Lima lampenkap wandlamp

MaterialenMetaal
kleurGrijs | Nickel | Brons | Chrome
StijlModerne
FormulierRond
Hoogte35 cm
Breedte32,5 cm
Dikte - Diepte13 cm
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht60W
Klasse1
IP-indexIP20
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting
Lampenkap inbegrepenNee

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 112,53 €


-5.00%

106,02 € BTW Inb.


88,35 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Kies een wandlamp voor zijn functionaliteit en design!
De lampenkap met halve maan zal een nieuwe identiteit geven aan uw kamer en er een intieme en zeer aangename kant aan geven.
De Lima lamp referentie 1318002, wordt voorgesteld door de fabrikant van verlichting Astro Lighting. Gemaakt van metaal, de kwaliteit van de vervaardiging en de keuze van de materialen waaruit het bestaat maken het tot een lamp die een esthetische en functionele verlichting in uw interieur zal brengen. De kleur gepolijst chroom, die ook verkrijgbaar is in mat brons en mat nikkel, zal een belangrijke decoratieve functie hebben. Het doordachte ontwerp en de goede verhoudingen zullen ideaal zijn voor dagelijks gebruik. Op technisch vlak is de lamp uitgerust met een E27 LED-lamp die niet met de lamp wordt meegeleverd, maar als accessoire wordt aangeboden. Deze wandlamp geeft een complementair licht aan de ruimte waar hij wordt geïnstalleerd, de Lima wandlamp heeft een verbruik van 8 watt voor 640 lumen aan lichtkracht met een kleurtemperatuur variërend van 2700K tot 4000K afhankelijk van de gekozen lamp. Deze armatuur verspreidt een aangenaam en comfortabel licht en zorgt voor een zachte en rustgevende verlichting. Om een product aan te bieden dat volledig voldoet aan de Europese CE-vereisten, voldoet deze lamp aan alle vereisten inzake gezondheid, veiligheid, prestaties en milieubescherming en geniet ze van een fabrieksgarantie van 3 jaar.
Voor een originaliteit die bij uw interieur past, zal de wandlamp Lima perfect zijn om uw decoratie in de verf te zetten.
Accessoires
0