LED vloerlamp  

(Er zijn 46 producten.)

Filtres

Prijs

45 € - 3630 €

Lichtstroom

124 lm - 4750 lm

Afstandsbediening verstrekt

Kracht

2 w - 61 w

Breedte

5 cm - 215 cm

Hoogte

60 cm - 400 cm

Middellijn

9 - 110

Lengte

8 cm - 68 cm

Citaat

Onze producten
Filter
Weergegeven: 1 - 46 van 46 items
Weergegeven: 1 - 46 van 46 items

LED-straatlamp: de moderne en economische versie van een tijdloze armatuur

De LED-straatverlichting is een puur product van technologische innovaties waar we in ons dagelijks leven zo van genieten. Deze lamp is ook veelzijdig genoeg om in de meeste kamers in huis of zelfs in het kantoor te passen. LED vloerlamp, LED leeslamp, houten straatlantaarn, met een modern design, er is geen gebrek aan stijlen en vormen om een uniek tintje aan uw interieur te geven! Zoom in op deze zuinige lichtbron die is uitgerust met een lampenkap die zeker geen gebrek heeft aan charme.

LED-straatverlichting

Voordelen van LED-standaardverlichting

U bent op dit moment op zoek naar het model van de binnenverlichting die ugaat kopen op onze online winkel en voor de vele opties, kunt u een beetje geïntimideerd zijn. Waarom kiest u niet voor een LED-straatlantaarn? Deze lichtbron heeft vele voordelen:

Efficiëntie: De LED-technologie staat bekend als zuinig, met een 90% lager stroomverbruik in vergelijking met een gloeilamp. Het is dus niet meer dan normaal dat uw elektriciteitsrekening omlaag gaat, zelfs als u kiest voor een krachtige LED-straatverlichting!

Lange levensduur: een LED-lamp kan tot 60.000 uur meegaan, vergeleken met 1.500 uur voor een standaardlamp. Wat als we u zouden vertellen dat uw LED-straatlantaarn binnenshuis tot 7 jaar lang constant gebruikt kan worden zonder dat deze vervangen hoeft te worden?

Soliditeit: LED-lampen zijn solide! Inderdaad, ze zijn gemaakt van een halfgeleidermateriaal, veel resistenter dan gloeidraad of zelfs neongas. In plaats daarvan wordt uw vrijstaande LED-lamp geleverd met een lampje dat is uitgerust met een kleine chip die op zijn beurt in een epoxybehuizing wordt geplaatst.

Veiligheid: wie heeft zijn vingers niet verbrand bij het aanraken van het oppervlak van een traditionele gloeilamp? De LED genereert bijna geen warmte, ook al blijft uw LED-standaardverlichting enkele uren branden.

Milieu: Omdat LED's niet gemaakt zijn van giftige materialen, zijn ze ook recyclebaar en hun ultraviolette en infrarode straling is extreem laag, dus ze zijn goed voor het milieu!

Kleur: LED-lampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u uw interieur op maat kunt maken.

Veelzijdigheid: de LED zorgt voor gerichte verlichting, perfect voor specifieke taken zoals lezen, veiligheidsverlichting in de kamer van de kleintjes (denk aan de dimbare LED-straatlamp), accentverlichting, versterking van de algemene verlichting, ontspanning, het creëren van lichteilanden, etc.

Vergelijkende tabel van de levensduur van de bollen :

 

Gloeien

LED

Compacte Fluo

Halogeen

Levensduur

1000 uur

20.000 uur minimum

8000

2000

Aantal maanden tussen elke vervanging bij 4 uur gebruik per dag

8

164

66

16

Tijd om 1 kWh te verbruiken

27 uur

250

125

30

 

Waarvoor dient de LED-straatlantaarn binnenshuis?

Taak- of accentverlichting: of u nu kiest voor een goedkope LED-straatverlichting of een model met een groter budget, uw armatuur zorgt voor een zachte en comfortabele sfeer. Of u nu 's avonds leest of ontspant in uw woonkamer, u zult het aanpassingsvermogen ervan op prijs stellen.

