Verlaagde prijs! halve cirkel lampenkap | Online kopen Vergroot het beeld

Lampenkap Lima H17 cm- Zwart

ASTR-5026002

MaterialenTextiel | Metaal
kleurZwart
StijlModerne
Lengte13 cm
Hoogte35 cm
Breedte32,5 cm
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting

Beschikbaarheid: In voorraad

Voorgestelde prijs : 87,12 €


-24.00%

65,66 € BTW Inb.


54,72 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Geef een vleugje originaliteit en warmte en creëer de lichtsfeer die bij u past met behulp van een halfronde lampenkap voor uw armatuur.
Deze lampenkap is een accessoire dat wordt verkocht zonder de armatuur. Deze lampenkap is ontworpen om te worden geïnstalleerd op de Astro Castera, Tate, Gaudi en Lima wandarmatuur.
Voor een harmonieuze inrichting gaat er niets boven een mooi armatuur. Astro Lighting bereikt een goed compromis tussen klassieke stijl en hedendaags design om een gastvrije en ontspannen sfeer te scheppen en tegelijk zuinige en efficiënte verlichting te bieden. Hun ervaring en know-how staan tot uw dienst. De Semi Drum 320 gebogen lampenkap zal uw interieur verfraaien door uw lampen te restylen en zal een aangenaam licht geven in de kamer waar hij zal worden geïnstalleerd. Met een onberispelijke kwaliteit van afwerking, is het samengesteld uit een metalen structuur bedekt met een stof en zijn zwarte kleur brengt een perfecte combinatie die verleidt door zijn pure weergave en zijn ontwerp om een ereplaats in uw huis te maken. Met een lengte van 13 cm, een breedte van 32,5 cm en een hoogte van 35 cm en vanuit technisch oogpunt, is de afmeting van de steunring ontworpen om geïnstalleerd te worden op de elektrische voet van een gloeilamp type LED E27 met een maximaal vermogen van 12 watt LED.
In huis neemt het licht een primordiale plaats in die bijdraagt tot de decoratie van uw interieur. Deze lampenkap tovert uw interieur om in een oase van rust dankzij de ontspannen sfeer die hij biedt.
Meer info

- Merk : Astro Lighting

- Collectie: Lima

- Materialen: Canvas.

- Kleur: Zwarte afwerking

- Afmetingen van het product

- Breedte : 32 cm

- Hoogte: 17 cm

- Diepte: 11,8 cm

- E27 / ES: Ring voor lampenkap.

- Gemakkelijk te verwijderen en schoon te maken

- Op de lampenkap met oesterschelpafwerking kunnen schaduwen voorkomen, aangezien deze gemaakt is van natuurlijke en niet-synthetische vezels.

0