Vloerlamp industrieel  

(Er zijn 37 producten.)

Citaat

Onze producten
Filter
Weergegeven: 1 - 37 van 37 items
Weergegeven: 1 - 37 van 37 items

De industriële vloerlamp, een ruw, vintage en modern armatuur tegelijk!

De arbeiderswereld van het begin van de 20e eeuw heeft zijn laatste woord nog niet gezegd. Zozeer zelfs dat het ontwerpers van interieurdecoratie inspireert. De industriële vloerlamp is direct uit deze beweging ontstaan, herkenbaar aan de grondstoffen en de sobere kleuren. Een echte duik in het verleden, deze interieurarmatuur heeft een rauwe, trendy en moderne charme.

Wat is industriële stijl in het algemeen?

De industriële stijl beschrijft een decor met millimeterslange lijnen, zonder franje, dat doet denken aan pakhuizen, fabrieken en andere industriële structuren. Het is overzichtelijk, met een sterke nadruk op kale baksteen, metaal en hout, maar ook op teruggewonnen en gerecyclede materialen zoals dikke transporttouwen.

Vandaag de dag, nu milieubehoud een zaak van iedereen is geworden, zijn meubels steeds populairder geworden. Ze zijn bestand tegen slijtage en bevatten een groot deel van de gerecyclede materialen. Zo creëert uw industriële vloerlamp een atypische, op maat gemaakte, unieke interieurdecoratie.

industriële lamp

5 goede redenen om te kiezen voor een industriële vloerlamp

Een volwaardig inrichtingselement

De industriële staande lamp is voldoende atypisch om een significante impact te hebben op het visuele aspect en de sfeer van een ruimte. Het vindt zijn plaats door in het middelpunt van de belangstelling te staan in de ruimte, in een donkere hoek te worden geplaatst of op te lichten door naast een bank in de woonkamer of een fauteuil te worden geplaatst.

Onze online verkoopsite biedt u een breed scala aan lantaarnpalen van deze bijzondere stijl om uw interieur te personaliseren en van de gebaande paden af te komen! De truc is om een lamp te kiezen in overeenstemming met de stijl of kleur van uw meubels of de indeling van de te verlichten ruimte. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een houten lamp voor een decor met een marinegeest of een zwart-gouden metalen ontwerp voor een lounge-sfeer.

Om de kamerverlichting te verzachten

Door bijvoorbeeld te kiezen voor een industriële vloerlamp met een lampenkap, kunt u zachte, praktische verlichting creëren, bijvoorbeeld in de woonkamer wanneer u televisie kijkt. Zo kun je het aan laten staan, want het zal niet verblinden!

Als leeslamp

Door de verlichting naar beneden, zal uw industriële vloerlamp zorgen voor een lokale verlichting, perfect voor het lezen. Plaats hem naast een fauteuil of bank met de schaduw op ooghoogte voor comfortabel lezen.

Om de verlichting in donkere gebieden te verbeteren

De industriële vloerlamp is een speeltuin voor ontwerpers, zozeer zelfs dat sommige modellen uitdrukkelijk zonder lampenkap worden geleverd! Deze modellen zijn ideaal voor het verlichten van de donkere hoeken van een kamer met een ongewone vorm! Dergelijke verlichting zal de ruimte vergroten en tegelijkertijd een warme en gastvrije sfeer creëren.

Om deel te nemen aan het lichtgevend netwerk van een ruimte

Optimale verlichting bestaat uit meerdere lagen en de industriële vloerlamp kan daar natuurlijk één van zijn.

Een snelle herinnering aan de drie hoofdlagen van de verlichting:

- Stemmingsverlichting (voor algemene helderheid) ;

- Taakverlichting (om u te verlichten terwijl u bepaalde taken uitvoert) ;

- Accentverlichting (meer gericht op de esthetiek van het gebied)

Denk aan de industriële lamp als een extra lichtlaag om de ruimte op te fleuren. Het is bijvoorbeeld een aanvulling op een naar beneden gerichte lichtbron in een werkgebied.

De industriële lamp op een standaard, een tijdloos armatuur!

Het kan tegenwoordig moeilijk zijn om een armatuur te vinden die anders genoeg is om een op maat gemaakt interieurontwerp te maken, origineel genoeg om zich te onderscheiden van de standaardontwerpen die overal te vinden zijn. De industriële armatuur is de perfecte lichtbron om een ruimte niet alleen te verlichten, maar ook te verfraaien. In dezelfde geest is het solide genoeg om stand te houden zonder zijn esthetische en visuele aantrekkingskracht te verliezen.

Nog belangrijker is dat het zijn plaats vindt in zowel de woonkamer als in de eetkamer of zelfs in de slaapkamer, door het juiste model te kiezen.

Industriële vloerlamp

Gemakkelijk aan te passen industriële vloerlamp

Er is een tendens om te geloven dat de industriële armatuur een vast armatuur is, dat moeilijk aan te passen is wanneer het toelaat. In werkelijkheid hebben de ontwerpers er echter voor gezorgd dat deze verlichtingsbron gemakkelijk te manipuleren is.

Dus als u de hoogte tijdelijk wilt aanpassen, bijvoorbeeld om het te gebruiken als leeslamp, schroeft u gewoon de moeren van uw armatuur los. Hetzelfde geldt als u uw armatuur wilt kantelen, wat in enkele seconden kan worden gedaan, als u de verlichting op een gebied of object wilt richten.

Zijn er industriële LED-straatlampen?

Het kopen van een industriële vloerlamp betekent niet dat u moet accepteren dat uw elektriciteitsrekening omhoogschiet! Koop gewoon de juiste LED-lamp en geniet met een gerust hart van uw licht. Ook hier zijn er genoeg modellen, zodat u kunt genieten van een efficiënte lichtopbrengst zonder de esthetiek van uw speciaal ontworpen vloerlamp te bederven!

0