Vloerlamp woonkamer  

(Er zijn 279 producten.)

Filtres

Prijs

30 € - 8955 €

Afstandsbediening verstrekt

Kracht

1 w - 300 w

Breedte

3 cm - 215 cm

Hoogte

26 cm - 400 cm

Diameter

7 cm - 110 cm

Citaat

Nos Produits
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 279 items
Weergegeven: 1 - 60 van 279 items

Waar plaats je een lamp in de woonkamer?

De vloerlamp in de woonkamer is een van die armaturen die waarschijnlijk veel vragen zullen oproepen. Waar plaats je dit type lamp in de woonkamer? Welk model moet u kiezen? Welk type lampenkap? Welk materiaal? Deze lichtbron is verre van een licht dat je gewoon in een hoek van de woonkamer zet. Dit artikel vertelt u alles wat u moet weten om de aankoop van uw huiskamerlicht op onze online shop te vergemakkelijken!

Woonkamer vloerlamp

Wat voor nut heeft de lamp in de woonkamer?

Als u van plan bent om het interieur van uw woonkamer opnieuw in te richten of gewoon de verlichting in de kamer opnieuw te doen, begin dan met het inventariseren van uw gewoontes. Breng je tijd door met lezen, TV kijken in de woonkamer? Of zit je graag comfortabel op de bank om op je computer te werken?

Op basis van uw antwoorden kunt u de ideale hoogte van de te kopen huiskamerlamp bepalen: met de lamp op ooghoogte, onder, hoger dan u, enz.

Wat de modellen betreft, is de keuze groot genoeg om uw LED-woonkamerverlichting te kunnen afstemmen op uw interieurdecoratie. Verlichting met LED-lampen, dimbare, industriële salonlamp: laat uw wensen spreken!

Wat is de gemiddelde hoogte van een vloerlamp in de woonkamer?

Omdat het een armatuur is dat op de grond moet worden geplaatst en alles in hoogte is, zal uw lamp op een huiskamerstandaard meer dan 1 meter hoog zijn (1 meter). Wij hebben er zorg voor gedragen om de hoogte van elke aangeboden vloerlamp op onze online verkoopsite aan te geven! Klik op de beschrijving van het product waarin u geïnteresseerd bent om deze informatie te verkrijgen.

Welke breedte voor uw toekomstige woonkamer design vloerlamp?

Het hangt allemaal af van de grootte van uw woonkamer. Als het klein is, waarom kiest u dan niet voor een strakke design woonkamerverlichting die de ruimte niet overweldigt? Als het ruim is, kunt u kiezen voor een vloerlamp op een statief in de woonkamer.

Als u in uw woonkamer rondkijkt en de afmetingen van uw woonruimte gaat meten, houd dan rekening met de breedte van uw lamp.

Bereid de aankoop van uw huiskamerlamp voor

Wij adviseren u de volgende vragen te beantwoorden voordat u uw vloerlamp aanschaft. Dit maakt het voor u gemakkelijker om het juiste model te kiezen, wat effectief zal bijdragen aan de verlichting van uw woonkamer.

Waarvoor dient mijn woonkamerlamp?

Wat ga je doen met je woonkamer lamp? Waarvoor ga je het precies gebruiken? Wordt het gebruikt als hoofdverlichting? Om een zachte sfeer te creëren voor ontspanning? Zal het naast een stoel zitten voor uw leesruimte? Er zijn veel mogelijkheden, dus neem de tijd om erover na te denken.

Wat voor soort verlichting wilt u in uw woonkamer?

Verlichting is een groot onderwerp! In onze online shop kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen een zeer heldere LED-straatlamp in de woonkamer of een zachter licht, dat u in een kleine leeshoek kunt plaatsen.

Hoeveel lichtbronnen voor mijn woonkamer?

De hoeveelheid lichtbronnen is een ander element om rekening mee te houden. Moet uw woonkamer worden opgefleurd? Voeg tafellampen, LED-wandlampen of een plafondlamp toe aan de mix. Als u deze ruimte vooral gebruikt voor ontspanning, moet de verlichting zacht zijn.

Woonkamer vloerlamp: de basismodellen

Nu je de onderstaande vragen hebt beantwoord, is het tijd om het model te vinden dat je leuk vindt.

De vaste vloerlamp: dit is het meest traditionele model dat u zult vinden, met instelbare hoogte of lichtsterkte.

De boogvormige vloerlamp: bij voorkeur te plaatsen naast sectieschalen en brede zitbanken, of achter de bank, is dit model uitgerust met een lange boogarm die het mogelijk maakt om het midden van de kamer te verlichten zonder de circulatie te belemmeren.

De kolom: zoals de naam al aangeeft, is dit een vloerlamp met volume, soms bedekt met een doorschijnende lampenkap. Door zijn moderne uitstraling is het een perfecte designlamp in de woonkamer voor een aangename sfeerverlichting.

De "apotheek" vloerlamp: wil je een design en retro woonkamer vloerlamp tegelijk? Dit model zorgt voor directe verlichting zonder de hele ruimte te verblinden! Het wordt gewaardeerd om zijn verstelbare hoofd en basis.

Schommelarm: met dit model modificeert u de verlichting van uw designlamp in de woonkamer zonder dat u uw grote lamp in de woonkamer hoeft te verplaatsen!

De fakkel: bijzonder populair, dit model is uitgerust met een naar boven gerichte lampenkap.

Met vertakkingen: deze moderne woonkamerlamp is perfect voor het verlichten van meerdere ruimtes met een enkele armatuur. Het kan worden gebruikt voor zowel sfeerverlichting als taakverlichting.

Waar plaats je een lamp in de woonkamer?

Voordat u uw design woonkamer lamp of houten woonkamer lamp koopt, is het belangrijk om de toekomstige locatie in de kamer te bepalen. Onze tips om een esthetisch, veilig en effectief resultaat te bereiken:

In uw leeshoek wordt de lounge lamp naast de fauteuil geplaatst. De lampenkap is op ooghoogte.

U kunt ook uw sfeerlamp in de woonkamer achter of naast de TV plaatsen om de schittering te verminderen en het contrast te verzachten.

Als accentlicht wordt het in een hoek geplaatst. Denk aan de dimmer om de verlichting te moduleren volgens uw behoeften.

Vloerlamp voor de woonkamer

Hoeveel kost een lamp in de woonkamer?

De prijs van een vloerlamp varieert afhankelijk van het ontwerp, de fabrikant, het materiaal, enz. Controleer uw budget en gebruik onze filter om uw goedkope woonkamer lamp te vinden, of die van uw dromen, als u uzelf wilt verwennen!

Hoe maak ik een lantaarnpaal in de woonkamer schoon?

Na verloop van tijd zal de lamp in uw woonkamer langzaam bedekt raken met stof, dus u zult hem moeten onderhouden om hem in goede conditie te houden. Haal de stekker uit het stopcontact en maak hem schoon met een vochtige doek. Wat de lampenkap betreft, deze is meestal verwijderbaar.

Een vraag om te stellen? Heb je advies nodig? Het team van Côté Lumière beantwoordt u van maandag tot vrijdag telefonisch en per e-mail!

0