Design vloerlamp  

(Er zijn 68 producten.)

Citaat

Onze producten
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 68 items
Weergegeven: 1 - 60 van 68 items

Hoe integreert u een design vloerlamp in uw interieurdecoratie?

De design vloerlamp is zo'n lamp die intimiderend kan zijn. Hoe kunt u er zeker van zijn dat u een model kiest dat u leuk vindt, maar dat ook uw gasten, vrienden, familie zal bevallen? Hoe kiest u een stijl die een harmonieuze aanvulling vormt op uw interieur? Is het een goed idee om een designlamp te kiezen? Eén ding is zeker, uw designlamp zal een originele toets toevoegen aan uw woon- of bedrijfsruimte. Hier zijn onze tips om u te begeleiden tijdens uw aankoop op onze online winkel.

Wat is een designarmatuur?

Over het algemeen wordt een armatuur als design gecategoriseerd als het een minimalistisch uiterlijk heeft. Het uiterlijk, modern, strak en elegant brengt een gevoel van luxe met zich mee. De term "vloerlamp" verwijst naar een lichtbron die wordt ondersteund door een verticale paal of staaf die op een voet is gemonteerd om op de grond te worden geplaatst. Ten slotte projecteert het direct of diffuus licht van bovenaf. U kunt ook kiezen voor een statiefvloerlamp!

Als we teruggaan naar de voet van de lantaarnpaal, is er geen tekort aan materialen:

- Metaal;

- Vezel;

- Glas;

- Keramiek;

- Kristal;

- Kunststof

Of u hem nu in uw woonkamer, eetkamer of zelfs in uw kantoor wilt plaatsen, de designvloerlamp heeft een innovatieve, artistieke touch, die wordt bevestigd door een zorgvuldige afwerking. Stelt u zich eens voor wat voor effect een mooie houten designlamp of een zwarte designlamp kan hebben op uw gasten!

Design statief vloerlamp

De verschillende soorten en stijlen vloerlampen

Vandaag de dag is de vloerlamp verkrijgbaar in een breed scala aan vormen, maten en stijlen. Daaronder vindt u natuurlijk uw design vloerlamp of LED-design straatlantaarn. De meest populaire producten zijn :

De traditionele vloerlamp: dit type lamp is uitgerust met een lampenkap en het geheel is gemonteerd op een enkel statief.

Werklamp: deze is flexibel, dus kan worden aangepast aan uw behoeften. Het wordt over het algemeen gebruikt voor het lezen, het werken op een computer, enz.

De zwenkarm-lamp: dankzij de flexibele arm kan deze in verschillende hoeken worden versteld en gepositioneerd.

De designboog vloerlamp: dit model wordt geleverd met een lange gebogen arm die aan de voet is bevestigd. Het kan ook verschillende andere bogen bevatten die het effect van een plafondlamp kunnen weergeven.

De moderne vloerlamp uit het midden van de eeuw: deze binnenverlichting heeft een strakke lijnvoering en design.

De minimalistische vloerlamp: een eigentijds model bij uitstek, in neutrale kleuren. Het wordt gewaardeerd om zijn grote functionaliteit, terwijl het uiterlijk vrij discreet is.

De staande lamp: deze tafellamp zorgt voor opwaarts licht. Het wordt gebruikt als sfeerverlichting of als accentverlichting.

Hoe koop je een design vloerlamp?

Hier is de echte vraag "hoe je een design woonkamer lamp goed te kopen". Hier zijn de elementen waarmee u rekening moet houden om uw licht goed te kunnen kopen op onze online shop:

- Helderheid: kies de lamp van uw design vloerlamp door te verwijzen naar het aantal geleverde lumen, deze informatie wordt automatisch aangegeven voor elk product.

- De afmetingen: de voet, de steel en de lampenkap. Gebruik de filters op onze website om de perfecte designlamp te vinden!

- Variatie: met of zonder schakelaar, dimbaar of niet.

- De vorm: met of zonder lampenkap, cilindrisch, rond, buis, nogmaals, gebruik onze filter!

Waar moet ik mijn design LED-straatlantaarn plaatsen?

De design binnenvloerlamp kan in bijna elke kamer van het huis gebruikt worden! Woonkamer, eetkamer, slaapkamer, leeshoek, kantoor, voeg een modern, verfijnd en artistiek tintje toe zonder de esthetiek van uw huis te verliezen!

Voordat u uw designlamp op een standaard koopt, dient u te controleren waarvoor deze wordt gebruikt:

- Voor sfeerverlichting (algemene ruimteverlichting) ;

- Werkverlichting (lezen of gebruik van een laptop) ;

- Accentverlichting (accentueert een kunstwerk of een specifiek deel van uw woonkamer)

Ons professioneel advies

Let op, in het algemeen mogen staande lampen niet worden gebruikt in natte ruimtes zoals badkamers, terrassen, balkons, enz.

Ontwerp sokkellamp

Wat is een goede grootte van een design woonkamer lamp?

De verkregen verlichting is afhankelijk van de hoogte en afmeting van uw design vloerlamp.

Daarom moet uw design vloerlamp voor de sfeerverlichting hoog genoeg zijn, zodat het licht gelijkmatig wordt verdeeld.

Voor de werkverlichting kiest u voor een vloerlamp met instelbare nauwkeurigheid, zodat de hoogte van de voet indien nodig kan worden verlaagd.

Hoeveel lantaarnpalen per kamer?

In zeer grote ruimtes kunt u twee of meer lantaarnpalen aan beide uiteinden van de kamer plaatsen. Aarzel niet om uw design lantaarnpalen te verspreiden tot u het gewenste effect heeft.

Vul de ongebruikte ruimte in kleine kamers, bijvoorbeeld de slaapkamer, met een vloerlamp!

Of u nu op zoek bent naar een salon design lamp, Italiaanse design lamp, of goedkope design lamp, ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Telefonisch, per e-mail, zijn wij er om u te helpen de perfecte woonkamer lamp te vinden!

0