Kubische wandlamp Cremona

1067001

MaterialenMetaal
StijlDesign | Moderne
FormulierKubus
Hoogte14 cm
Breedte14 cm
Dikte - Diepte16,5 cm
Gewicht1,2 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE14
Kracht60W
Klasse1
IP-indexIP20
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting

Beschikbaarheid: 4-10-2021

Voorgestelde prijs : 187,56 €


-15.60%

157,00 € BTW Inb.


130,83 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Kies een wandlamp voor zijn functionaliteit en design!
De wandlamp in hout en metaal zal een vleugje zachtheid en frisheid in uw interieur brengen en zal een mooie visuele eenheid creëren.
De Cremona lamp, referentie 1067001, wordt voorgesteld in de Astro Lighting collectie. Het is met de grootste zorg vervaardigd, de kwaliteit van de vervaardiging en het tijdloze ontwerp zullen de plaats waarvoor het bestemd is, verfraaien. Ideaal en complementair aan uw bestaande verlichting, zal het perfect harmoniëren met uw decoratie. Ontworpen in hout en metaal, zijn esthetisch aspect benadrukt uw interieur en dankzij zijn bruine kleur walnoot, brengt een nette afwerking en van grote kwaliteit. Technisch gezien bestaat de lamp uit een gloeilamp van het type E14 LED die niet met de lamp wordt meegeleverd, maar die u als accessoire wordt aangeboden. Deze lamp heeft een lichtvermogen van 4 watt voor 450 lumen lichtopbrengst met een kleurtemperatuur die varieert van 2700K tot 4000K, afhankelijk van de gekozen lamp. Deze lamp zal perfect zijn om te lezen en te ontspannen en zal tegelijkertijd een mooie en heldere toets geven aan de muur waar hij zal worden aangebracht. Dit product heeft een garantie van 3 jaar en voldoet aan de CE-normen. Deze CE-norm voldoet aan alle Europese eisen op het gebied van gezondheid, veiligheid, efficiëntie en milieubescherming.
Veel meer dan een eenvoudige lamp is de Cremona wandlamp een prachtig verlichtingsarmatuur dat, dankzij haar stijl en hoogwaardige afwerking, in elke kamer van uw huis kan worden geïnstalleerd.
Accessoires
0