Verlaagde prijs! zwarte design lampenkap | Online kopen Vergroot het beeld

Ovale lampenkap L28 cm - Zwart

ASTR-5014002

MaterialenTextiel | Metaal
kleurZwart
FormulierOvaal
Hoogte14,5 cm
Diameter28,5 cm
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 64,14 €


-5.00%

60,43 € BTW Inb.


50,36 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Geef uw interieur een facelift en optimaliseer tegelijkertijd de verlichting met een zwarte design lampenkap voor uw armatuur.
De Oval 285 lampenkap is een accessoire, hij wordt verkocht zonder armatuur. Deze lampenkap is ontworpen om op de Napoli wandlamp geplaatst te worden.
Astro Lighting produceert lampenkappen voor tafellampen, vloerlampen, kroonluchters, wandlampen of voor hanglampen. De ovale 285 lampenkap is een echt decoratief object voor elke kamer in huis, hij is met zorg gemaakt. Het is gemaakt van een metalen structuur bedekt met stof. Door zijn zwarte kleur (hij is ook verkrijgbaar in vijf andere kleuren), zal hij de kamer die hij decoreert zeker verfraaien door hem te verlichten. Het is een uitstekende keuze om uw familie-avonden een gezellige en warme sfeer te geven. De ideale maat is 14,5 cm hoog en 21,5 cm in diameter. Vanuit technisch oogpunt is de maat van de steunring ontworpen om te worden geïnstalleerd op de elektrische voet van een gloeilamp van het type E27 LED met een maximaal vermogen van 12 watt LED.
In huis neemt licht een essentiële plaats in die bijdraagt tot de decoratie van uw interieur. Deze lampenkap tovert uw interieur om in een oase van rust dankzij de ontspannen sfeer die hij biedt.

0