Lijst van producten per fabrikant Moooi

MOOOi van atypische en tijdloze armaturen

Ongebruikelijk, intrigerend, verrassend, Moooi is een merk dat Nederlandse kennis en vernuft in de wereld van design en verlichting spreekt. Bovendien, zijn naam is niet van de uitdrukking "mooi" zin mooi of Nice in het Nederlands? Het merk werd in 2001 opgericht door twee grote liefhebbers: Marcel Wanders en Casper Vissers. De eerste is een getalenteerde ontwerper ambachtsman die enige ervaring in de kunst van schoonheid en esthetiek heeft. De tweede is een marketing specialist, die altijd heeft gedroomd van het werken in een structuur met grote affiniteit voor haar waarden. Samen creëerden zij een bedrijf waar we graag cultiveren de uniciteit, de moed en de humor. Succes was snel, verblindend. Moooi verlichting zijn zeldzame stukken van zeer hoge kwaliteit en originaliteit.

Creaties geboren uit vet, innovatieve en creatieve visie

Te onderscheiden van concurrenten, kan het door een gedurfde en innovatieve aanpak verdragen trotseren. Het Nederlandse merk ontwerpers hebben perfect begreep dit principe. Makers willen Moooi, ongewone ideeën waarmee ze kunnen offeren fantasierijke creaties te trotseren de grootste merken. De voorkeur van het prachtige punt van excentriek. Men nieuwe vormen. We koppelen de kleuren. Alles wordt heel duidelijk in de geest van de kunstenaar. Het resultaat belooft te worden van de oorspronkelijke en zeker verrassend.

Deze wens om altijd nieuwe horizonten te verkennen geeft het teken de mogelijkheid om praktisch het uitvinden van nieuwe trends. Onderdelen zoals de Random Light en Raimond lichten allang verwijzingen in de markt. Een frame van zoon in bal-stalen strips met een lamp die verspreiding van een schitterende verlichting: het resultaat is gewoon uitstekend.

Het merk is vooral bekend in de sector van residentiële verlichting. Consumenten dreigen te hebben onder de indruk van de wulpse structuur en het grafische aspect in staal geschilderd paardebloem straatverlichting. Het zelfde gaat met de kroonluchters van Heracleum-collectie. De elegantie en de decoratieve kant van de lichten zijn niet onopgemerkt gebleven en markeer de decoratie van de vele beurzen en moderne woonkamers.

Lichtontwerp systemen ontworpen om te reizen door de tijd

In de wereld van design is het vrij zeldzaam om te vinden van producten die een tijdloze stijl hebben. Voor een vette teken als Moooi, het is echter mogelijk dat dit resultaat door het voorstellen van twee concepten: de creatieve expressiviteit en liefde voor het detail. Voor ontwerpers, moet elk ontwerp wees creatief. Verbeelding moet worden geduwd aan het einde van zijn grenzen, als u wilt gemakkelijk zwemmen tegen de stroom en biedt ongebruikelijke systemen die door de tijd kunnen reizen.

Merk heeft geleerd deze benadering in samenwerking met ontwerpers zoals Jasper Morrison, Bertjan Pot en Ross Lovegrove hernoemd. Met betrekking tot de detailhandel, moeten rekening worden gehouden met alle aspecten van de armaturen. Materialen, vormen, kleuren, helderheid, niets aan het toeval moet worden overgelaten. De weergave is gewoonweg verbluffend, zoals u met de keizer schorsingen zien kunt.

Meer
Filter
Weergegeven: 1 - 30 van 30 items
Weergegeven: 1 - 30 van 30 items
0