust, comfort en privacy. Geassocieerd met bedlampen en waarom niet andere accentlampen om deze cocon naar uw beeld te personaliseren en een sfeer te creëren die bevorderlijk is voor de rust.

De plafondlamp in de slaapkamer, niet alleen een armatuur, maar ook een sfeermaker.

We gaan niet voor alle kamers hetzelfde type verlichting kiezen. Dus, afhankelijk van de bewoners, hun leeftijd, of het nu een meisje of een jongen is, wees niet bang om te investeren in een andere plafondlamp voor elke kamer. Onze online verkoopsite staat vol met opties op dit gebied, tussen ontwerpen, prijzen, kleuren, vorm, diameter, fabrikant, enz.

De plafondlamp voor de babykamer: over het algemeen moet dit licht zacht zijn, een gevoel van rust geven, het kind geruststellen terwijl het speels is. Vormen, kleuren, elk element kan deelnemen aan zijn ontwikkeling en ontwaken met behoud van zijn ogen. Natuurlijk kiest u voor een functioneel model, ook zal deze slaapkamerplafondlamp modulair genoeg moeten zijn om de lichtsterkte te verdelen. Waarom kiest u niet voor een model met een dimschakelaar?

De plafondlamp voor de kinderkamer: nu is het tijd om te kleuren, te spelen en urenlang te bouwen, te deconstrueren en te dagdromen in de luchtbel. De LED plafondverlichting voor de kinderkamer is in dit geval het ideale alternatief, bij voorkeur voorzien van een dimmer. Zo kan het kind 's avonds of in de winter in alle rust spelen en zien en dankzij een zachtere verlichting gemakkelijk slapen.

De plafondlamp van de meisjesslaapkamer: een 100% meisjesachtig decor zal niet echt meisjesachtig zijn als je gewoon over het verlichtingsgedeelte zweeft. LED-plafondlamp met een prinses, bloemen, roze patroon, er is geen gebrek aan ontwerpen en vormen om een decor te creëren dat de levensvreugde van uw kind zal weerspiegelen!

De plafondlamp in de jongenskamer: jongens hebben ook recht op hun eigen plafondlamp in hun kamer! Sport, auto, deze categorie van plafondverlichting voor slaapkamers ontbreekt niet aan opties om te verlichten en de voorkeuren van de eigenaar van het pand aan te geven ...

De plafondlamp in de tienerkamer: hij is geen kind meer, maar niet echt een volwassene, dus zijn smaak ligt tussen twee wateren. Hoe dan ook, op deze leeftijd is het essentieel om goede verlichting te hebben om huiswerk te maken, te surfen, alleen te dagdromen, tijd door te brengen met vrienden. Om het perfecte model te vinden dat aan alle criteria voldoet, begint u met wat onderzoek op het internet door bijvoorbeeld de sleutelwoorden "tienerjongenskamerlicht" of "slaapkamerlichtidee" in te typen om relevante suggesties te krijgen. Aarzel niet om de persoon die het meest geïnteresseerd is erbij te betrekken!

De plafondlamp voor volwassenen: ja, volwassenen kunnen ook een plafondlamp installeren die op hen lijkt. Chique, eenvoudig, modern, met of zonder lampenkap, LED-plafondlamp, cocooningroom-plafondlamp, een overvloed aan verlichting wacht op u in de categorie die speciaal voor dit doel is gecreëerd op onze online verkoopsite. En waarom laat u zich niet verleiden door bijvoorbeeld een design plafondlamp voor volwassenen voor een modern tintje!

De juiste hoeveelheid licht dankzij de plafondlamp in uw slaapkamer

Er is meestal de neiging om slechts één plafondlamp per kamer te installeren. Voor een optimale verlichting, zelfs als de ruimte relatief groot is, is het raadzaam om te kiezen voor een armatuur met meerdere vlammen, d.w.z. een armatuur die meerdere lichtbronnen levert, onder een enkele schaduw of met meerdere tinten. Vergeet trouwens niet ons filter te gebruiken om het gewenste aantal lampen te kiezen voor uw toekomstige plafondlamp in de slaapkamer!

Om de ideale helderheid te weten te komen voordat u de plafondlamp in uw slaapkamer installeert, berekent u eenvoudigweg het aantal lumen (lm), waarbij de lumen de meeteenheid voor de helderheid is. Het is raadzaam om te kiezen voor een kamerplafondlamp met een lichtopbrengst van 100 tot 150 lm/m².

Voor een kamer van 10 m² heeft u bijvoorbeeld ongeveer 1.000 tot 1.500 lumen nodig.

Welk materiaal wordt aanbevolen voor plafondlampen in de slaapkamer?

Met zoveel verschillende texturen kan het moeilijk zijn om de plafondlamp in de slaapkamer te kiezen die u leuk vindt als hij eenmaal aan het plafond is bevestigd. Hier zijn een paar suggesties naast de modellen die op onze online winkel worden gepresenteerd:

  • Plafondlamp met glazen kap: het gaat goed als uw slaapkamer is ingericht met plafondlijsten;
  • De plafondlamp in de slaapkamer met stoffen kap: deze zorgt voor een warm en diffuus licht. De schaduwen geven het decor van de kamer meer textuur;
  • De plafondlamp met decoratieve lampenkap: deze zorgt voor een lichte en luchtige uitstraling en biedt de ruimte tegelijkertijd een interessante plek;

Onze tips voor het kiezen van de perfecte slaapkamerplafondlamp!

Is je plafond minder dan acht voet van de grond? De plafondlamp in de slaapkamer is de beste optie.

Om niet verblind te worden als je in bed ligt, gebruik je een plafondlamp in de slaapkamer met een overdekte bodem.

Frosted of marmeren armaturen zijn ideaal voor de slaapkamer, omdat de lichtkleuren te helder zijn voor dit type ruimte.

Kom niet uit bed om je plafondlamp aan of uit te doen! Kies een model dat is uitgerust met een afstandsbediening.

Plafondlamp in de kamer: het laatste woord

De plafondlamp in de slaapkamer bevat een groot eigen universum. Soms voor volwassenen, soms voor baby's, dan voor kinderen en tieners, de makers illustreren elke dag hun vermogen om te verbazen en te verwonderen. Breng de decorateur in u tot uitdrukking en voeg een persoonlijk tintje toe zodat geen enkele ruimte zonder plafondlamp achterblijft!

0