Chuo 380 verticale schaduw - Oesterschelp

MaterialenTextiel | Metaal
kleurBeige | Oyster | Wit
StijlModerne
FormulierRechthoekig | Lampenkap
Lengte13 cm
Hoogte38 cm
Breedte17 cm
Aantal lamp(en)2
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 131,90 €


-24.01%

99,41 € BTW Inb.


82,84 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Creëer een sfeer in uw huis met een decoratief element op zich.
Het design van de lampenkap van de wandlamp zal een nieuwe identiteit geven aan uw kamer en tegelijkertijd een intieme en zeer aangename kant brengen.
Met haar karakteristieke design biedt de Astro Lighting collectie een lamp die gewaardeerd wordt om haar mix van metaal en stof van hoge kwaliteit die in combinatie met haar witte kleur en gedecoreerd in beige, samen zullen ze de lamp een esthetiek en een evenwicht geven die de ruimte die ze verlicht verbetert. De Chuo lampenkap, een echte sfeermaker in de ruimte waar hij is geïnstalleerd, brengt een lichtgevende sfeer die zeer gewaardeerd wordt op momenten van ontspanning. Het verspreidt een perfect en comfortabel licht voor uw avonden en zorgt voor een zachte en rustgevende verlichting. Het kwaliteitslabel van de fabrikant Astro Lighting, certificeert al zijn producten met de CE-norm die voldoet aan de Europese regelgeving op het gebied van gezondheid, veiligheid, prestaties en milieubescherming. Om het gebruik van zijn lampen nog comfortabeler te maken, biedt de fabrikant 3 jaar garantie op zijn collectie.
De Chuo lampenkap past bij elke inrichtingsstijl, of die nu klassiek, vintage, retro, rustiek of modern is. De dubbele elektrische lamphouder wordt als accessoire aangeboden.
Accessoires
0