Eenvoudige installatie: koop uw design LED-straatlantaarn in onze online shop, installeer hem door de instructies te volgen en sluit hem aan! Je hoeft geen gecertificeerde professional te bellen, gaatjes in je muur te maken en het te verplaatsen als je daar met een simpel gebaar zin in hebt.

Er is een breed scala aan modellen beschikbaar: LED-straatlamp in de woonkamer, LED-straatlamp met leeslamp, LED-straatlamp met dimschakelaar. Kies het model dat bij u past en vergeet niet met het filter te spelen om een model te vinden dat bij u past.

Een esthetisch object: de LED-straatlantaarn voor binnenshuis is ongetwijfeld een decoratief element op zich. Maak ruimte voor creativiteit in uw interieurdecoratie door te kiezen voor een origineel model, bijvoorbeeld chroomstaal of retrostijl.

Een illusie van ruimte: omdat de LED-lamp voor binnenshuis hoog is, creëert het een gevoel van verheffing dat de ruimte virtueel opent. Omdat het op ooghoogte verlicht is, brengt het de helderheid van wand- en plafondlampen in balans en vult het deze aan.

Goedkoop LED licht: LED straatverlichting is een licht dat goedkoop is in aanschaf, installatie en onderhoud. Bovendien kan de technologie ervan aanzienlijke besparingen op de elektriciteitsrekening opleveren en is ze goed voor het milieu. Over het algemeen hebben LED-lampen een aanzienlijke invloed op onze gewoontes en zorgen ze voor een efficiënte verlichting.

Hoe integreert u een halogeen LED-straatlamp in uw interieur?

Indoor LED-straatverlichting kan bijna overal in het huis worden gebruikt, behalve misschien in de badkamer. Hier gaat het om het veilig houden van iedereen, en voor meer informatie, lees ons artikel over IP Protection Rating! Wat betreft de andere kamers in het huis, hier zijn onze tips:

De woonkamer: stel je een design LED-straatlamp voor, die zal dienen om de kamer op te vrolijken. Plaats uw lichtbron in een van de hoeken van de kamer of naast de stoelen. Als u een leeshoek wilt verlichten, laat dan voldoende ruimte om uw LED-woonkamerlamp naast een stoel te plaatsen.

Eetkamer: In deze kamer is het belangrijk om het verkeer rond de tafel niet te hinderen, dus uw LED-straatlamp moet in een hoek geplaatst worden. Het zal zorgen voor een meer algemeen omgevingslicht en helpen de atmosfeer te definiëren.

De slaapkamer: In de slaapkamer kan de vloerlamp alleen voor sfeerverlichting zorgen, of het kan als taakverlichting worden gebruikt. Als u graag in bed leest, denk dan aan de LED-straatlamp met leeslampje, die het nachtkastje vrijmaakt!

Op kantoor: Op kantoor heb je goede algemene verlichting nodig en tegelijkertijd een meer formele werkomgeving. De LED-straatverlichting vervult deze functie perfect en is tegelijkertijd een aangenaam, onopgesmukt decoratief element.

In de andere kamers van het huis: de lantaarnpaal kan veelzijdig zijn, maar wees voorzichtig met het gebruik ervan. Het past bijvoorbeeld niet in een kleine wasruimte, keuken of gang! Aarzel niet om onze online verkoopsite te raadplegen om andere soorten verlichtingsarmaturen te vinden die meer geschikt zijn.

Woonkamer LED Straatlantaarn

Ons advies van de profs!

In de slaapkamer moet u ervoor zorgen dat uw vloerlamp op schouderhoogte staat, zodat u niet verblind wordt als u naar bed gaat.

Kies in de woonkamer een hoek die het vrije verkeer niet belemmert, zeker niet als het een statieflamp is. Plaats hem idealiter dicht bij de bank, in een van de hoeken van de kamer, of tussen de meubels, om subtiele maar aanwezige verlichting toe te voegen.

0