Verlaagde prijs! witte rechthoekige lampenkap | Online kopen Vergroot het beeld

Park Lane Grande Twin rechthoekige schaduw - Wit

ASTR-5001014

MaterialenTextiel | Metaal
kleurWit
StijlModerne
Lengte44,5 cm
Hoogte17,5 cm
Breedte14 cm
Aantal lamp(en)2
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 112,53 €


-5.00%

106,02 € BTW Inb.


88,35 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Geef uw interieur een facelift en optimaliseer tegelijkertijd de verlichting met een rechthoekige witte lampenkap voor uw armatuur.
De lampenkap is een accessoire dat wordt verkocht zonder de Park Lane Twin armatuur.
Gekozen voor hun professionele kwaliteit vakmanschap, Astro Lighting gebruikt haar know-how om te spelen met het licht dat uw leven verlicht, de Park Lane Twin lampenkap geeft het zijn warmte en kleur. Met zijn witte kleur (hij is ook verkrijgbaar in zwart, beige en bruin), die resoluut trendy is, combineert hij met alle tinten om een perfecte harmonie met uw interieur te bereiken. Qua afmetingen is hij 17,5 cm hoog, 44,5 cm lang en 14 cm breed. De afmetingen ervan zullen uw verlichtingsarmatuur in evenwicht brengen en bijdragen tot de harmonie van het geheel. De Park Lane Twin lampenkap zal het best voldoen aan uw verwachtingen op het gebied van esthetiek en zal ongetwijfeld bijdragen tot een ontspannende en gezellige sfeer in uw kamer. Vanuit technisch oogpunt is de maat van de steunring ontworpen om te worden geïnstalleerd op de elektrische voet van een gloeilamp van het type E27 LED met een maximaal vermogen van 2 x 12 watt LED.
In huis neemt licht een primordiale plaats in die bijdraagt tot de decoratie van uw interieur. Deze lampenkap tovert uw interieur om in een oase van rust dankzij de ontspannen sfeer die hij biedt.
Meer info

- Merk : Astro Lighting

- Collectie: Park Lane Grande Twin

- Materialen: Canvas.

- Kleuren: witte afwerking

- Afmetingen van het product

- Hoogte : 17,5 cm

- Lengte: 44,5 cm

- Breedte: 14 cm

- E27 / ES: Ring voor lampenkap.

- Gemakkelijk te verwijderen en schoon te maken.

0